Şimdi Ara

Deleted User Kimdir Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her mesajda bunu yaziyor kim bu [Deleted from big topics]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss pls

• Yaramazlık yapan üyeler onlar. Adminler onları korumak için ismini deleted user olarak değiştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: farkli acidan bakan

Ss pls

Populerdeki Steam konusunun oldugu son sayfanin bir oncekinde var s2,s6 konularindada var her yerde var :)

isin garibi sikayet filan edicez boyle bir kullanici yok diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mayıs 2016; 14:08:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mesajlı konular için çıkarttığımız yeni bir sistem, üyeler için bir sıkıntı teşkil etmiyor ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Çok mesajlı konular için çıkarttığımız yeni bir sistem, üyeler için bir sıkıntı teşkil etmiyor ama.

Merak ettim. Silinen mesajı görmeniz açısından sizin için mi faydalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Çok mesajlı konular için çıkarttığımız yeni bir sistem, üyeler için bir sıkıntı teşkil etmiyor ama.

Merak ettim. Silinen mesajı görmeniz açısından sizin için mi faydalı?

Silinen mesaji zaten görüyoruz, çok mesajlı konuların performansı için bu şekilde şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya game of thrones konusunfa birkac mesajima cevap vermis ne cevap verdigini okuyamiyorum nedir kimdir bu

• Kendini bilmezin biri . Forumun %90inda mesaji vardir . Her yerden firlar ve trolluk yapar bu kardesimiz .

• Harbi ayar oldum her yerde [Deleted from big topics] yazıyor
  • User Idsi -2 olan bot kullanıcı. Şurdan yazdığı mesajlara ulaşabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=&author=Deleted+User&forumid=ALL&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%253E&timefilter=0&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0

Üyelik tarihi 2004

https://forum.donanimhaber.com/memberlistpro.asp?author=Deleted+User

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 22 Haziran 2016; 18:38:05 >

• Forumdan silinmiş üyelik sanardım la

• Yalnız çok tuhaf bir durum değil mi bu ya? Adam, yazdıklarının görünmeyeceğini bile bile 13 yıldır durmadan yazıyor. Mantıklı bir açıklaması olan var mı?
  • iiluminağtıiği

• quote:

Selam. Deleted User ifadesini (ve Deleted from big topics) bende uzun ana konularda bazen görüyorum. Silinen mesajlar için sanırım. Ancak bazen ve mesela kendi silinen mesajlarımda bu ifadeyi göremiyorum, sadece mesaj ortadan tamamen yok oluyor yani hakiki olarak siliniyor ve Deleted User olarak bile görünmüyor. Bu nedendir?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Selam. Deleted User ifadesini (ve Deleted from big topics) bende uzun ana konularda bazen görüyorum. Silinen mesajlar için sanırım. Ancak bazen ve mesela kendi silinen mesajlarımda bu ifadeyi göremiyorum, sadece mesaj ortadan tamamen yok oluyor yani hakiki olarak siliniyor ve Deleted User olarak bile görünmüyor. Bu nedendir?

Alıntıları Göster
    doğrudur üyeler kendi mesajını silince deleted user'e dönüşmüyor. sadece yönetim ekibine ait bir özellik diyelim ona.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.