yeni bir dell 5110 windows 7notebook aldım fakat wireless bağlantısı gerçekleştiremiyorum,bağlandı gözüküyor, zar zor bi iki sayfa açıyorum,sonra sayfa görüntülenemiyor!!ara sıra da sağ alt köşede sarı ünlem işareti çıkıyor!!eski hp notebook ile bağlanıyorum hiç bi sıkıntı yok!!acaba dell de mi bi sıkıntı var diye düşündüm ama arkadaşın evinde gayet seri bi şekilde bağlanıyor!! uyduneti arıyorum modemde bi sıkıntı yok sinyaller gayet iyi diyor!! sorun şimdi nerde çözemedim modemde sıkıntı olsa eski notebookla bağlanamam diye düşünüyorum, yeni notebookda sorun olsa arkadaşın evinde bağlanamam diye düşünüyorum,düşünüyorum da düşünüyorum,çıkamadım işin içinden!!! lütfen yardımmmm!!!
Wireless driver ı güncelmi ?
En günce Wireless driver ini bulup yükleyin bi.
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp Y
en başta driver sorunu olarak düşündüm ama başka bir modemden bağlandı!çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı değilim, tam bilemiyorum ama notebook daha yeni herşeyi yüklenmiş geldi, yine de driveri güncellemek gerekirmi!!bu arada teşekkür ediyorum ilginize!!
quote:
Orijinalden alıntı: bayro06
quote:
en başta driver sorunu olarak düşündüm ama başka bir modemden bağlandı!çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı değilim, tam bilemiyorum ama notebook daha yeni herşeyi yüklenmiş geldi, yine de driveri güncellemek gerekirmi!!bu arada teşekkür ediyorum ilginize!!
Tamam hocam sorunu anladım. Aynısı ben modemi yenilediğimde de olmuştu modemin kullanıcı adı ve şifresini güncelle ben böyle yaptım sorun ortadan kalmıştı. Bence bir dene
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bayro06
quote:
Tamam hocam sorunu anladım. Aynısı ben modemi yenilediğimde de olmuştu modemin kullanıcı adı ve şifresini güncelle ben böyle yaptım sorun ortadan kalmıştı. Bence bir dene
akşam denerim bakalım inşallah çözülür!!teşekkürler tekrar