|
Selam arkadaşlar, Birkaç ay önce bir kaza yaşadım. Aracın biri trafikte duramayıp arkadan benim araca vurdu. Bagaj kapağı değişti, tampon düzeltildi vs vs. 13 bin lira serviste fatura çıktı, karşı tarafın sigortasından alındı. Geçen gün bir avukat aradı, tanımadığım biri, bu kaza ile ilgili hemen vekalet verin noterde değer kaybı alalım dedi. Biraz da ısrarcı. Önce o gün son gün dedi, ertesi gün bir daha aradı bugün son dedi ama bildiğim kadarıyla başvuru için bunun 2 yıl süresi var. Çok acelesi var gibiydi. Neyse sormak istediğim, 10 yıllık araç, aynı kazanın daha şiddetlisini 10 sene önce de yaşadım. Bu defa doblonun biri arkadan çok daha şiddetli vurdu, iyice göçertti arkayı, tampon, kapak vs değişti. O zaman değer kaybı almak diye birşey pek yaygın değildi, bir başvurum olmadı. Şimdi zaten değişmiş bir bagaj ve tampona gelen hasar için değer kaybı alabilir miyiz? Avukatlara çok da güvenemiyorum, gidecem, okumadan birşeyler imzalatacaklar, içime sinmeyecek. Bir de bu iş için beni bulan avukata mı gitmeliyim yoksa kendi sigortama mı başvurmalıyım? En sağlıklısı nedir bu işin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt