Şimdi Ara

Dedemlerdeyim, Eve yarasa girdi, dedemin yattığı yatağın altına saklandı çıkartamıyoz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dedemlerdeyim, Dedem 90 küsür yaşında dizleri pek iyi tutmuyor, ve şu an da uyuyor, yanında kanepede yatıyorum ben, yarasa girdi gittim babanneme söyledim, ışığı kapadık pencereyi açtık gitmedi 15 dakika boyunca, sonra kovaladık, kovalayınca da dedemin yattığı yatağın altına girdi, dedemde uyuyor ve uyandırıp korkutmak istemiyoz, napalım sizce?

Yer: Kırşehir

Camı açık bekledik donduk geri kapadık.

Edit: Çıkarttık beyler.

sıkışmış kanepenin araya
    ben sopayla ittirdim
    babaannem bi bezle tuttu
    camdan aşağı bıraktık

Rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 4 Ekim 2013; 23:46:04 >

• Kaldırın adamcağızi yarasa hicam bu, gece kolunuza yapisirsa oraya uyuşturucu madde salgilarsalgilarsabaha kadar hissetmez bile adamda kan bırakmaz namussuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimSoyisim -- 4 Ekim 2013; 23:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama dedeyi sakın elleme

• dede önemli dedeyi uyandırma

Edit: camı açık bırak , fenerle yatagın altına ışık tut karanlıga kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 4 Ekim 2013; 23:38:36 >
  • Evinizdeki yarasa, kuduz virüsü taşıyıcısı olabilir. Isırılmamaya dikkat edin.
  • yatağın altından süpürgeyle çek leğen al bitane kapat üstüne alttan kağıt sokup tepsi yap. Yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle sal dışarı

• Yardimci olalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 ay öncede forumdan birisinin evine yarasa girmişti.dayısını mı ne çağırıp yarasaya "hetşat" atmıştılardı,videoya çekmişti.konuyu bulabilen varsa atsın
  • Çıkarttık beyler.

sıkışmış kanepenin araya
    ben sopayla ittirdim
    babaannem bi bezle tuttu
    camdan aşağı bıraktık

Rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

3-4 ay öncede forumdan birisinin evine yarasa girmişti.dayısını mı ne çağırıp yarasaya "hetşat" atmıştılardı,videoya çekmişti.konuyu bulabilen varsa atsın

Bunu demek için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

Beyler dedemlerdeyim, Dedem 90 küsür yaşında dizleri pek iyi tutmuyor, ve şu an da uyuyor, yanında kanepede yatıyorum ben, yarasa girdi gittim babanneme söyledim, ışığı kapadık pencereyi açtık gitmedi 15 dakika boyunca, sonra kovaladık, kovalayınca da dedemin yattığı yatağın altına girdi, dedemde uyuyor ve uyandırıp korkutmak istemiyoz, napalım sizce?

sıkışmış kanepenin araya
    ben sopayla ittirdim
    babaannem bi bezle tuttu
    camdan aşağı bıraktık

Rahatladım.

Hocam kırşehirin neresi? Ben de kırşehirliyim kaman/hamit köyü
    Sık olmasa da geliyoruz kırşehire

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provokatör -- 4 Ekim 2013; 23:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

Beyler dedemlerdeyim, Dedem 90 küsür yaşında dizleri pek iyi tutmuyor, ve şu an da uyuyor, yanında kanepede yatıyorum ben, yarasa girdi gittim babanneme söyledim, ışığı kapadık pencereyi açtık gitmedi 15 dakika boyunca, sonra kovaladık, kovalayınca da dedemin yattığı yatağın altına girdi, dedemde uyuyor ve uyandırıp korkutmak istemiyoz, napalım sizce?

sıkışmış kanepenin araya
    ben sopayla ittirdim
    babaannem bi bezle tuttu
    camdan aşağı bıraktık

Rahatladım.

Hocam kırşehirin neresi? Ben de kırşehirliyim kaman/hamit köyü
    Sık olmasa da geliyoruz kırşehire

edit: imla

Kırşehir Merkez hocam, neresi diyeceksen de çarşının o taraflar diyeyim sana

• Gecen ay is yerimize girmisti. Dukkanda iki tane vardi birisini zar zor cikarttik digeri saklanmisti depoda. Ertesi sabah geldik yine ordaydi. Bir kac gun sonra bulamadik gorunmedi hic. Siparis icin koli yaptik Edirneye yolladik. Adamlar aradi icinde yarasada yollamissiniz demislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Gecen ay is yerimize girmisti. Dukkanda iki tane vardi birisini zar zor cikarttik digeri saklanmisti depoda. Ertesi sabah geldik yine ordaydi. Bir kac gun sonra bulamadik gorunmedi hic. Siparis icin koli yaptik Edirneye yolladik. Adamlar aradi icinde yarasada yollamissiniz demislerdi

O da Promosyonu deseydiniz
  • O değil de yarasadan korkmayan bir tek ben miyim ? Geçen hafta mağaraya girdim.Bayağı dardı.Hatta bir insan sürünerek anca geçer içinden.Bir ara baktım tam merkezlerine girmişim.Gece olduğu için pek yoktu ama olanlar ışığı tutmamla havalandı.Her yerim yarasa oldu tabi.Bıçak ile 2 tane öldürüp yoluma devam ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Gecen ay is yerimize girmisti. Dukkanda iki tane vardi birisini zar zor cikarttik digeri saklanmisti depoda. Ertesi sabah geldik yine ordaydi. Bir kac gun sonra bulamadik gorunmedi hic. Siparis icin koli yaptik Edirneye yolladik. Adamlar aradi icinde yarasada yollamissiniz demislerdi

Süper ahahahah

• bende Kırşehirdeyim bizimde banyoya girmisti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.