Şimdi Ara

Deathspank Ron Gilbert ve Diablo karışımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Oynayan var mı oyun efsane

efsane abartılı ama oyun çok hoş bende başladım level 5 oldum gerçekten bu türü sevenler için oldukça iyi...

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Oynayan var mı oyun efsane

efsane abartılı ama oyun çok hoş bende başladım level 5 oldum gerçekten bu türü sevenler için oldukça iyi...
    Level 12 falanım ben.

Baya bi ilerledim.

Adventure-hack n slash karışımı bir oyun.

Arada açıp 1-2 saat oynarım.

Orijinalden alıntı: tatbkath

Level 12 falanım ben.

Baya bi ilerledim.

Adventure-hack n slash karışımı bir oyun.

Arada açıp 1-2 saat oynarım.

Alıntıları Göster
    gerçekten çok ama çok eglenceli zaten dialoglarıda okursanız mükemmel ötesi adamla acayip dalga geçiyorlar adam inekle hayat hakkında konuşuyor tam matrak :D

Orijinalden alıntı: erco35coast

gerçekten çok ama çok eglenceli zaten dialoglarıda okursanız mükemmel ötesi adamla acayip dalga geçiyorlar adam inekle hayat hakkında konuşuyor tam matrak :D

Alıntıları Göster
    Merlinin Kazanı da iyi puan verip, övmüş.

Yeni Torchlight olayı olabilir.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Merlinin Kazanı da iyi puan verip, övmüş.

Yeni Torchlight olayı olabilir.

Alıntıları Göster
    Torchlight kadar sarmıyor ama sağlam oyun olmuş çok komik diyaloglar var gerçekten.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Torchlight kadar sarmıyor ama sağlam oyun olmuş çok komik diyaloglar var gerçekten.

Alıntıları Göster
    bu ne mübarek bi yıldır herifler gökten rpg, hack n slash yağıyor:) bunu da atıvereyim listeye..

Orijinalden alıntı: wildlove

bu ne mübarek bi yıldır herifler gökten rpg, hack n slash yağıyor:) bunu da atıvereyim listeye..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben çözünürlüğü değiştirince hata veriyor. Sizde nedir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Arkadaşlar ben çözünürlüğü değiştirince hata veriyor. Sizde nedir durum?

Alıntıları Göster
    Oyunun matraklığı, sık sık popüler kültüre atıflarda bulunması. Misal, belediye başkanı bir kahramana ihtiyacı olduğunu söyledikten sonra aradığı kahramanda olması gereken özellikleri sayıyor..bu özellikler bonnie tyler - I need a hero şarkısında geçen sözler :)

Hocam konu dışı ama cidden özeniyorum sana. Her oyun konusunda mutlaka yorumun var, deniyorsun hepsini. Biz de iş yerinden okuyup tatmin oluyoruz :/

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Yeni oyun thong of virtue yi oynayan varmı:)
    Deathspank bitti...Thongs of Virtue ise oyundan atıyor çare bulamadım...Tadı damağımda kalmıştı..:))

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Deathspank bitti...Thongs of Virtue ise oyundan atıyor çare bulamadım...Tadı damağımda kalmıştı..:))

Alıntıları Göster
    TOV u yukleyeyim bende sabırsızlanıyorum oynamak içn. neden attı seni?skidrowmu sendeki

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

TOV u yukleyeyim bende sabırsızlanıyorum oynamak içn. neden attı seni?skidrowmu sendeki

Alıntıları Göster
    evet ama atıyor anlamadım...Continue game de desem new game de desem atıyor...

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

evet ama atıyor anlamadım...Continue game de desem new game de desem atıyor...

Alıntıları Göster
    bendeki sorunsuz calısıyor:)) bu saate kadar oynadım oyundan cıkarken kıllık yaptı biraz sorun yok baska

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Hocam konu dışı ama cidden özeniyorum sana. Her oyun konusunda mutlaka yorumun var, deniyorsun hepsini. Biz de iş yerinden okuyup tatmin oluyoruz :/

Bırak şunu ya ne anlar oyundan.

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Bırak şunu ya ne anlar oyundan.

Alıntıları Göster
    %35e geldim atmaya başladı.devam edemiyorum oyuna...
    %30-%40larda olan biri bana save dosyasını gönderebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 5 Aralık 2010; 17:26:16 >

• quote:

Ayrıca çeşitlilik de bir o kadar var karakterimiz zaten ayrı bir deli...Mutlaka bakılıcak oyunlardan bazen dehşet saçmak isteyenler için de bulunmaz hint kumaşı.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Ayrıca çeşitlilik de bir o kadar var karakterimiz zaten ayrı bir deli...Mutlaka bakılıcak oyunlardan bazen dehşet saçmak isteyenler için de bulunmaz hint kumaşı.

Alıntıları Göster
    Torchlight seven biri bunu da çok beğenir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.