Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filme 12.02.2016 günü yani çiktigi gün gittim. Öncelikle belirteyim ki filmle ilgili hiçbir beklentim ve bilgim yoktu. Sadece Marvel'a ait oldugunu biliyordum. Filme gitmeden önce sinopsisini okudum kabataslak. Izlenimlerime gelecek olursak;

1- Jeneriginden after credits sahnesine kadar her sahnesinde güldürdü. Gülmek için kesinlikle gidilmesi gereken bir film olmus. Ayrica kiyaslamak ne kadar dogru olur bilmiyorum ama Marvel evreninin en sempatik ve sevilen kahramani olarak kabul edilen SPIDER-MAN'den çok çok daha iyi bir ''süper kahraman'' olmus Deadpool

2- Filmin içindeki göndermeler oldukça fazlaydi. Gerek 127 saat, gerek X-Men'e gerekse Taken (Takip) filmlerine yaptigi göndermeler çok hostu. Ayrica böylesine açiksözlü davranmalari (bütçemiz yok gibisinden) ve 4. duvari kirabilme olayi çok hos islenmis. Ben kendi iç sesiylede konusmasini beklerdim ama sürekli kameraya karsi ve seyirciye karsi oynadi. Yine çok iyi islenmisti 4. duvar olayi.

3- Aksiyonu ve komediyi dengeleyebilen nadir kahraman filmlerinden biri olmus Deadpool. (Benim fikrim). Hem güldürdü hem de aksiyonu iliklerimize kadar hissttirdi. Uzun lafin özü belki abartili bulacaksiniz ama Marvel'in su ana kadar yaptigi en iyi ''SÜPER KAHRAMAN'' filmiydi diyebiliriz sanirim. Benim puanimda 8/7

Edit: Az önce edindigim bilgiye göre Deadpool'un filmin sonunda yerlebir ettigi gemi benzeri tasit Avengers ve Avengers Age of Ultron filmlerinde kullanilan hava tasiti Helicarrier'mis. Canin sagolsun Deadpool. Stark'ta para çok

• burak4242 kullanıcısına yanıt

Çaktırmadan SHIELD Hericarrier'ını almışlar üstüne HYDRA ajanı Bob da vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Allahta benim belamı versinki bu filme dublajlı gittim arkadaşlar yüzünden.Kesinlikle dublaj gitmeyin yani rezalet bir filmdi bana göre en azından dublajlı hali çünkü ne kelime oyunu anlıyorsun ne o ince esprileri sadece abartı oktan bir dublajı var hele colossus

Filmi orjinal izlesem gerçi yine beğenmezdim ama olmamış yani deadpool dublajlı izlenecek film değil

Hugh jackman ve 127 saate iyi güldüm ama doğruya doğru

4/10 orjinal izlesem 6 max 7 verirdim herhalde bana göre değil demek ki deadpool bunu anladım

Ortada çok ciddi bir emek var. Ve bu yaptığınız resmen o emeğe hakaret. Dublajın orijinalinden daha iyi olduğunu iddia etmiyorum ama kesinlikle dünyanın en iyi dublajlarından biriydi. Planım altyazılıya gitmekti, fakat arkadaşlarım dublajlı fragmandan etkilenince dublajlıya gitmek zorunda kaldım -dublaj işkence gibi geliyor çünkü-. Küfürlerin lanet olsun gibi kelimelerle bastırılmış olacağını düşünüyordum ama gerçekten küfürler sürüsüne bereket. Evet orijinal dilde kelime oyunları vs daha iyi anlaşılır (henüz orijinal dilde izlemedim) ama dublajı yerden yere vurmak, seslendirme sanatçılarının emeklerini görmezden gelmek ne denli doğru buna siz karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hale bak Isparta 'da cinemapink işi bitirmiş. Osman Pazarlama 'ya yer ayıracaklar şimdiden. Bu kadar "Aptal" bir ülke olamaz be. Şahan Gökbahar'ın gerizekalı ve belaltı esprilerini duymak için can atan bir ülke nasıl olur ya?

Komedi sektörü iğrenç durumda. Hiç mi adam yok. Bırakın Cem Yılmaz'ı falan.

• Yahu filmin tüm after credits videoları kaldırılmış Youtube'dan
  • Efsane film

• Kısıtlı bütçesine ve kısıtlı süresine göre harika bir film. Kesinlikle altyazılı izleyin dostlar dublajda güzel ama altyazılının tadını vermiyor.
  • Deadpool imaxde kaç para bilen var mı öğrenci ?
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Sinemaya göre değişiyor 20-25 arası. Haftaiçi Marmara Park'ta 18.5'a gittim (+1,5 internet bilet parası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Sinemaya göre değişiyor 20-25 arası. Haftaiçi Marmara Park'ta 18.5'a gittim (+1,5 internet bilet parası)

Hocam Şuan bakıyorum 17 TL gösteriyor 2d dublaj olan. 4d olana gitmeyeceğiz en fazla 20 olur sanırım
    Hangi sinema 17 lira olan? Filmde 4dlik bir durum yok zaten, görüntü ve ses güzel olsun yeter.
    Bu arada IMAX dublaj olmuyor.
  • imdb puanı 8.6 diğer filmlere ayıptır bu.7,8 civarı olması lazım
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Hangi sinema 17 lira olan? Filmde 4dlik bir durum yok zaten, görüntü ve ses güzel olsun yeter.
    Bu arada IMAX dublaj olmuyor.

Nasıl olmuyor hocam

https://www.cinemaximum.com.tr/biletleme/~step~session~tarih~20-02-2016~sinema~forum-istanbul~film~deadpool

• burakko9 kullanıcısına yanıt
    Batman vs Supo da ayni puani alsa ses etmezsin ama,Dc boy seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    IMAX değil hocam o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Batman vs Supo da ayni puani alsa ses etmezsin ama,Dc boy seni

hayır cidden bu kadar puan alınacak bir film değildi.ama eminim 2.filmi cok daha güzel olucak
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Doğru demiş arkadaş 8.6 lık film değil bana göre de.Captain america winter soldier ın imdb puanının 7.8 olduğu bir yerde bu film maksimum 7.5 almalı.

• Bu puanı almasının tek sebebi filmin iyi olması değil zaten

Herşeyden önce çizgi roman büyük oranda sadık kalınması büyük bir neden.Ayrıca süperkahramn sektörüne yaş sınırı getirecek,buna ön ayak olacak bir film.

Ve tabikide Deadpool özlemi ile yanıp tutuşan büyük kitlenin puanı basması.

Eğer bu filmin puanını Lotr vs gibi efsanelerle kıyaslarsak tabiki haketmiyor ancak süper kahraman filmleri arasında değerlendirme yaparsak gayette hakediyor.

Guardians of Galaxy nin 7.4 aldığı yerde bu filmin 8.6 alması dert edilmemeli.

Aksiyon azlığı vardı filmde,evet.

Ancak karakter tanıtımı için gerçekten üst düzey bir film oldu.

Kaldı ki zaten bu karakter girdiği actionlarla değil,karakterinin mizahi yönüyle ağır basıyor.

Bu yüzden bu filmden bir Winter Soldier tarzı ciddiyet ve action beklemek hatalı.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.