Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kılıç omzuna girdi ondan ölmedi ayrıca kimse çok güçlü değil demedi hem diğer güçlü mutantlarla karşılaştırıldığında (kuvvet olarak) normal bir düzeyde diye biliyorum sonuçta mutant

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu süper adam filmleri baya yüksek puan alıyor. Korku filmleri sürekli düşük, bunlar sürekli yüksek almaya başladı. Reklamın ne denli önemli olduğunun kanıtlarından birisi. Imdb top 250'ye artık değişik kriterler getirilmeli bence.
  • yav bu adam neden sürekli karşıma çıkıyor tamam seviyoruz da bu nedir ya
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Film beklediğimin altında çıktı.Yorumlardan sonra üst düzey bir eğlence bekliyordum ama ne yazık ki "liseli" eğlencesinden öteye gidememiş.Sinemadaki genç izleyici kitleside sağolsun filmden iyice soğutuyor.Her espriye abartılı kahkalar atmak bir yana birde yapılan göndermeleri arkadaşlarına anlatmaları yok mu nerden geldim dedirtiyor.Tavsiyem gidecekseniz biraz bekleyin salonlar biraz boşalsın...
  • Dublaj iğrençti. İğrendim daha açık söylemek gerekirse. Kesinlikle altyazısı ne kadar kötü çevrilmişse çevrilsin orjinal izleyin. Deadpool hayranı filan değilim; filmi beğenmedim, vakit geçirilebilecek bir film fazlası değil.

Edit : Hemen ekleyeyim, göndermelerin hepsini dublajda verilmiş olduğu kadarıyla anladım. Bazı insanlar ''siz göndermeleri anlamamışsınız konuşuyosunuz film süperdi'' gibi yorumlar yapıyor. Sırf bazı yerlerde gönderme yapılmış belli bir kesime hitap edilmiş olması filmin şişirilmesi sonucunu doğurmuş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 21 Şubat 2016; 14:47:22 >
  • ax kullanıcısına yanıt
    cok dogru hocam. bir de salona alkol sokanlar vardi kafayi bulmuslar her seye guluyolar ne insanlar var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Film beklediğimin altında çıktı.Yorumlardan sonra üst düzey bir eğlence bekliyordum ama ne yazık ki "liseli" eğlencesinden öteye gidememiş.Sinemadaki genç izleyici kitleside sağolsun filmden iyice soğutuyor.Her espriye abartılı kahkalar atmak bir yana birde yapılan göndermeleri arkadaşlarına anlatmaları yok mu nerden geldim dedirtiyor.Tavsiyem gidecekseniz biraz bekleyin salonlar biraz boşalsın...

birşey popüler olunca hiç sevmiyorum. 8 yaşındaki ergenlerin facebook profil fotosu bile deadpool olmuş. kesinlikle 8.6 alacak bir film değil. benzeri kick ass 7.7'yse buna 7.9 diyebiliriz.

er ryan'ı kurtarmak
    can dostum
    yeşil yol
    piyanist
    interstellar

bunun gibi birçok iyi filmden daha fazla puan alması saçmalık.

• Şişirile şişirile zeplin olmus boş bir film olmuş.

• Dublajlı bir filme hiçbir zaman gitmedim gitmeyi düşünmüyorum da ama konudaki yorumları okuduktan sonra dublaja gittim ve hayran kaldım çok iyi yapmışlar.

Bence gidecekler altyazılıya değil dublaja gitsin

• Film fena olmasa da o puanı hak etmiyor. Ayrıca dublajlı gidecektim Şahanın uyduruk filiminin 10 salonun 5 inde oynaması yüzünden sadece alt yazı seçeneği vardı.

• Maske cıkarma sahnesinde pulverineyi görünce çok güldüm8/10 çok iyi başladı umarım böyle devam ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade T. Wilson

Dublajlı bir filme hiçbir zaman gitmedim gitmeyi düşünmüyorum da ama konudaki yorumları okuduktan sonra dublaja gittim ve hayran kaldım çok iyi yapmışlar.

Bence gidecekler altyazılıya değil dublaja gitsin

Aynen öyle dublaj çok iyiydi
  • küfürden başka birşey olmayan çok boş bir filmdi, birde kızla gidince eziyet oldu iyice film.boşuna gitmeyin , giderseniz de kızla gitmeyin

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Gideceğiniz filmi hiç mi araştırmıyorsunuz arkadaş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İste film populer olunca boyle sikintilar oluyor

Gitmeden hic arastirmadin mi?

Tahminen karakteri bile daha bugun ogrenmissindir

Cizgiroman adaptasyonlarina populer diye bilmeden atlamak olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Gideceğiniz filmi hiç mi araştırmıyorsunuz arkadaş?

öyle aşırı bie araştırma yapmadık, biraz ani oldu ama bu filmin bu kadar gereksiz olduğunu değiştirmez.burdaki tipler recep ivedike laf atarlar ama bu filmi baş tacı yaparlar, anlamak gerçekten çok güç.algı aslında şöyle yabancı ya olur.

• Film güzeldi, eğlenceliydi ama beklentimin bir tık altında kaldı biraz.
  • Şaka gibi insanlar var. Birde recep ivedik diyor.

• Konudaki mesajlara bak moralin bozuksa hemen yerine gelsin
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.