Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puandan anladığım kadarıyla en iyi 3. Marvel filmi .
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar savunmaya çalıştın anlamadım biz filmi beğenmedik mi dedik.Film zaten güzel bende beğendim ama yine diyorum 8.6 lık bir film değil benim için normalde bunu yazmadım zaten arkadaşa verdiğiniz biraz sert cevap için yazma gereği duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 20 Şubat 2016; 16:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

SPOİLER

Bugün izledim ben de. İmax le izlemek büyük zevkti. Filme 10 üzerinden 8 veriyorum. Aksiyon sahneleri azdı sadece. Filme biraz önyargılı gittim. deadpool çok da sevdiğim bir karekter değildi merakımdan gittim. ama çok beğendim. filmin en çok hoşuma giden tarafımı deadpoolun seyirciyle konuşması gerçek dünyadaymış gibi x menle dalga geçmesi wolwerinle dalga geçmesi oldu. yani deadpoolun herşeyin farkında olması kasıntılı olmamasını çok sevdim. bu arada hatun fenaydı

Deadpool filmin çekildiğinin farkında olan tek karakter

taksici - xmen üyeleri ve deadpool sahnesi çok iyiydi

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Winter Soldier film severlere hitap etti Deadpool çizgi roman severlere. Aradaki fark bu. Çizgi romandan uyarlanmış en iyi filmdi. Kendi türü içinde en iyilerden olduğu içn aldığı puanı sonuna kadar hakediyor. Gidip aynı puanlı bir bilim-kurgu, plot twist filmlerle karşılaştırmak yersiz. Bu mantıkla bakarsak romantik-korku filmleri 6'yı geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Çaktırmadan SHIELD Hericarrier'ını almışlar üstüne HYDRA ajanı Bob da vardı.
     Deadpool [12 Şubat 2016]

Bob konusunda ciddi misin hocam? Ben göremedim o sahnede.

• Önceki mesajımı okumadınız galiba benim 8.6 ile 7.5 ile filan derdim yok zaten.Mesela benim için Man of Steel 10 üzerinden 9 luk filmdir ama imdb de 7.2 puanı.Benim 8.6 etmez dememde ki sebep film 8.6 değil bence 7.8 lik diyen arkadaşa verdiğiniz cevap şekliydi.İnsanlar beğenir beğenmez herkes saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir kaldı ki arkadaş düzgün bir şekilde yazmıştı.Neyse çok uzadı mevzu bu arada umarım wolverine ile birlikte bir filmi gelir deadpool un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 20 Şubat 2016; 18:12:08 >
  • Arkadaşlar bugün gideceğim.Türkiye versiyonu sansürsüz olanı değil mi?Herhangi bir kesme var mı?
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Sansürsüz hocam

• Öneriler doğrultusunda dublajlısına gittim ve oldukça memnun kaldım. Film de gayet başarılıydı.

Deadpool'u bire bir yansıtmayı başarmışlar. Gayet eğlenceli bir filmdi. İkinci filmin ben daha başarılı olacağını düşünüyorum çünkü bu filmde flashback sahneleri biraz sıktı. Zaten bence tek kusuru oydu.
    Giriş kısmı oldukça iyi hazırlanmış. İnternetten okuduğuma göre NVIDIA hazırlamış o sahneleri zaten.
    Kadını tam vuracakken "Seni öldürürsem mi yoksa öldürmezsem mi cinsiyetçi oluyordum ?" demesi harikaydı.
  • "imdb puanı 8.6 diğer filmlere ayıptır bu.7,8 civarı olması lazım"
    gayet düzgün yazmış arkadaşımız bu cümleye bakarak nasıl hak verebilirim?

Konuda silinmiş mesajları göremiyorsunuz siz, gelen geçen çöp, 3 puan anca eder gibi yorumlar yazınca haliyle adam gibi açıklama yapmadan direk haketmiyor diyenleri de onlardan sanıyorum

@burak4242
    Francis'in adamlarını öldürüp yere Francis yazmadan önce konuştuğu bir adam vardı. Bob görüşmeyeli uzun zaman oldu vb. diyordu işte o adam Bob hydra agent. Film hakları nedeniyle sadece Bob deyip geçtiler tıpkı Quicksilver-Scarlet Witch gibi oldu durum. X-Men evreninde bu karakterler Avengers kelimesi geçmedikten sonra kullanılabilir. Aynı durum Bob için de geçerli, HYDRA gelimesi geçmedikten sonra kullanılabilir.

• Sariklarin isimlerini yazabilcek varmi yazipmisti ama bulamadim da

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Sariklarin isimlerini yazabilcek varmi yazipmisti ama bulamadim da

Bu arabaya atladığı sahnede çalmıştı https://www.youtube.com/watch?v=4vaN01VLYSQ
    Bu baştaki arabada çalan şarkı https://www.youtube.com/watch?v=HTzGMEfbnAw

• burak4242 kullanıcısına yanıt

Bir tane en son bayıltığı asker vardı ya . Tanıdılar birbirlerini sonra bayıltıp konuşmaya devam etti ya bizimki. Nasılsın karın nasıl vs. Tarzında

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Bir tane en son bayıltığı asker vardı ya . Tanıdılar birbirlerini sonra bayıltıp konuşmaya devam etti ya bizimki. Nasılsın karın nasıl vs. Tarzında

Adamı daha önce Marvel evreninde görmedim hiç. Görüpte dikkat etmemişte olabilirim. IMDB'de de herhangi bir bilgiye ulaşamadım ama haklı olabilirsiniz. Sonuçta Helicarrier SHIELD'a aitse bir iki tane oyuncu takviyeside şaşırtıcı olmaz

• tesadüfen gördüm
    Bu mesaja eklenen görseller:

Deadpool [12 Şubat 2016]

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Öncelikle haklısın emek var ben yok demedim adamlarda yapmışlar işte ellerinden geleni lafım yok küfürler de gayet vardı bu da kabul ama -en azından bana göre- çok aşırı yapmacık duruyordu yani zaten dublajı sevmem nefret ederim yani diğer filmlerde dublaj eh işte bu filmde çok dandik şöyle böyle demiyorum.Dediğim şey deadpool gibi bir karakterin filmin orjinal dilde izlenilmesi gerektiği,dublajda diğer filmlere göre bu yüzden daha yapmacık durduğunu düşünüyorum.Ne bileyim ben filmde bir iki yer dışında gülemedim öyle boş boş baktım ve bunda en büyük pay dublajlı izlememdi diye düşünüyorum.
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Mcu dan değil çrlardan deadpoolun arkadaşı hydra agent bob film hakları marvelde o yüzde hydradan değil düz bob

• quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

tesadüfen gördüm
    Bu mesaja eklenen görseller:

Deadpool [12 Şubat 2016]

adam herşeye yakışıyor var mı böyle başka karakter

• Filmde anlamadığım nokta Francis nasıl o kadar güçlü olabiliyor?Adam sinirlerini hissetmiyor,refleksleri hızlı tamam ama o kadar güç nereden geliyor?Ve vücüduna demir girdiğinde kılıçla kesildiğinde neden ölmedi?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.