Arkadaşlar birde Dead Space 2 içinde ilk oyunda olduğu gibi konuyu anlatan bir anime yayınlacak. Animenin adı Dead Space: Aftermath olacak ve 25 Ocakta çıkacak.
United States sabaha karşı güncellenecek. Bekliyorum.
HK Psn de var
US hazirda bekliyor kardeslerim. darisi Killzone 3 un demosuna.
arkadaşlar demo geldimi acaba, hangi psn de?
ne oynanır bu oyun beee... inşallah birinci oyundaki o korkunç atmosfer yine devam ediyordur. özellikle bir mekana girdiğinizde sessiz sedasız hiçbirşey yokkken nereden ne zaman neyin fırlayacağı korkusu müthiş bir olay
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Demoda bir yer var ki offf. Küfürler içerisinde yerimden zıpladım.
İyi o zaman oynarken dikkat edeyim
Zödit: Gerçi ben koca ekranın dibinde, 5+1 kulaklıkla oynadım.
quote:
Orijinalden alıntı: pape
US de var UK yi bilmiyorum boyutu da 1396 MB.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: pape
US de var UK yi bilmiyorum boyutu da 1396 MB.
Demoyu denedim harika, ama hala cesetlerin ve nesnelerin ayağa takılarak yuvarlanması sinirimi bozdu, keske birinciyi oynasaydım, bayada uzunmus, 2 ciyle baslasammi acaba.
İlk olarak ışıklandırmalarda biraz daha gelişme olduğunu fark etmemek zor değil. Karakterimizin detayları çok daha iyi. İlk oyunla grafiksel açıdan dağlar kadar fark olmasa da cilalandığı hissediliyor.
Okuldan kaçmış, ufak veletler üzerimize çığlık çığlığa koşarken, Isaac'in onları öldürdükten sonra çerez niyetine böcek gibi ezerken ''die motherf**rs'' diye hecelemesi oldukça komiğime gitti. Karakterimiz artık konuşuyor, aldığı talimatlara cevap veriyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Demoda bir yer var ki offf. Küfürler içerisinde yerimden zıpladım.
İyi o zaman oynarken dikkat edeyim
Zödit: Gerçi ben koca ekranın dibinde, 5+1 kulaklıkla oynadım.
Bu oyun için sakıncalı bir durum
quote:
İlk olarak ışıklandırmalarda biraz daha gelişme olduğunu fark etmemek zor değil. Karakterimizin detayları çok daha iyi. İlk oyunla grafiksel açıdan dağlar kadar fark olmasa da cilalandığı hissediliyor.
Okuldan kaçmış, ufak veletler üzerimize çığlık çığlığa koşarken, Isaac'in onları öldürdükten sonra çerez niyetine böcek gibi ezerken ''die motherf**rs'' diye hecelemesi oldukça komiğime gitti. Karakterimiz artık konuşuyor, aldığı talimatlara cevap veriyor.
Heralde en büyük gelişme karakterin konuşması olmuş.İlk oyunda engelli bi karakterle oynadığım hissine kapılıordum.
Oyun sağlam olmuş. Grafikler, oynanış, atmosfer herşeyi çok beğendim. Bence Resident Evil'in yerini aldı bu seri.
ben biraz oynadimda bu şeyi anlıyamadım ne yapıcağımı dönen birşey war ortada kenarlara sanırım bişi koymamı istiyor ağırlıkla ilgili bişi olsa gerek hack yaptım falan