Beyler Demo yarın gece geliyor değil mi en uzun gece olması da etken yarın Live'a girip indireceğim demoyu bu oyundan beklentim yüksek..
quote:Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Beyler Demo yarın gece geliyor değil mi en uzun gece olması da etken yarın Live'a girip indireceğim demoyu bu oyundan beklentim yüksek.. İlk oyunun kalitesi benide müthiş bir beklenti içine soktu ve kesinliklede beklentilerimiz boşa çıkmayacak.
Demoyu bu gece Live'dan indirmek şart oldu. İlk oyunu bile oynarken feci tırsıyordum. Demo'da neler olacak kimbilir. :)
quote:Orijinalden alıntı: :Sephiroth: Demo günü geldi. Gerilim vakti Live a gelmiş demo, akşama PSN ye gelir..
quote:Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Beyler Demo US Live'a mı geldi sadece Avrupa'ya geldi mi gelmediyse yarın ne zaman gelir? Ben Avrupa'dan indiriyorum.
quote:Orijinalden alıntı: frosties quote:Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Beyler Demo US Live'a mı geldi sadece Avrupa'ya geldi mi gelmediyse yarın ne zaman gelir? Ben Avrupa'dan indiriyorum. Bende Almanya'dan indiremiyorum. Sizin avrupa ile kastiniz neresi?
quote:Orijinalden alıntı: şanışer quote:Orijinalden alıntı: arielortega77 Dead Space 1 PS3 için çıkmış mıydı? Evet çıkmıştı Teşekkürler. 1. oyunu oynamamıştım direk bundan girsem nasıl olur? Birinci oyunu oynamamı önerir misiniz?
quote:Orijinalden alıntı: NGC3603 quote:Orijinalden alıntı: frosties quote:Orijinalden alıntı: Legend_Warrior Beyler Demo US Live'a mı geldi sadece Avrupa'ya geldi mi gelmediyse yarın ne zaman gelir? Ben Avrupa'dan indiriyorum. Bende Almanya'dan indiremiyorum. Sizin avrupa ile kastiniz neresi? ingiltere hesabı benimki.
quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Demoda bir yer var ki offf. Küfürler içerisinde yerimden zıpladım. İyi o zaman oynarken dikkat edeyim