Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorcam bu yakın plan dövüşmede x e basılımı tutuyoruz yoksa devamlı basıyomuyuz yada treni yakalarken içeri girmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dead Space: Aftermath cikti arkadaslar. (Anime)
    Hemde 720p.
    Oyundan once aslinda iyi giderdi ama bi kere oyuna yumulmus bulundum ama bu gece firsat olursa bunu da aradan cikarabilirim.

Gods of Arena ile birlikte en kısa sürede indireyim. İlk oyunun animesi iyiydi bu da süperdir.

Gods Of Arena da sirada, V nin 2. sezon 3 bolumu de sirada bir kac Film de sirada, SIren basli duruyor, Dead Space 1 ortalarda biraktim.
    Bilemiyorum. Yetisemiyorum :)
    Bu aralar en cok SIKISIK oldugum konu ZAMAN.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Dead Space: Aftermath cikti arkadaslar. (Anime)
    Hemde 720p.
    Oyundan once aslinda iyi giderdi ama bi kere oyuna yumulmus bulundum ama bu gece firsat olursa bunu da aradan cikarabilirim.

Gods of Arena ile birlikte en kısa sürede indireyim. İlk oyunun animesi iyiydi bu da süperdir.

Gods Of Arena da sirada, V nin 2. sezon 3 bolumu de sirada bir kac Film de sirada, SIren basli duruyor, Dead Space 1 ortalarda biraktim.
    Bilemiyorum. Yetisemiyorum :)
    Bu aralar en cok SIKISIK oldugum konu ZAMAN.

Aynen benimde öyle kaç gündür oyun oynadığım yok oynayabildiğim zamanlardada 30 dk falan oynuyorum. Pop'u aldım 2 hafta oldu bitiremedim hala

Birde ev taşıyacağım tam yalan oldum

• Oyunu bugün aldım eve geldim üstünde limited edition yazıyor :) hiç dikkat etmemiştim..

Oyunun içinde extra olarak xmb menüsünden seçebildiğimiz full sürüm extraction oyunu var 3.5 gb boyutunda move olmadığı için yüklemedim

Oyunun pass keyini önce tr'den indirip sonra hk accountuna geçtim multiplayer dedim oldu gerçi ondan önce tr'de de denedim girdi sanırım 1 kereliğe mahsus giriliyor

Multiplayer modu aslında 8 kişi toplansa zevkli olur ama yabancılarla felaket oyundan soğutabilir. Multisi round round ilerliyor ve ilk round insansanız 2. round yaratık oluyorsunuz diğer roundları bilmiyorum oynamadım sıktı çünkü mekan dar ve yaratık olunca savunmasız olduğun için hemen ölüyorsunuz yada insan olunca bol keseden ateş et ooh ne güzel. Ayrıca hikaye modunda co-op olayı yok malesef , keşke olsaydı dedirtiyor insana

Oyunun ilki oynamayanlar yada yarıda bırakanlar için güzel düşünülmüş bir video var. İlk oyunun hikayesini altyazılı olarak anlatan bir video var .
    Burdan GoldPunch'tan isteğimiz olacak Dead Space oynayanlar adına bu videoyu altyazı editörlüğünüzü kullanarak buraya eklemeniz (bari ilk oyununda neler olmuş bitmiş anlayalım azda olsa)

Oyunun single kısmına daha girmedim makina açık yazı yazıyorum :) Aslına bakarsanız ben korku oyunlarını 2 kişi oynayınca daha çok zevk alıyorum ve ortam daha iyi geriliyor diyebilirim. Oyüzden Aftermath adlı animeyi izleyip yarın yada cumartesiyi bekleyeceğim arkadaşın gelmesini o zaman başlarım sanırım.

ayrıca oyunda extra alınan riot adlı equip ve armor yada herhangi birinimakinada kullandığınız account ile aynı olmak şartıyla ea accountu ile giriş yaptığınızda bedavan veriyormuş ne bileyim bir tane yabancı siteden denk geldi denedim birşeyler yapamadım. böyle birşey umarım anlarsınız.

ayrıca oyunun arkasında 720p ve 1080i yazıyor ama bende 1080p olarak açılıyor neden acep yoksa upscale olarak mı açılıyor anlamadım ki ? neyse ben gidiyorum animeye hadi iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Ocak 2011; 23:51:55 >

• @zack06

Eğer ilk oyunu oynamadıysan, mutlaka Dead Space: Downfall'u izlemeye çalış hocam. Çünkü hikâye olarak ikinci oyuna direk dalış yapılıyor, bu yüzden ne olup bittiğini anlamak için en azından ilk animeyi seyretmeni öneririm. Bazı şeyleri bilerek başlamak oyuna daha iyi adapte olmanı sağlar. Seriye ikinci oyunla başlayanlar için de söylüyorum.

Bende DS 2'yi Aftermath için fazla oynamadım, hatta chapter 3'ten beri elimi sürmüyorum. Bu gece animeyi izleyip oyuna dalacağım bakalım, kendimi zor tutuyorum vallahi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

@zack06

Eğer ilk oyunu oynamadıysan, mutlaka Dead Space: Downfall'u izlemeye çalış hocam. Çünkü hikâye olarak ikinci oyuna direk dalış yapılıyor, bu yüzden ne olup bittiğini anlamak için en azından ilk animeyi seyretmeni öneririm. Bazı şeyleri bilerek başlamak oyuna daha iyi adapte olmanı sağlar. Seriye ikinci oyunla başlayanlar için de söylüyorum.

Bende DS 2'yi Aftermath için fazla oynamadım, hatta chapter 3'ten beri elimi sürmüyorum. Bu gece animeyi izleyip oyuna dalacağım bakalım, kendimi zor tutuyorum vallahi...

Eyvallah hocam tavsiyen için ama Downfall'ı izzledikten sonra DS1'i bitirdim zamanında işte üzerinden zaman geçti az çok hikayeyi hatırlıyorum ama DS2'nin içindeki DS1'i anlatan videoyu tr altyazılı izlemek hafızayı tazeler niteliğinde yazmak istedim ama karıştı sanırım :))

Oyunun ilk 20 dakikasını oynadım dayanamadım daha gidecektim durakladım ama oynadığım yere kadar tek kelimeyle next-gen en iyi korku oyunları arasında yer alır diyeceğim ama kaç tane korku oyunu varsa toplasan 2 el'in parmak sayısını geçmez belki..:))

• Yakında resmen Platinum trophy yi de parayla satacak bu EA, öyle zorluk seviyesi mi olur eşşeğin kulağına okyanus kaçırmış şerrefsizler. Boykot ediyorum EA nın bu uygulamasını çok istememe rağmen almıyorum bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Yakında resmen Platinum trophy yi de parayla satacak bu EA, öyle zorluk seviyesi mi olur eşşeğin kulağına okyanus kaçırmış şerrefsizler. Boykot ediyorum EA nın bu uygulamasını çok istememe rağmen almıyorum bu oyunu.

online pass key 18 tl
    dead space exctraction full game 29 tl
    dead space exctraction upgrade 29 tl

oyun içinden storeye girince bu şekilde çıkıyor bunlar
    bu son zaten yıl sonuna kadar crysis 2 ile alacağım son ea oyunu olabilir benimde artık sevmiyorum ama inşallah dantes inferno 2'yi çıkarırlar 1. si cehennem mitolojisini çok iyi bir şekilde tasvirleyerek anlatmışlardı...Bu arada dantes infernonun hikaye moduna co-op eklentisi yaptılar parayla satıyorlar mantığa bak

• Oyunun single'ı çok başarılı olmuş ancak mp için maalesef aynı şeyi söylemek çok zor. Sanki zoraki yapılmış gibi geldi bana. Bir alien vs. predator havası yakalamak istemişler ancak başaramamışlar. Single için kesinlikle alın oyunu...
  • Arşivlik oyun dolapta durur
    Oyunu alıp oynamayan kudurur
  • Arkadaşlar ilkini oynamadım, bıraktım çok uzundu, şimdi elime geçti 2, 1i oynamasam birşey kaybetmiyorumdur umarım? acayip sıkıla sıkıla oynarım sanki biri? anime yetermi?
  • arkaaslar oyunumu aldim, malum US versiyon, midnight release e gitmistim. Oyun mukemmel ancak TR psnimden multiplayer oyanama sansim var mi sizce? yoksa US accounttan mi oynamaliyim sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

arkaaslar oyunumu aldim, malum US versiyon, midnight release e gitmistim. Oyun mukemmel ancak TR psnimden multiplayer oyanama sansim var mi sizce? yoksa US accounttan mi oynamaliyim sadece?

oynarsın sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosties -- 27 Ocak 2011; 5:58:18 >
  • tesekkur ederim, o zaman kutunun icindeki kodu US ile aktif edecegim sonra tr psnden devam edecegim. Cunku TR hesabi uzerinde actigimda kod girme sansim yoktu nedense :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oyunu bugün aldım eve geldim üstünde limited edition yazıyor :) hiç dikkat etmemiştim..

Oyunun içinde extra olarak xmb menüsünden seçebildiğimiz full sürüm extraction oyunu var 3.5 gb boyutunda move olmadığı için yüklemedim

Extraction Move olmadan da Gamepad ile oynanabiliyor.
  • Extraction a bıraz baktımda.
    Grafıkler hıc de fena degıl guzel bır port olmus.
  • Sonunda Aftermath'i izledim az önce. İlk filme göre sunum kalitesi pek iyi olmasada, senaryo'nun bilinmeyen taraflarını görmüş olduk. Dead Space 2'ye başlamadan evvel mutlaka bu filmin izlenmesi gerek, bu sayede olayların nasıl The Sprawl'a taşındığını ve karkaterlerin kimler olduklarını bilerek hareket ediyorsunuz. Marker'ın kalıntılarını bulmak için Aegis 7'ye gideceklerini aslında çok iyi tahmin etmiştim, yalnız USG O'Bannon gemisinin gönderileciğini hiç tahmin etmiyordum açıkçası.

İkinci filmin açıklık getirdiği en büyük olay, Necromorph'ların sadece dönüştürücüler tarafından değil, Marker'ın en ufak sayılabilecek parçasından gelen sinyaller sayesinde de ölü bedenlere virüs gibi yayılarak, Necromorh'a dönüşebileceğini öğrenmek oldu. Lakin sadece dönüştürücüler tarafından Necromorph ortaya çıkıyor sanıyordum, demek ki Marker sadece insanların zihinlerini değil, ölü bedenlerin yaratıklaşmasına da sebep oluyormuş...

Şimdi rahat rahat Dead Space 2'ye devam edeceğim, hatta mokunu çıkaracağım desem daha doğru olur.. Bu arada Sephiroth, konu başlığına Aftermath'i de kat istersen hocam. Oyuna ve filmlere dair bütün sohbet ana başlıktan gerçekleşsin, kafası karışan arkadaşlara da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 28 Ocak 2011; 19:44:07 >

• Valla oyun dün elime geçti. Tabii ki oynamak için bugünü bekliyordum. Bu gece Dead Space: Aftermath'i izledikten sonra oyuna başlayacağım oyuna.

Gece uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 28 Ocak 2011; 21:26:25 >
  • once aftermath i izleyecegim, oyun mukemmel, oyunun karanlik olusundan misidr yoksa renk paletinden mi anlamadim ama grafikler cok hos geliyor acikcasi :3
    ayriyetten bu t shirti siparis verdim, resimleri eklerim gelince :D
  • Arkadaslar bir sey sorcam.
    Oyundan ben DIL secenegine rastlamadim.
    SIzlerde var mi ?
    Yada dili nasil degistiriyoruz dil secenegi olmayan oyunlarda ? Bilen var mi ?
    Xbox360 da olay basitti. CIhazin dilini neye ayarlarsan EGER destekliyorsa oyun o dilde aciliyordu.
    PS3 de ise olmuyor dil degisiminde.
    En azindan ben yapamadim sanirim.Oyun direkt default dil de yani ingilizce de basliyor
    .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.