Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Yahu arkadaş oyunun sanki dibine kibrit suyu döktüler, Shopto'da limited kalmamış, spot piyasa 130-140 liralardan uçuyor, satan çok az kişi var... Dün ilerleyen zamanlarda limited edt. bulamama kaygısıyla aldım artık Bimeks'ten bir tane, 125 lira gibi bir fiyata satılıyor, alacak olanlara burayı tavsiye ederim, fiyat şu anda en uygun burada...

Bende öyle yaptım artık hocam saol bilgilendirme için spot'a o kadar para verene kadar türkiyeye destek oldum artık.
  • İlk oyuna göre zor olmuş. DS1 de Cephane ve sağlık çok fazlaydı. DS2 de Normal zorluk seviyesinde oynuyorum ve ucu ucuna yetiyor her şey. Çaresizlik hisini çok iyi vermişler bu sefer.

Şunu da eklemeden geçemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 11 Şubat 2011; 18:53:40 >
  • quote:

Yahu arkadaş oyunun sanki dibine kibrit suyu döktüler, Shopto'da limited kalmamış, spot piyasa 130-140 liralardan uçuyor, satan çok az kişi var... Dün ilerleyen zamanlarda limited edt. bulamama kaygısıyla aldım artık Bimeks'ten bir tane, 125 lira gibi bir fiyata satılıyor, alacak olanlara burayı tavsiye ederim, fiyat şu anda en uygun burada...

Bugün Metro City Bimeks Mağazasına sordum oyunu 140 TL dediler. Aynı şekilde Kanyon Sony'e (hepsisony.com) LBP2 sordum Normali için 130 Limited için 160 dediler. Web ile mağaza fiyatları arasında bu fark neden oluşuyor çok merak ediyorum. Hafif bi tutturabildiklerine durumu hakim...

• @C-TRanger

En iyisi bu durumda, web mağazasından almak, fiyatı öyle abartı falan değil bandrollü bir oyun için, benim kargo pazartesi elimde olur, gerçi hemen oynayamacağım. Elimde iki oyun var önce bunları bir bitireyim, ardından sırasıyla

Dead Space Downfall
    Dead Space
    Dead Space Aftermath
    Dead Space Extraction
    Dead Space 2

Şeklinde oynayıp, izlemeye başlayacağım. Şu animasyonların bir de Türkçe altyazılı bluray'lerini bulsam süper olacak. Yalnız seriyi takip edenler iyi bilir, sıralama doğru mu hikaye açısından. Sanki Afternath'ın yeri yanlış gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Bugün Metro City Bimeks Mağazasına sordum oyunu 140 TL dediler. Aynı şekilde Kanyon Sony'e (hepsisony.com) LBP2 sordum Normali için 130 Limited için 160 dediler. Web ile mağaza fiyatları arasında bu fark neden oluşuyor çok merak ediyorum. Hafif bi tutturabildiklerine durumu hakim...

Öyle bir sıkıntı geçenlerde benimde başıma geldi.Heavy rain oyununu sony bayisinden almaya gittim ve bana söylenen fiyat 140 tl oldu.Bakın beyfendi dedim oyunun sony bayilerinde 70 tl satılıyor.Lütfen tekrardan konturol dediniz dedim ve o sırada sony bayi sorumlusu geldi ve bana konuyu sordu ve anlattım dedim bayi satışları 70 tl burda bana nasıl 140 tl olabiliyor.Hemen baktı ve arkadaşlarının yanlış söylediğini(140 tl diyen adama azarlarcasına baktı)Kusura bakmayın beyfendi oyun 70 tldir dedi.Eğer böyle bişey başınıza gelirse hemen sistemden konturol etmelerini söyleyin hemen yanlışlarını anlıycaklardır.Yok anlamıyorlarsa oranın görevlisine söyleyin anlamayan adamada anlatır.

• Haftasonu oyunu normalde bitirip, zaelot zorluk seviyesinde başladım. Daha sonra Hardcore bitirmeyi düşünüyorum ama çok zor olacak, 1. oyuna göre çok daha zor olmuş, nacrolar daha kalabalık saldırıyor ve nereden çıkacakları belli olmuyor. Sırtınızı bir yere yaslayamıyorsunuz, sağlama aldığınızı düşünüyorsunuz ama bir bakıyorsunuz arkanızdan biri işinizi bitiriyor. Sağlık ve cephane oyunun sonlarına doğru kıtlaşıyor, dikkatli kullanmak lazım.

Hardcore bitirince açılan acayip silah

• Hard core zorluk derecesinde birkaç defa başladım oyuna. Her defasında 4. Chapter' a varamadan öldüm.
    Gerçekten çok karambole bir oyun modu. Yaklaşık 9 saatlik oyun süresi ve 3 save hakkınız var. Ufak bir hatada sil baştan. Checkpoint'de yok. HC modunda başlamak isteyenlere tek verebileceğim moral, oyunun bu zorlukta Zealot zorluk derecesinden kolay olması. Birde Xbox 360'da disk değiştirirken 1 checkpoint veriyor. Tabi o kadar ilerleyebilen olursa save etmeden. Neyse, kolay gelsin HC'cular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Haftasonu oyunu normalde bitirip, zaelot zorluk seviyesinde başladım. Daha sonra Hardcore bitirmeyi düşünüyorum ama çok zor olacak, 1. oyuna göre çok daha zor olmuş, nacrolar daha kalabalık saldırıyor ve nereden çıkacakları belli olmuyor. Sırtınızı bir yere yaslayamıyorsunuz, sağlama aldığınızı düşünüyorsunuz ama bir bakıyorsunuz arkanızdan biri işinizi bitiriyor. Sağlık ve cephane oyunun sonlarına doğru kıtlaşıyor, dikkatli kullanmak lazım.

Hardcore bitirince açılan acayip silah

beng beng beng beng beng

çıc çıv çıv çıv çıv

şekli olsun sesi olsun silah müthiş hocam...

• O silah ne öyle ya
  • ya bo oyun güzelde son bölüm çok kolay olmuş.(normal'de)
  • quote:

@C-TRanger

En iyisi bu durumda, web mağazasından almak, fiyatı öyle abartı falan değil bandrollü bir oyun için, benim kargo pazartesi elimde olur, gerçi hemen oynayamacağım. Elimde iki oyun var önce bunları bir bitireyim, ardından sırasıyla

Dead Space Downfall
    Dead Space
    Dead Space Aftermath
    Dead Space Extraction
    Dead Space 2

Şeklinde oynayıp, izlemeye başlayacağım. Şu animasyonların bir de Türkçe altyazılı bluray'lerini bulsam süper olacak. Yalnız seriyi takip edenler iyi bilir, sıralama doğru mu hikaye açısından. Sanki Afternath'ın yeri yanlış gibi...

Hocam sıralama;

Dead Space Downfall
    Dead Space Extraction
    Dead Space
    Dead Space Aftermath
    Dead Space 2

şeklinde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 16 Şubat 2011; 8:09:36 >

• Ivır zıvır trophileri halledip Zealot a başladım. Ondan sonra Hardcore u deneyeceğim ama en az 20 kere öleceğimi biliyorum. HC bitirmek isteyenlere tavsiye 6. veya 7. , 10. veya 11. ve son olarak ta 14. chapter ın başında save yapsınlar. Zira ben öyle yapacağım, oyunu platinleyen kişiler bunu söylüyor. HC modu ne kadar saçma olsa da 2 yıl beklemeye değdi adamlar canavar gibi oyun yapmış. Afferim.
  • Oyunu zealot seviyede bitirdim ama HC' u boş bir zamanda hallederim. Upgradeleri HC a aktarmıyor zaten, birde DLC halinde paketler satıyorlar. EA ya ne desem azdır, paragöz firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

@C-TRanger

Dead Space Downfall
    Dead Space
    Dead Space Aftermath
    Dead Space Extraction
    Dead Space 2

Hocam sıralama;

Dead Space Downfall
    Dead Space Extraction
    Dead Space
    Dead Space Aftermath
    Dead Space 2

şeklinde olacak.

doğru sıralama

• Arkadaslar oyuna hc modunda baslicamda su store da satilan giysilerin bir faydasi oluyor mu , cunku daha onceden update yaptigimiz giysi ve silahlari kullanamiyoruzda hc modunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Arkadaslar oyuna hc modunda baslicamda su store da satilan giysilerin bir faydasi oluyor mu , cunku daha onceden update yaptigimiz giysi ve silahlari kullanamiyoruzda hc modunda

Oluyormuş, ps3trophies.org sitesinde görmüştüm, şu paketi tavsiye etmişler:

DLC SUPER NOVA PACK: (USD $5) **Recommended**

Forged Bundle
    Forged Engineering Suit (+15% Healing) ***
    Forged Plasma Cutter (Primary DMG +10%, Reload -5%) ***
    Forged Line Gun (ALT-DMG +10%, SPD +5%)
    Forged Ripper (Primary Fire Duration +1 sec, ALT-DMG +10%)

Heavy-Duty Bundle
    Heavy-Duty Vintage Suit (Line Gun/Detonator/Contact Beam DMG +5%)
    Heavy-Duty Line Gun (Primary DMG +5%, Reload -10%)
    Heavy-Duty Contact Beam (Primary Charge Time -0.1 seconds, Primary DMG +5%) ***
    Heavy-Duty Detonator (Primary DMG +5%, Reload -10%) ***

Agility Bundle
    Agility Advanced Suit (Stasis Duration +10% )
    Agility Rivet Gun (Reload -5%, SPD +5%)
    Agility Plasma Cutter (Reload -5%, SPD +5%)
    Agility Pulse Rifle (Reload -5%, SPD +5%)

• Zorla para harcaticaklar bize bu ea :-) , hc modu icin ne gii tavsiyeler verebilirsiniz , cok zorlayacakmis gibi gozukuyor
  • Çok zorlayacak çoook. Önce oyunu 3 kere bitirmen gerekir derim. Sonra Youtube dan HC vidyoları izle, 7. bölüme kadar dayan, ilk save ini orada yap. Ama oraya gelene kadar da elektrik gitmesin, ps3 cortlamasın diye dua et. Ben dün 7 ye geldim ama nasıl gerildim nasıl yoruldum anlatamam, kalp ve beyin olarak bittim resmen yarın devam edeceğim 11. bölüme gelmeye çalışacağım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king
    Çok zorlayacak çoook. Önce oyunu 3 kere bitirmen gerekir derim. Sonra Youtube dan HC vidyoları izle, 7. bölüme kadar dayan, ilk save ini orada yap. Ama oraya gelene kadar da elektrik gitmesin, ps3 cortlamasın diye dua et. Ben dün 7 ye geldim ama nasıl gerildim nasıl yoruldum anlatamam, kalp ve beyin olarak bittim resmen yarın devam edeceğim 11. bölüme gelmeye çalışacağım bakalım.

Daha zealotta oynarken zorlaniyorum hc modu nasildir acaba? :-) , dead space2 de platinium alana helal olsun derim :-)
  • Hardcore un oyun içi zorluk seviyesi şöyle

Yaratıkların sana zarar verme gücü ve dayanıklılıkları Normal mode
    Mermi, para sağlık gibi şeyler Survivalist ayarında

Yani Hard Core, zorluk olarak Zealottan çok daha kolay ama ölünce başa dönme korkusu öyle bir stres yapıyor ki bu da hata yapmaya zorluyor ve bazen elin ayağına dolaşıp olmadık yerde hata yapıyorsun ve hoop 3 saatlik emeğin boşa gitmiş oluyor. Olay budur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.