Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu en sonunda 360 için sabah temin ettim ve hava biraz karardıktan sonra şöyle tadımlık oynadım... Oynadığım kadarını değerlendirirsem eğer yine üst düzey kalitede bir oyun olduğunu söyleyebilirim, Visceral yine yapacağını yapmış hakkatten. Hani devam oyunları bazen ilk yapımları aratır ama Visceral ilk oyunun üstünden bayağı bir uçuşa geçmiş. Oynanabilirlik, görsel kalite, ses efektleri yani neredeyse bütün detaylar AAA kalitede... İlk Dead Space ile açlığını giderdiğimiz korku unsuru ise ikinci oyunda henüz başlarda olduğum için fazla hissettirmedi ama görünüşe göre korku unsurları bayağı bir artmış. Yani ilk oyunda bir kapıdan geçerken ve koridorlardan ilerlerken her zaman insanın içinde bir gerilim hissi olurdu, işte ikinci oyunda bu olay daha ağır basıyor diyeyim kısaca. Görsel olarak tıpkı ilk oyundaki gibi ışıklandırma ve fizikler ön plana çıkıyor. Mekânların ışıklandırması adeta gerçek hayattan alınmış gibi ve Isaac'ın kostümündeki ışık oyunları insanı hayran bırakmaya yeterde artar. Yalnız dikkatimi çeken bir detay, Necromorph'lar artık daha kalabalık geliyor ve daha hızlılar. Hatırlarsanız ilk oyunda başlarda az az ama sonlara doğru çoğalıyordu, ikinci oyunda daha ilk bölüm olmasına rağmen bayağı bir düşman öldürdüm şimdiden.

Oyunu tadımlık oynadığım için çok detay veremiyorum ama dediğim gibi Visceral yine yapmış yapacağını ve kesinlikle herkesin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum, bilhassa korku oyunu isteyenler kesinlikle kaçırmasınlar. Bir kaç SS de verelim belki daha fazla fikir sahibi olursunuz;

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!

• Oyunu dün ben de temin ettim. HD video yükleyebilirim istiyorsanız.
  • ICO hocam .
    Sende benim gibi isiklandirma ve golgelere hayran kalmissin anlasilam.
    hani oyunun ilk basinda asagida dus yapilan yerler var.
    Orda delikli tellerin arasindan gelen isik bizim uzerimizde ne guzel isler olusturuyor (senin verdigim sslerde de mevcut)
    Uzaklastikca buyuyor yaklastikca kuculuyor.
    Arti fayanslarda ki datay ve puruzsuzluk arti yansimalar harika.
  • PS3'te oynadım ve demodan çok daha iyi bir girişle karşılaştım. Sağlam yapmışlar. Öğle vakti olduğu için fazla oynamadım. Şimdi sırada PS3'te deneyecek tonla oyun var DS2'yi sıraya attım şimdilik
  • Oyunun kaç chapter olduğunu bilen var mı arkadaşlar?
  • Oyunda ki grafikler PS3 icin konusuyorum onceki surumuyle karsilastirildiginda 2 yada 3 gomlek ustun.
    Firma cok iyi bir is cikarmis. Resmen grafik sicramasi yapmis.
  • oyunun görüntüleri çok iyi bence görüntü ayarlarıyla oynamayın ve en önemlisi ses çok yüksek olmasın fazla bağırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka
    ICO hocam .
    Sende benim gibi isiklandirma ve golgelere hayran kalmissin anlasilam.
    hani oyunun ilk basinda asagida dus yapilan yerler var.
    Orda delikli tellerin arasindan gelen isik bizim uzerimizde ne guzel isler olusturuyor (senin verdigim sslerde de mevcut)
    Uzaklastikca buyuyor yaklastikca kuculuyor. Arti fayanslarda ki datay ve puruzsuzluk arti yansimalar harika.

Hocam oyunda görsel bir şölen var, aydınlatma ve gölgelendirmelere kim oynasa hayran kalır. Girdiğin, çıktığın her mekânda Isaac'in kostümünün dokusuna ortamın aydınlatması yansıyor, yani resmen kostüm ortamlara ayak uyduruyor. Level design desen, her türlü olaya tepki veren bir çevre tasarımı var. Şu cam kırıldığında uzay boşluğuna savrulan cisimlerin olduğu yerde Visceral'in görsel teknik olarak işi çözdüğüne inandım artık.

Tadını çıkararak oynadığım için en son Chapter 3'ün sonunda bıraktım oyunu... Şimdilik korku adına klasik aniden çıkma olayları hariç fazla gerildiğimi söyleyemem, yalnız fazla ses açtığım için bir bölümde havalandırma boşluğundan birden duman çıkınca zıplar gibi oldum orası ayrı. The Sprawl'da yaşanan kargaşayı oyunda hissetmek çok büyük keyif, etrafta koşuşturan, çığlık atan insanları gördükçe o atmosferin içine dalıyorsunuz! İlk oyunda olaylara birden girdiğiniz için karşımıza her zaman evrimini tamamlamış Necromorph'lar çıkıyordu, ikinci oyunda insanların nasıl dönüştüğünü birebir izliyorsunuz. Cidden harikulade bir oyun olmuş, multiplatform olarakta çıktığı için kesinlikle oyuncuyum diyen herkesin alması gereken bir oyun.

Bir kaç SS daha...

• Ico hocam.

Ilk verdigin ss de ki yere girmeden once BASLIGI aliyoruz.
    Sonra bi ciktim havasiz saha.
    Dedim dur cikip yeniden kask almadan ki yere doniyim .
    Amacim kasksiz o bolume cikmakti.
    CIkartmadilar :)

Oyuna gelirsek.
    SU an Tren bolumundeyim. Mukemmel.
    Tek kelime ile (ps3 icin diyorum) senin de tabirinle AAA kalitesinde.
    BU firmadan nasil olduda Dante s Inferno gibi bir ucube cikti inanamiyorum.
  • Ulan HardCore' da hakkaten checkpoint yokmuş. 3' de save vermişler.
    Abartmışlar. Gitti 1000 puan.
  • Oyunu dun aksam deneyebildim. Dehset olmus diyebilirim. Gerci oyunun basinda 8 kere öldüm nereden cikacagimi bulana kadar..

Kesinlikle oynanip tecrube edilmesi gereken bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Ocak 2011; 9:22:18 >
  • Arkadaşlar oyun stoklarımızda sonunda.. 99 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ulan HardCore' da hakkaten checkpoint yokmuş. 3' de save vermişler.
    Abartmışlar. Gitti 1000 puan.

Doğru yani ha o olay yuh be kardeşim.
  • Beyler oyunun hikaye modunda co-op var mı?Yoksa co-op için özel bölümler mi var?
  • Train bölümü gerçekten güzelmiş film gibi izledim. Bir mühendisin yaptığı şeylere bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

PS3'te oynadım ve demodan çok daha iyi bir girişle karşılaştım. Sağlam yapmışlar. Öğle vakti olduğu için fazla oynamadım. Şimdi sırada PS3'te deneyecek tonla oyun var DS2'yi sıraya attım şimdilik

cfw mi yaptın dostum
  • bugun aldım gerçekten çok korkunç bi oyun olmuş henuz 1.bölümdeyim tavsiye ederim türün severlerine
  • Dead Space: Aftermath cikti arkadaslar. (Anime)
    Hemde 720p.
    Oyundan once aslinda iyi giderdi ama bi kere oyuna yumulmus bulundum ama bu gece firsat olursa bunu da aradan cikarabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dead Space: Aftermath cikti arkadaslar. (Anime)
    Hemde 720p.
    Oyundan once aslinda iyi giderdi ama bi kere oyuna yumulmus bulundum ama bu gece firsat olursa bunu da aradan cikarabilirim.

Gods of Arena ile birlikte en kısa sürede indireyim. İlk oyunun animesi iyiydi bu da süperdir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.