Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat edildi mi bilmiyorum bu oyunun da Türkiye'ye gelen versiyonları NFS: Hot Pursuit gibi Limited Edition.Yani bol ekstralı. Ne yapıyorlarsa artık Limited Edition versiyonlarının sadece oyunlarını çıkarıp Türkiye'ye getiriyorlar direk. En azından Dead Space: Extraction oyunu çıktı beleş olarak ayrıca.Başka EA oyunlarında da olur mu acaba?
  • Arkadaşlar ben bu oyunu almak istiyorum single çok iyi ona şüphem yok fakat Multisi nasıl oynanılır derecede mi ?
  • Multisini merak ediyorum oynayan arkadaşlar multisi nasıl geniş bir yorum yaparsanız çok iyi olur.
  • EVET YA OYUNU ALAN YOK MU YILIN OYUNU

MULTIPLAYER NASIL

İLK 10 DAKİKAYI İZLEDİM MÜKEMMEL
  • Oyunu çabuk bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. 5. chaptera geldim. (Demodaki yere). Yalnız Visceral Games'in hakkını vermek gerek. Oyunun PS3 versiyonunu oynuyorum. İlk oyunda bazı yerlerde frame düşmesi varken, bu oyunda 5. chaptera kadar hiç frame düşmesi veya kasma olmadı.Optimizasyonu harika oyunun.

Not: DS: Aftermath'i dikkatli izleyenler varsa görmüştür. Firma kendi reklamını yapmış. Animasyonda oyun manyağı bir eleman vardı. Bir sahnede elindeki el konsolunda Dante's Inferno onuyordu eleman. O sahneyi gördüğümde yüzüme bir tebessüm geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Oyunu çabuk bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. 5. chaptera geldim. (Demodaki yere). Yalnız Visceral Games'in hakkını vermek gerek. Oyunun PS3 versiyonunu oynuyorum. İlk oyunda bazı yerlerde frame düşmesi varken, bu oyunda 5. chaptera kadar hiç frame düşmesi veya kasma olmadı.Optimizasyonu harika oyunun.

Not: DS: Aftermath'i dikkatli izleyenler varsa görmüştür. Firma kendi reklamını yapmış. Animasyonda oyun manyağı bir eleman vardı. Bir sahnede elindeki el konsolunda Dante's Inferno onuyordu eleman. O sahneyi gördüğümde yüzüme bir tebessüm geldi.

offf cuma gelicek oyun demoyu talaf ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaşlar ben bu oyunu almak istiyorum single çok iyi ona şüphem yok fakat Multisi nasıl oynanılır derecede mi ?

Multiplayer özelliği oyunun en kötü tarafı diyeyim kısaca... Fazla oynama imkânım olmadı ama senaryo modunun havasını yakalamak mümkün değil, belki Necromorph'lar ile oynamak için denenebilir. Lâkin çoğu incelemede de oyunun klasik sayılabileceği, mp tarafının ise ''yetersiz'' olduğu belirtiliyor. Anlayacağınız oyunu temin edecekseniz eğer, ilki gibi senaryo modunu düşünerek hareket etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaşlar ben bu oyunu almak istiyorum single çok iyi ona şüphem yok fakat Multisi nasıl oynanılır derecede mi ?

Multiplayer özelliği oyunun en kötü tarafı diyeyim kısaca... Fazla oynama imkânım olmadı ama senaryo modunun havasını yakalamak mümkün değil, belki Necromorph'lar ile oynamak için denenebilir. Lâkin çoğu incelemede de oyunun klasik sayılabileceği, mp tarafının ise ''yetersiz'' olduğu belirtiliyor. Anlayacağınız oyunu temin edecekseniz eğer, ilki gibi senaryo modunu düşünerek hareket etmekte fayda var.

Teşekkürler cevap için neyse yinede alacağım oyunu ya bu tarz oyunlar az çıkıyor.İlk oyunu da severek oynamıştım zaten.

• bugun aldım oyunu single harika diyebilirim . Multi aslında guzel ama sıkar türklerle micrafonlu oynamak güzel olur . Biraz daha mutli yapıyım dedim ea2nın serverları kapandı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScanServ -- 3 Şubat 2011; 3:45:19 >
  • arkadaşlar başlarda bi bos var orda nasıl geçeciğimi anlamadım, kolonları patlatıyorum ama sonrasına başka bişe gelmıyor aklıma kapılarda açılmıyor ne yapmam gerek?
  • PSN de satılan DLC paketleri Supernova Pack, Hazard Pack ve Martial Law Pack in ne işe yaradıklarını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 6 Şubat 2011; 22:49:50 >
  • Aftermath eleman god of war oynuyor sony reklam yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Aftermath eleman god of war oynuyor sony reklam yapmış

Orada elemanın oynadığı oyun Dante's Inferno.Tam tersi EA kendi reklamını yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Aftermath eleman god of war oynuyor sony reklam yapmış

Orada eleman Dante's inferno oynuyor.
    EA kendi reklamını yapmıyor. Dead space oyununun yapımcıları Visceral games Danteyide yapmıştır. Adamlar kendi oyunlarını reklam ediyorlar çokta güzel olmuş. Nitekim herkes gow çakması desede ben o oyunuda çok büyük keyifle bitirmiştim.
    kısacası Visceral games den babam çıksa yerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

arkadaşlar başlarda bi bos var orda nasıl geçeciğimi anlamadım, kolonları patlatıyorum ama sonrasına başka bişe gelmıyor aklıma kapılarda açılmıyor ne yapmam gerek?

Canavaron kollarının eklem yerlerı sarı yanıyor kolunun birini kopartıyorum ama diğerini kopartamadan mermim bitiyor yerde ne varsa atıyorum ama olmuyor nasıl geçtiğinizi anlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

PSN de satılan DLC paketleri Supernova Pack, Hazard Pack ve Martial Law Pack in ne işe yaradıklarını bilen var mı?

++++Supernova Pack++++

Forged Bundle

* Forged Engineering Suit (15% medpack bonus)
    * Forged Plasma Cutter (increases damage 10%, reload speed 5%)
    * Forged Line Gun (increases firing speed 5%, alt-fire damage 10%)
    * Forged Ripper (primary fire lasts one second longer, increases alt-fire damage 10%)

Heavy-Duty Bundle

* Heavy-Duty Vintage Suit (increases damage 5% for Line Gun, Detonator, Contact Beam)
    * Heavy-Duty Line Gun (increases reload speed 10%, damage 5%)
    * Heavy-Duty Contact Beam (primary fire charge reduced by 0.1 seconds, damage increase 5%)
    * Heavy-Duty Detonator (increases reload speed 10%, damage 5%)

Agility Bundle

* Agility Advanced Suit (10% increases to Stasis duration)
    * Agility Rivet Gun (increases reload speed 5%, firing speed 5%)
    * Agility Plasma Cutter (increases reload speed 5%, firing speed 5%)
    * Agility Pulse Rifle (increases reload speed 5%, firing speed 5%)

++++Hazard Pack++++

Hazard Bundle:

* Hazard Suit (5% increase to Stasis duration
    * Hazard Line Gun (increases alt-fire damage 5%, reload speed 5%)

Triage Bundle:

* Triage Suit (10% medpack bonus)
    * Triage Javelin Gun (increases damage 10%, reload speed 5%)

Shockpoint Bundle:

* Shockpoint Suit (decreases Stasis recharge 5%)
    * Shockpoint Ripper (primary fire lasts one second longer, increases reload speed 5%)

++++Martial Law Pack++++

EarthGov Bundle:

* EarthGov Security Suit (increases damage 5% for detonator, Seeker Rifle, Pulse Rifle)
    * EarthGov Pulse Rifle (increases alt-fire damage 5%, reload speed 10%)
    * EarthGov Seeker Rifle (increases damage 5%, firing speed 5%)
    * EarthGov Detonator (increases damage 5%, firing speed 5%)

Bloody Bundle:

* Bloody Vintage Suit (increases damage 5% for Flamethrower, Javelin Gun, Force Gun)
    * Bloody Flamethrower (increases damage 5%, reload speed 10%)
    * Bloody Javelin Gun (increases alt-fire damage 5%, reload speed 5%)
    * Bloody Force Gun (increases alt-fire damage 5%, firing speed 5%)

Aldığınız DLC 'ler oyundaki ilk dükkandan bedavaya alınabilecek. Hardcore bitirmeyi planlayanlar için tavsiye ederim. NG+ ile hardcore oynanmadığı için başta direk alarak kolaylık sağlamış oluyorsunuz. Yalnız sırf daha kolay olsun diye 9.59 tl (galiba) vermeye değer mi, orası size kalmış.

Aynı zamanda bilmeyenler için (daha önce yazıldı mı bilmiyorum), haftalar öncesinden duyurulduğu gibi DS2, DS1 save dosyasını algılıyor ve ödül olarak Refurbished Plasma Cutter veriyor (yine ilk dükkanda mevcut). Ama herhangi bir bonus özelliği yok, sadece reskin.

Yalnız şöyle bir problem söz konusu. Çok büyük yetenek gösterisi yaparak oyuna Avrupa kodlu DS1'in save dosyasını kontrol ettirmeyi unutmuşlar. Amahttp://www.gamefaqs.com/ps3/943339-dead-space/saves adresinden indireceğiniz US save dosyasını tanıyor. İndirdiğiniz save klasörünü (BLUS98954zıpzıpzıp gibi ismi olacak) \PS3\SAVEDATA (büyük harflerle hepsi) klasörüne atın. Daha sonra PS3'e taktığınızda en tepede game save data kısmından (oyun sütununda orta sıralarda) usb'ye taktığınız aleti görüp copy yapabilirsiniz. Direk alete atar. Bir sonraki DS2 açışınızda bu save algılanacak ve direk bunu kazandığınız bildirilecek.

• arkadaslar t shirtim gecenlerde geldi large aldim, tam oldu ancak uzun biraz. Isaac in goz araligi kismi gece isiginda parliyor biraz

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 9 Şubat 2011; 6:58:40 >
  • Elinde Limited Edition online kodu kullanılmamış oyun olup satmak isteyen varsa ölücülük yapmadan gayet iyi fiyat vererek alırım. Pm den gelin.
  • Oyunu almak istiyorum ama bulamıyorum delircem ya.(100 tl)140tllerde var oyunlar
  • Yahu arkadaş oyunun sanki dibine kibrit suyu döktüler, Shopto'da limited kalmamış, spot piyasa 130-140 liralardan uçuyor, satan çok az kişi var... Dün ilerleyen zamanlarda limited edt. bulamama kaygısıyla aldım artık Bimeks'ten bir tane, 125 lira gibi bir fiyata satılıyor, alacak olanlara burayı tavsiye ederim, fiyat şu anda en uygun burada...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.