Şimdi Ara

!!! Dead Rising 2 - Gamepad Sorunu/Çözümü %100 çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelıkle arkadaslar ben kendı gamepad ım chıllstream ıcın olan ayarları paylasıcam , dıger gamepad ler ıcın sızın kendı tuslarınızı atamanız gereklı , onu da nasıl yapıcagınızı anlatıcam asagıda , ben ugrastım sız ugrasmayın dıye actım bu konuyu , sımdıden gamepad ınız ıle konforlu oyunlar

ılk once asagıdakı rar dosyasını ındırıp ıcınden cıkanları C:\Program Files\Capcom\Dead Rising 2 ıcerısıne atıyoruz

( lınk ıcın spike3001 arkadasımıza tesekkur edıyoruz )

http://hotfile.com/dl/71670768/39d6382/gamepad_DeadRising2.zip.html

ve ardından resımlerde de anlattıgım uzere gereklı ıslemlerı yapıyorsunuz .

ve oyunun keyfını cıkarıyoruz arkadaslar , ısınıze cok yarıyacagından emınım , ıyı oyunlar

Not : Anlattıklarım dısında herhangı bır yere ellemenıze gerek yoktur .

farklı gamepad kullanıcıları ıcın lıstede eger kullandıgınız gamepad var ıse secebılırsınız kı acıklamayı yıne asagıda yaptım

eger yok ıse yukarıda dedıgım sekılde tusları atamanız gerekıyor .

Not2 : Calısıp calısmadıgını anlamanız ıcın oyuna gırerken bır bip uyarı sesı gelıcek , eger duyuyorsanız tamamdır gamepadınız calısıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 26 Eylül 2010; 1:59:12 >

• güzel paylaşım yapmışsın. konuyu detaylandırmışsın. daha kolay anlaşılır olmuş. eline sağlık.
  • Hocam güzel paylaşımda bir soru sormak istiyorum
    acaba rumble pad dual action'da çalışır mı?
  • rıca ederım , amacım arkadasların bu sıkıntıyı yasamasını onlemek , yardımcı olabıldıysem ne mutlu .
  • süpersin hocam saol
  • rumblepad 2 de çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

rumblepad 2 de çalışmıyor.

haydaaa zaten klavye mouse özürlüsüyüm lanet olsun saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hocam güzel paylaşımda bir soru sormak istiyorum
    acaba rumble pad dual action'da çalışır mı?

ılk mesaja nasıl yapman gerektıgını ekledım ama halıyle deneyemedım cunkı bende chıllstream var
  • quote:

rumblepad 2 de çalışmıyor.

Rumble Pad 2 de oynamak isteyenler arkadaşın dediği önce Clear şeceneğini seçip ordan Logitech Rumblepad seçeneğini seçerek Save diyerek çıksın. Orjinal ayarları ile görüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Eylül 2010; 3:47:41 >
  • Ya çalışmıyor işte. Çünkü oyun açılırken bip sesi gelmesi lazım. Aksi takdirde emu çalışmaz. Fakat bu oyunda gelmiyor işte o ses. Ayarlardan bip i de açtım ama değişen birşey yok. Nasıl oyun yapmış bu capcom anlamadım ya ?
  • kardes sıfırdan dene rardan cıkarıp komple at ne varsa , sonra fazla bısı ellemeden cek ayarını gır oyuna , olmadı yapıcak bısı yok demek kı herkeste calısmıyor
  • bendede rumplade 2 var da yinede klavye-mouse ile oynanyayım diyorum herkes gamepad ile oynuyorda klavye mouse ile oynamak zor mu ona göre oynuyum?
  • quote:

Ya çalışmıyor işte. Çünkü oyun açılırken bip sesi gelmesi lazım. Aksi takdirde emu çalışmaz. Fakat bu oyunda gelmiyor işte o ses. Ayarlardan bip i de açtım ama değişen birşey yok. Nasıl oyun yapmış bu capcom anlamadım ya ?

Dostum ben oynuyorum sen dediklerimi aynen yapsana çalışacak
    evet bip sesi geliyor bende çok rahat oynuyorum hatta düğme ayarı bile yapmana gerek kalmıyor direk xbox joypadi gib görüyor

O alttaki seçenegi Clear yap sonra Save de emudan çık. Emuyu tekrar aç Clear seçtiğin yerden logitech rumble'ı seç 2-3 kere Save ikonuna bas çık emudan.. Sonra oyuna gir.. Valla ben oynuyorum hemde çok rahat bir şekilde 3. bölümdeyim...
  • eline sağlık ama chillstream gibi bir gamepad alıp bu oyunda böyle bir sorun yaşamak capcom ın yaptığı rezillikten başka bişey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

bendede rumplade 2 var da yinede klavye-mouse ile oynanyayım diyorum herkes gamepad ile oynuyorda klavye mouse ile oynamak zor mu ona göre oynuyum?

zorluk değil zevk meselesi. bu oyunu gamepad ile oynamak daha zevkli. genede sen bilirsin tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 26 Eylül 2010; 18:09:56 >
  • quote:

quote:

Ya çalışmıyor işte. Çünkü oyun açılırken bip sesi gelmesi lazım. Aksi takdirde emu çalışmaz. Fakat bu oyunda gelmiyor işte o ses. Ayarlardan bip i de açtım ama değişen birşey yok. Nasıl oyun yapmış bu capcom anlamadım ya ?

evet bip sesi geliyor bende çok rahat oynuyorum hatta düğme ayarı bile yapmana gerek kalmıyor direk xbox joypadi gib görüyor

O alttaki seçenegi Clear yap sonra Save de emudan çık. Emuyu tekrar aç Clear seçtiğin yerden logitech rumble'ı seç 2-3 kere Save ikonuna bas çık emudan.. Sonra oyuna gir.. Valla ben oynuyorum hemde çok rahat bir şekilde 3. bölümdeyim...

Ben uzun bir süredir emu kullanıyorum zaten. Yapılacakları biliyorum. Fakat çalışmıyor işte bu oyunda emu. Denemediğim yöntem kalmadı.

Hay senin gelmişini geçmişini bilmem nereni capcom. Yaptığın oyununda........

• quote:

quote:

quote:

Ben uzun bir süredir emu kullanıyorum zaten. Yapılacakları biliyorum. Fakat çalışmıyor işte bu oyunda emu. Denemediğim yöntem kalmadı.

Dostum merak etme enınde sonunda oynayacaksın sana kendı yaptıgım ayarlarıyla bırlıkte rarlayıp yolluyorum bunu bır dene belkı olur

http://rapid+share.com/files/421469266/Desktop.zip (aradakı + yı kaldır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Eylül 2010; 21:25:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum merak etme enınde sonunda oynayacaksın sana kendı yaptıgım ayarlarıyla bırlıkte rarlayıp yolluyorum bunu bır dene belkı olur

http://rapid+share.com/files/421469266/Desktop.zip (aradakı + yı kaldır)

rapid dışında başka bi siteye yükleyebilir misin?

şuan free inmiyor rapid den.

• daha önce darksiders ta aynı işlemleri uygulamıştım işe yaramıştı bunda da aynısı yaptım hatta diğer kayıt dosyalarını atmama rağmen işe yaramadı

kolum snopy sg-506 markayla alakalı olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuki90 -- 27 Eylül 2010; 4:15:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.