Şimdi Ara

DayZ mi alayım yoksa Arma 3 mü arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız kaldım. Arkadaşımda dayz var fakat son güncellemelerle iyice bozulduğunu söylüyor oyunun, geliştirilme süresini de göz önüne alırsak o oyundan hiç umutlu değilim açıkçası. Arma 3 de haftasonu free olduğu için indirdim deniyorum sayılır bugün. Ama karar veremedim bir de size sorayım dedim.

DayZ alırsam 40 lira
    Arma 3 alırsam 37 lira

• tercihini armadan yana yapmalısın bence birde 37 lira nerde ? söylede bizde alak
  • Arkadas enpara ile alicak. Geri odemeyi dusup oyle yazmis fiyatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 10 Mayıs 2015; 1:07:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam enpara ile alıcam üstteki arkadaşın dediği gibi, fiyatı öyle yazdım. Hala kararsızım arma 3'e epoch mod falan indirip denedim fps 15-20'lere falan düştü oynanış zorlaştı falan o yüzden tereddütteyim diğer modlarda da öyle yapar muhtemelen diye. Standart-High karışımı 60 fps alıyorum normalde ama multi olunca düşürüyor baya. Neyse yarın ola hayrola sabah tekrar bi düşünürüm ama alıcak olursam sanırım arma 3 alıcam
  • DayZ'nin çok eksiği var şu an, oyunun tamamlanması minimum 1 yılı bulur. Bugları ile oyun insanı kanser ediyor. O yüzden Arma 3 almanı öneririm.
  • DayZ şu anda hala gelişmekte olan bir oyun ve fiyatı gittikçe artacak. Şu anki en iyi ve en detaylı hayatta kalma oyunudur kendisi. Almanı şiddetle öneririm fakat oyunda buga falan tahammülüm yok diyorsan hiç uğraşma bile. 2 sene sonra anca çıkacak çünkü oyun tam sürüme.

Arma 3 oynamadım ama videolardan izlediğim kadarını söyleyeyim,mükemmel bir oyun. Çok fazla modu var ve her modu birbirinden güzel. Şu anda DayZ de dahil olmak üzere bir çok oyundan daha güzel ama DayZ çıktığı zaman Arma 3'ten daha güzel olacak onu söyleyeyim.

İleride para sıkıntı olmaz diyorsan kesinlikle Arma 3 almalısın bence
  • DayZ alıp napacaksın ki, adamlar oyun geliştirmiyor ellerindeki çöp oyun motorunu düzeltmeye çalışıyorlar. 1 yıldır oynamıyordum, bıraktığımda 0.38 falandı şimdi geçen girdim 0.55 olmuş. İki yıla anca biter bu oyun, bitse bile çok değişiklik beklememek lazım. Şimdiye kadar gördüğüm en büyük değişim zombilerin artık duvarları falan tanıyıp içinden geçmemesi oldu, 0.55 sürümünde gelmiş galiba. Ama duvara çok yakın durursan sana vurabiliyor, anlayacağın hala oyunun ana teması (zombiler) berbat durumda. Onun haricinde güncellemelerde iki sebze, üç meyve, bir silah, iki animasyondan başka bir şey gelmiyor. Keşke para iadesi yapsalar diyorum.

Ayrıca ekran kartı güncellemesi yaptım bu esnada, oyunda daha berbat FPS alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 10 Mayıs 2015; 16:30:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker

DayZ alıp napacaksın ki, adamlar oyun geliştirmiyor ellerindeki çöp oyun motorunu düzeltmeye çalışıyorlar. 1 yıldır oynamıyordum, bıraktığımda 0.38 falandı şimdi geçen girdim 0.55 olmuş. İki yıla anca biter bu oyun, bitse bile çok değişiklik beklememek lazım. Şimdiye kadar gördüğüm en büyük değişim zombilerin artık duvarları falan tanıyıp içinden geçmemesi oldu, 0.55 sürümünde gelmiş galiba. Ama duvara çok yakın durursan sana vurabiliyor, anlayacağın hala oyunun ana teması (zombiler) berbat durumda. Onun haricinde güncellemelerde iki sebze, üç meyve, bir silah, iki animasyondan başka bir şey gelmiyor. Keşke para iadesi yapsalar diyorum.

Ayrıca ekran kartı güncellemesi yaptım bu esnada, oyunda daha berbat FPS alıyorum.

Oyun baştan aşağı değişiyor ne çok değişiklik beklememek lazımı . Allah aşkına açın bir bakın şu yeni gelen güncellemelere, oyunu pvp kafasıyla alıp sonra bu şekilde yorumlar yapmayın. Oyun motoru değişecek 1 aya, muhtemelen sorunlu gelir bir kaç ayı var daha oyun motorunun. Oyun 2 yıla anca biter doğru, ama bence bu iyi bir şey. Adamlar her güncellemede çok iyi şeyler ekliyor düşünün bakalım 2 sene sonra oyunun hali ne olur.Muhtemelen David Hall'in görevini devrettiğinden bile haberin yoktur şimdi . Ne diyeyim , şimdi bana fanboy manboy diyeceksiniz ama gerçekler bu. Ben demiyorum ki oyun şu anda kusursuz vs. ama şu anda bile gayet güzel ve oynanışlı oyun. Milleti bu şekilde yanlış yönlendirmeyin.

• arma 3 ne zaman 37 tl oldu yav ben 60 kusur tl gordum?
  • Kesinlikle Arma3 insanı bağımlı yapıyor yalnız haberin olsun. DayZ'yi bir heves 2-3 ay önce aldım 6 saat oynayıp bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Kesinlikle Arma3 insanı bağımlı yapıyor yalnız haberin olsun. DayZ'yi bir heves 2-3 ay önce aldım 6 saat oynayıp bıraktım.

Bir sonraki indirimde alıcam hocam karar verdim, arkadaşla oyniycaktık da o alamıyormuş ben de onunla beraber alıcam önce laptopa fan alayım bari altyapı hazırlığı olaraktan da ateşe vermeyelim
  • Kesinlikle ve kesinlikle Arma 3. En azından kendi fikrimi söylemek gerekirse DayZ iyi hoş fakat bir süre sonra aşırı derecede sıkıyor ve oyunun geleceğinin ne olacağı kesin değil. Tabi ona rağmen deli gibi oynayanı var, ben Arma 3 dedim çünkü oyun benim gibi askeri şeylere hiç ilgisi olmayan birini bile içine çekmeyi başardı, inanılmaz derecede detaylı ve gerçekçi bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Kesinlikle Arma3 insanı bağımlı yapıyor yalnız haberin olsun. DayZ'yi bir heves 2-3 ay önce aldım 6 saat oynayıp bıraktım.

Bir sonraki indirimde alıcam hocam karar verdim, arkadaşla oyniycaktık da o alamıyormuş ben de onunla beraber alıcam önce laptopa fan alayım bari altyapı hazırlığı olaraktan da ateşe vermeyelim

Şimdiden hayırlı olsun hocam

• byvzdlr7 kullanıcısına yanıt
    Oyun motoru değişmeyecek, oyun motorunu o kadar çok değiştirdiler ki yeni isim verdiler. :D
    Oyunun iki yıl sonraki hali için buyur:
    http://www.dayztv.com/standalone/dayz-2015-roadmap/

Bu hedeflere bakarak oyunun çok değişmeyeceğini anlayabilirsin. Adamlar elinde milyon dolarlar olmasına rağmen hiç yaratıcı davranmadı, dayz mod fanlarını tatmin eder elbette. Üs kur, helikopter kaçır, kaçan göçeni vur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.