Şimdi Ara

gta 4 mü yoksa liberty city mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, gta 4 indireceğim. Şu ana kadar sanandreası bitirdim sadece. İlk defa gta 4 oynayacağım. Herhalde 2 adet oyun var. gta 4 ve libertiy City. Hangisini indiriyim ?

Bu arada sistemim imzamda. Mediumda rahat oynar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCBFF5D6E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4 le başla libertyle devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

4 le başla libertyle devam et.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum bnde bu aralar GTA IV oynuyorum, libertye geçme bencede GTA IV indir, bir güzelde Türkçe yamasını kur bak keyfine.
  • inşallah korsan indirmezsin gta4 eflc deki elmas olayları gta4 le ilişkili daha bır cok ortak yön var hıkayeler bır yerde kesişiyor ilk önce nikoyu oyna yanı gta4ü sonra eflcye başla eflcdede ilk tlodı oyna hıkaye nıkodan johnnye johnnyden fernando luıs lopeze gecıyor kısaca sıralaman
    1.niko
    2.johnny
    3.luis
    oyna bu arada direkt complete editionu indirsene playstoreda ve steam da indirim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

inşallah korsan indirmezsin gta4 eflc deki elmas olayları gta4 le ilişkili daha bır cok ortak yön var hıkayeler bır yerde kesişiyor ilk önce nikoyu oyna yanı gta4ü sonra eflcye başla eflcdede ilk tlodı oyna hıkaye nıkodan johnnye johnnyden fernando luıs lopeze gecıyor kısaca sıralaman
    1.niko
    2.johnny
    3.luis
    oyna bu arada direkt complete editionu indirsene playstoreda ve steam da indirim de
    GTA4 ve EFLC aynı save 'i mi kullanıyor bilen varmı? GTA4 ile başladım bir süre sonra EFLC 'yi açtım ikisinide ara ara oynim dedim save sıfırlandı. (Oyun orjinal) İkisi birden oynanmıyormu bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

GTA4 ve EFLC aynı save 'i mi kullanıyor bilen varmı? GTA4 ile başladım bir süre sonra EFLC 'yi açtım ikisinide ara ara oynim dedim save sıfırlandı. (Oyun orjinal) İkisi birden oynanmıyormu bilgisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    Önce GTA IV ü bitir sonra eflc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

Önce GTA IV ü bitir sonra eflc

Alıntıları Göster
    Ben önce EFLC'yi bitirdim hikayeyi tam anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killzone 3 mü Crysis 3 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Nasıl yani?

Alıntıları Göster
    Ben Steam'den 5 dolara "EFLC" almıştım geçenlerde. Dün yükleyeyim dedim. Neyse yükledim oyunu. Açtım yazılar geldi, Rockstar amblemini geçtim. Sonra GFWL'ye giriş yaptım.

Lost and Damned'a girdim ilk. "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıktı. Sonra sol altta "Clean and Serene" görevi yüklenmeye başladı, ancak dakikalarca tahmini 5 dakika beklememe rağmen açılmadı.

Sonra Ballad of Gay Tony açayım dedim. Yine "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıkmaya başladı, ancak bitmek bilmedi, yine dakikalarca tahmini 5 dakika boyunca adam ve kadın suratları geçip geçip durdu, başa sardı falan.

Sorun ne olabilir?

Sistem: Win 8 Pro, Core i5 3470, HD7850 (AMD 12.10 sürücülü), 8gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Ben Steam'den 5 dolara "EFLC" almıştım geçenlerde. Dün yükleyeyim dedim. Neyse yükledim oyunu. Açtım yazılar geldi, Rockstar amblemini geçtim. Sonra GFWL'ye giriş yaptım.

Lost and Damned'a girdim ilk. "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıktı. Sonra sol altta "Clean and Serene" görevi yüklenmeye başladı, ancak dakikalarca tahmini 5 dakika beklememe rağmen açılmadı.

Sonra Ballad of Gay Tony açayım dedim. Yine "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıkmaya başladı, ancak bitmek bilmedi, yine dakikalarca tahmini 5 dakika boyunca adam ve kadın suratları geçip geçip durdu, başa sardı falan.

Sorun ne olabilir?

Sistem: Win 8 Pro, Core i5 3470, HD7850 (AMD 12.10 sürücülü), 8gb ram

Alıntıları Göster
    yahu bende bugün steamden EFLC 'yi aldım da GTA4 olmadan oynayabilir miyim? daha önce hiç GTA4 oynamadım ayrıca :S

• quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

yahu bende bugün steamden EFLC 'yi aldım da GTA4 olmadan oynayabilir miyim? daha önce hiç GTA4 oynamadım ayrıca :S

Oynayabilirsin ancak GTA IV ile başlıyor hikaye, EFLC ile devam ediyor. Onun için GTA IV'ü önce oynamak daha iyi. Ama ben önce EFLC oynadım. Sorarsanız bir fark oldu mu diye, hayır çünkü hikayeyi takip etmiyorum pek.

EFLC bir nevi eklentidir, GTA IV'ü daha iyi anlamak ve GTA IV'ün suyunu çıkarmak için oynanabilir.() Ancak GTA IV ana oyundur, mutlaka oynanmalıdır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Nisan 2013; 23:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Alıntıları Göster
    GTA IV
  • Hikaye => GTA IV

Araba,silah,gezme takılma => Liberty City

• hikayeyi takip etmemek mi :( gta4 u oynamadan once gta serisini bos bos gezmekten sanirdim
  • Oyunu adam gibi oynayacaksan gta|V kafa bulacaksan liberty

• quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

inşallah korsan indirmezsin gta4 eflc deki elmas olayları gta4 le ilişkili daha bır cok ortak yön var hıkayeler bır yerde kesişiyor ilk önce nikoyu oyna yanı gta4ü sonra eflcye başla eflcdede ilk tlodı oyna hıkaye nıkodan johnnye johnnyden fernando luıs lopeze gecıyor kısaca sıralaman
    1.niko
    2.johnny
    3.luis

orj ne kadar oyunun peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

quote:

1.niko
    2.johnny
    3.luis

en fazla 50

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

quote:

1.niko
    2.johnny
    3.luis

en fazla 50

Alıntıları Göster
    Gta IV oynamadan oynama ötekini

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Gta IV oynamadan oynama ötekini

Alıntıları Göster
    13,9 + 14,5 GB steam'den zor, tek bir paket daha yapsalarmış :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

13,9 + 14,5 GB steam'den zor, tek bir paket daha yapsalarmış :S

Alıntıları Göster
    4 ve sonrasına devam et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.