Bildirim
gta 4 mü yoksa liberty city mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4 le başla libertyle devam et.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CCBFF5D6E
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Katılıyorum bnde bu aralar GTA IV oynuyorum, libertye geçme bencede GTA IV indir, bir güzelde Türkçe yamasını kur bak keyfine.quote:
Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın
4 le başla libertyle devam et.
Alıntıları Göster -
inşallah korsan indirmezsin gta4 eflc deki elmas olayları gta4 le ilişkili daha bır cok ortak yön var hıkayeler bır yerde kesişiyor ilk önce nikoyu oyna yanı gta4ü sonra eflcye başla eflcdede ilk tlodı oyna hıkaye nıkodan johnnye johnnyden fernando luıs lopeze gecıyor kısaca sıralaman
1.niko
2.johnny
3.luis
oyna bu arada direkt complete editionu indirsene playstoreda ve steam da indirim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA4 ve EFLC aynı save 'i mi kullanıyor bilen varmı? GTA4 ile başladım bir süre sonra EFLC 'yi açtım ikisinide ara ara oynim dedim save sıfırlandı. (Oyun orjinal) İkisi birden oynanmıyormu bilgisi olan varmı?quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clicker
inşallah korsan indirmezsin gta4 eflc deki elmas olayları gta4 le ilişkili daha bır cok ortak yön var hıkayeler bır yerde kesişiyor ilk önce nikoyu oyna yanı gta4ü sonra eflcye başla eflcdede ilk tlodı oyna hıkaye nıkodan johnnye johnnyden fernando luıs lopeze gecıyor kısaca sıralaman
1.niko
2.johnny
3.luis
oyna bu arada direkt complete editionu indirsene playstoreda ve steam da indirim de -
Önce GTA IV ü bitir sonra eflcquote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
GTA4 ve EFLC aynı save 'i mi kullanıyor bilen varmı? GTA4 ile başladım bir süre sonra EFLC 'yi açtım ikisinide ara ara oynim dedim save sıfırlandı. (Oyun orjinal) İkisi birden oynanmıyormu bilgisi olan varmı?
Alıntıları Göster -
Ben önce EFLC'yi bitirdim hikayeyi tam anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: Cemo94
Önce GTA IV ü bitir sonra eflc
Alıntıları Göster -
quote:
GTA4 ve EFLC aynı save 'i mi kullanıyor bilen varmı? GTA4 ile başladım bir süre sonra EFLC 'yi açtım ikisinide ara ara oynim dedim save sıfırlandı. (Oyun orjinal) İkisi birden oynanmıyormu bilgisi olan varmı?
Nasıl yani?
Ben Steam'den 5 dolara "EFLC" almıştım geçenlerde. Dün yükleyeyim dedim. Neyse yükledim oyunu. Açtım yazılar geldi, Rockstar amblemini geçtim. Sonra GFWL'ye giriş yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: bkaakcoquote:
Nasıl yani?
Alıntıları Göster
Lost and Damned'a girdim ilk. "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıktı. Sonra sol altta "Clean and Serene" görevi yüklenmeye başladı, ancak dakikalarca tahmini 5 dakika beklememe rağmen açılmadı.
Sonra Ballad of Gay Tony açayım dedim. Yine "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıkmaya başladı, ancak bitmek bilmedi, yine dakikalarca tahmini 5 dakika boyunca adam ve kadın suratları geçip geçip durdu, başa sardı falan.
Sorun ne olabilir?
Sistem: Win 8 Pro, Core i5 3470, HD7850 (AMD 12.10 sürücülü), 8gb ram
-
yahu bende bugün steamden EFLC 'yi aldım da GTA4 olmadan oynayabilir miyim? daha önce hiç GTA4 oynamadım ayrıca :Squote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
Ben Steam'den 5 dolara "EFLC" almıştım geçenlerde. Dün yükleyeyim dedim. Neyse yükledim oyunu. Açtım yazılar geldi, Rockstar amblemini geçtim. Sonra GFWL'ye giriş yaptım.
Lost and Damned'a girdim ilk. "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıktı. Sonra sol altta "Clean and Serene" görevi yüklenmeye başladı, ancak dakikalarca tahmini 5 dakika beklememe rağmen açılmadı.
Sonra Ballad of Gay Tony açayım dedim. Yine "Play" dedim, logo ve giriş müziği açıldı, adam suratları çıkmaya başladı, ancak bitmek bilmedi, yine dakikalarca tahmini 5 dakika boyunca adam ve kadın suratları geçip geçip durdu, başa sardı falan.
Sorun ne olabilir?
Sistem: Win 8 Pro, Core i5 3470, HD7850 (AMD 12.10 sürücülü), 8gb ram
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackPierre
yahu bende bugün steamden EFLC 'yi aldım da GTA4 olmadan oynayabilir miyim? daha önce hiç GTA4 oynamadım ayrıca :S
Oynayabilirsin ancak GTA IV ile başlıyor hikaye, EFLC ile devam ediyor. Onun için GTA IV'ü önce oynamak daha iyi. Ama ben önce EFLC oynadım. Sorarsanız bir fark oldu mu diye, hayır çünkü hikayeyi takip etmiyorum pek.
EFLC bir nevi eklentidir, GTA IV'ü daha iyi anlamak ve GTA IV'ün suyunu çıkarmak için oynanabilir.() Ancak GTA IV ana oyundur, mutlaka oynanmalıdır bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Nisan 2013; 23:10:35 >
-
GTA IVquote:
Orijinalden alıntı: JackPierre
yahu bende bugün steamden EFLC 'yi aldım da GTA4 olmadan oynayabilir miyim? daha önce hiç GTA4 oynamadım ayrıca :S
Alıntıları Göster -
Hikaye => GTA IV
Araba,silah,gezme takılma => Liberty City
hikayeyi takip etmemek mi :( gta4 u oynamadan once gta serisini bos bos gezmekten sanirdim -
Oyunu adam gibi oynayacaksan gta|V kafa bulacaksan liberty
quote:
Orijinalden alıntı: tozluk1903
1.niko
2.johnny
3.luis
oyna bu arada direkt complete editionu indirsene playstoreda ve steam da indirim de
orj ne kadar oyunun peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: senolcu
quote:
1.niko
2.johnny
3.luis
orj ne kadar oyunun peki ?
en fazla 50
Gta IV oynamadan oynama ötekiniquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clickerquote:
Orijinalden alıntı: senolcu
quote:
1.niko
2.johnny
3.luis
orj ne kadar oyunun peki ?
en fazla 50
Alıntıları Göster
-
13,9 + 14,5 GB steam'den zor, tek bir paket daha yapsalarmış :Squote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
Gta IV oynamadan oynama ötekini
Alıntıları Göster -
4 ve sonrasına devam etquote:
Orijinalden alıntı: kiaydin
13,9 + 14,5 GB steam'den zor, tek bir paket daha yapsalarmış :S
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gta 5 crack
- gta san andreas kaç görev var
- gta kurtlar vadisi
- gta 5 soygun nasıl yapılır
- gta 4 sistem gereksinimleri
- gta 4 hileleri
- gta 5 hileleri
- gta 5 kaç gb
- gta 6 sistem gereksinimleri
- battleye nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X