Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.190
Cevap
65
Favori
327.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Hahaha dön arkanı düz ara yardır hocam 😁 bende ilk oynadığımda sürüyü temizliycez sanıp uzun süre uğraşmıştım meğer kaçma göreviymiş 😁
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

     

  • Oyun iyi ama çatılarda gezinen ve üzerime çığlık atarak atlayan çocuklar, çok sinirimi bozuyor. Sanırım bende pedyofobi var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsar

    Hocam o sürüden kaçıcaksın eğer düşündüğüm sürüyse öldürmüycen onları sürekli geliyor çünkü onlar 😁 sandalyeye bağlı adamı kurtardığın an yukardan dökülen sürüyse eğer

    Ben o görevi yaparken hata oluştu, adami cözerken sürü aşaği iniyor ama arasahne devam ediyor,sürü üstümuze çullanmış ama bizimkiler muhabbet ediyor sen adamin hasısın diye .Arasahne bitince öluyoruz tabi, bende mecburen süruyu oldurup yapmistim görevi.Videosuda var ama nasil atilir buraya bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Hahaha hocam tam bomba olay olmuş valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsar

    Hahaha hocam tam bomba olay olmuş valla

    Buyrun buda videosu :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: agahefendi10

    Oynanışı ilk 6 saat itibariyle berbat buldum. Oyunda genel olarak animasyonlar berbat. Adamın koşmasındaki yapaylık, yakın dövüşteki vasatlık, bagajı açmak için 3 saniye arabanın arkasında koşturması, resmen belirli açılardan bagaj açamıyorum oyunda. Ekrandaki kare yuvarlağı dolmasına rağmen abuk subuk hareketler yapıyor.

    Hastalıklılardan kurtardığım diğer insanlarla konuşmak için tekrar kareye basıp karşılarına geçmem gerekiyor ya, oyun resmen işkence çektiriyor her seferinde. Son yaratığı öldürünce kendiliğinden diyalog başlasın işte. Herkesi öldürdükten sonra kenara geçip avel avel suratıma bakıyor karakterler.

    Oyunda baştaki görevlerden birinde helikopter kovalıyoruz, inişe geçen helikopter biz 5m daha yaklaşmazsak bildiğin havada asılı duruyor

    Aynı görev içerisinde bile ara sahne yüklüyor oyun. Bildiğin bir ara sahne bittikten sonra diğerine geçmek için görevin ortasında siyah yükleme ekranı izliyorum. Tamam konsol güçsüz de, oynadığım diğer oyunların hiçbirinde yok böyle bir şey. Zaten üstte saydığım sebeplerden sıkılıyorken bir de böyle kesintiler olunca oyundan keyif alınmıyor.

    Grafikler biraz bulanık, görüntü ayarlarıyla uğraşsam da düzelmedi.

    Oyun ilk çıktığında altyazılar sorunluydu. 2 yıl sonra yine bazı yazılar ekranda normalden uzun süre kalıyor. Bu çeviri yapan ekibin orijinal İngilizce altyazı aralıklarına direk Türkçe çeviriyi gömmesinden kaynaklı sanırım. 720pizle, hdizle gibi gibi abuk subuk sitelerde böyle hatalar oluyor. Yine ilk kez bu oyunda gördüğüm için eksi puan. Altyazı onun dışında iyi ama. Küfürleri falan olduğu gibi aktarmışlar, her şeye ''lanet olsun'' yapıştırmalarından bıktığım için İngilizce altyazı ile oynuyordum, bu oyunda Türkçe altyazı ile devam ediyorum.

    Nero ses kayıtlarına ve Oregon Radyosuna da kafam girsin, kontrolcünün sesini kapatıyorum, bu kez de oyun içinden geliyor ses

    Oyun ancak bitti, oynadığım en kötü özel oyun


    -Halâ deli gibi bug var.

    -Fps probleminin düzeltilmiş hali bu mu? Yani oyunda yeni bölgelere gittikçe fps problemi arttı. Güncellemeyle düzelttiler yazmış herkes, hala oynanışı bozacak seviyede

    -Ara sahneden ara sahneye geçerken yükleme ekranı oyunun içine ediyor. Biraz Gow ve Rdr 2'yi incelesinler de ibret alsınlar. Kamerayı, tam kontrolü bana verecekmiş gibi yönlendirip yüklemeye giriyor 5-10 saniye bir daha yüklenmesini bekliyorum. Hayatımda böyle bir oyun oynamadım daha. Gerçekten rezillik.


    -Tamamen aynı yan görevler. Koymayın daha iyi. Ahmet yerine Mehmet oluyor, erzağa çıkmak yerine firar ediyor, değişenler bir tek bunlar. Yine gidip birilerine sıkıyorsunuz başka bir şey yok. Yeni hikaye görevi açılmadığı için her seferinde söverek yaptım.


    -Boss savaşı var ama aslında yok.


    -Altyazı bazı yerlerde tamamen gidiyor. 2005 yılında indirdiğim Gta Vice City yamasında bile senkron problemi yoktu.


    -Son seviye benzin deposu bile 2km yol gidince bitiyor. Oyunda her taraf deli gibi loot dolu ama yine sinir eden uyuz bir detay. Motora da gerçekçi olduğunu sanalım diye input lag basmışlar. Yedik biz de aynen.


    -Karakter görev sonrası kendi kendine sakince konuşurken yakında kaçık yuvası varsa bir anda tribe girmesi. Yine atmosferin içine eden küçük bir detay.


    -Nero hikayesi bitti mi anlamadım. Credits ekranından sonra görev var mı yarın bakıcam tekrar. Eğer bu şekilde bittiyse yaptığım tüm o gizlilik görevleri ve telsiz konuşmaları boşta kalıyor.


    -Klişelerle dolu hikaye. Imdb puanı 3 olan daha iyi Kanal D filmleri sayarım.


    +Müzikler çok iyi

    +Atmosfer tüm olumsuzluklara rağmen güzel

    +Saydığım o kadar kötü şeye rağmen oyunu dönüp bitirdim yine de.



    Sony bir daha dünyanın sonu temalı zombi oyunları yapmasın artık. TLOU zaten baydı bir de bunun devamı gelmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

    Dünyanın sonu görevlerini tamamlamadıysanız tamamlamanızı öneririm. James O'brien karekteri üzerinden hikaye ile ilgili boşlukları ve olası devam oyunu ile ilgili bilgi kırıntıları elde edersiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-Vallano

    Dünyanın sonu görevlerini tamamlamadıysanız tamamlamanızı öneririm. James O'brien karekteri üzerinden hikaye ile ilgili boşlukları ve olası devam oyunu ile ilgili bilgi kırıntıları elde edersiniz.

    Tamamdır teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of Us tan geçiyorum oyuna. Nelere dikkat etmemiz lazım. Biraz değişik geldi oyun. Ekranda çıkan görevleri mi yerine getirmemiz lazım. Birde oyunu zor da mı başlatalım. Normal seviyede kolay gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANLT kullanıcısına yanıt
    Hocam yan görevler ve ana görevler birlikte gidiyor genelde oyunda sadece ekstradan kamp görevleri var önüne hangi görev gelirse yapmanı tavsiye ederim,hem skill açmak için hemde çoğu hikayeleri görmek için,elim bu tarz tps oyunlara alışıksa zorda başlayabilirsin
  • PS5 aldığımdan beri oynuyorum yaklasık 10 gündür. bii akıyor bi akmıyor ama deli bug var oyunda. herkes öyle yorum yapmıs ama inat ettim bitireceğim :)

  • ps4 zamanı deli gibi oynamıştım saatlerce bayıla bayıla. şimdi ps5 ile ilk indirdiğim oyun days gone oldu. ana menüde müziğini duyunca bile gözlerim doldu. efsanedir bu oyun benim için efsane. 60fps baştan oynayacağım tüm oyunu  

  • Oyun pcye geliyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç Sony oyunu daha PC'ye gelecek :)
  • Başlıktan exclusive kaldırılabilir artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de bayağı kötü çalışıyordu ama yine de bitirdim. PC de bir uzaktan bakarım görüntülere :) Zombi olunca insanın yine oynayası geliyor ama uzun be arkadaş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Bir kaç Sony oyunu daha PC'ye gelecek :)
    Ve Sony yeni Sega olup tarihe karışacak böyle giderse. Bunun böyle olacağını duyan adam PS5 almaz. Satın almanın mantıklı olduğu tek platform Nintendo kaldı
  • sonynin kafasını da anlamıyorum. her şeyiyle sanat eseri olabilecek exculisive bir oyunu bir ton bugla, yarım bitmemiş piyasaya sürüyor. ince bir oyuncu kitlesi oluşunca oyunu düzeltmek yerine exculisive olmaktan çıkarıyor.
    ps4 proda son güncelleme sonrası yeni yeni buglı bölgeler oluştu. oyunu 3. kez bitiridiğim için daha önceki buglara alışmıştım bu yeni buglar çok güzel oldu aferim sonye. aynen devam kee sonyy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 25 Şubat 2021; 12:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.