Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.445
Cevap
70
Favori
345.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plato.

Grafikler super.
    ps4 mü, pro mu hocam?
  • Oyun eksiklerine rağmen oynatıyor özellikle iyi bi kulaklık ve çevresel 7.1 çok iyi olmuş insan oynamaktan çekiniyo o yaratıkların sesi insanı çok geriyo silah sesleri falan çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    hocam kulaklık almayı düşünüyorum bende sendekinin linkini atarmısın birde kulak içi bir kulaklık tavsiyesi verebilirsen çok sevinirim teşekkürler

• PS4 Pro : PhotoMode

- - -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 29 Nisan 2019; 20:17:54 >

• Motoru yokuş aşağı vurdursak yakıttan tasarruf eder miyiz?

Şu oyunun sırf atmosferi 7 puan, teknik sorunlar günümüz şartlarında artık çok önemli değil çünkü kısa sürede güncelleniyor ve büyük oranda düzeltiliyor; ki zaten bu yolu izlemeyen yapımcı kalmadı, ilk defa şahit olmuyoruz, bir nevi erken erişim sistemi işte oynarken aynı zamanda düzeltiliyor.

İçerik olarak ise piyasadaki mevcut tüm açık dünya oyunları ne sunuyorsa Days Gone'da aynı şeyleri sunuyor. RDR2 bile açık dünya sisteminin klişelerinden kopamamışken, Days Gone'dan böyle bir beklentisi olan var mıydı hakikaten?

Her sene birbirinin kopyası, hatta haritaları bile aşağı yukarı aynı olan FarCry'a bu sektör 8 küsür puanları verirken, şu oyuna 7.5 altı puan vermek ikiyüzlülüktür. Benim için Days Gone temiz 8 puanı hak ediyor ve kesinlikle iyi bir oyun.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oyun çıkmadan önce istediğiniz şey bir nebze de olsa gerçekleşti sanırım. Geceleri yaratıklar daha agresif. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metacritics User Score : 8.0

• ylönen kullanıcısına yanıt
    hocam 102de oynayıp göremiyorsan tvye yaklaş biraz uzaktan okuyamazsın te allam ya

• Hakkı yendiğinin resmidir bu...
  • Kaçıklar ve kurtların sizi motordan düşürebilmeleri bile ne güzel düşünülmüş bir detay. Beni 5-6 kere düşürdüler ne olduğunuzu şaşırıyorsunuz Bunun için yolda yaratıklar varsa nitroya basıp geçin yanlarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: syeell

hocam 102de oynayıp göremiyorsan tvye yaklaş biraz uzaktan okuyamazsın te allam ya
    hocam sanırım tvde oyun oynamadınız daha önce yoksa böyle garip bir yorum yapmazdınız. ben 65" tvde oynuyorum 3metre mesafeden yazilar ufak yani rahat okunmuyor napayim ortaya sandalye koyup tvnin dibinemi girelim

• Altyazılar biraz küçük 1 tık daha büyük olmalıydı. Ben 24 inc monitörde oynadığım halde ancak kurtarıyor, tv de oynayanın okuması gerçekten zor.

• Altyazı evet biraz küçük ve ayarı var mı bilmem daha yukarı konumlandırılmalıymış. Oyunu bölmeyelim diye böyle yapmışlar gibi duruyor yoksa başka pek mantıklı açıklaması yok. Lakin bu ilginç karar başka bir soruna yol açmış ekranda olup biteni mi izleyeceksiniz altyazı mı okuyacaksınız. Aksiyonun döndüğü odak nokta ile altyazı aralıkları fazla olunca sinema salonunda en önde oturmaya benzer bir mutsuzluk veriyor. Neresinden bakarsan bak bu büyüklükte bir oyundan beklenmeyecek bir amatörlük.

Bu aldıkları karar nedenli ile kendinizi alışılmışın dışında ekranın daha aşşağısına bakarken buluyorsunuz. Küçüklüğün arkada olup biten renkler nedenli okunurluğu bozmaması içinde arkasına siyah şerit çekmişler ki o da kaç yıl öncesinin tasarım trendi.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 29 Nisan 2019; 23:26:25 >
  • aron2186 A kullanıcısına yanıt
    yok ne bug ne fps drop hiçbir şey yok bende standart ps4 yağ gibi oyun bir de manuel kayıt almadan zor seviyede oynayın inanılmaz geriyor hani şu yapay zekayı beğenmeyenler vardı ya bir de böyle oynasınlar bakalım seni seviyorum DAYS GONE

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    ben de 55" te oynuyorum 4m mesafeden neyini göremiyorsunuz anlamıyorum sen de bu kadar güzel grafikli oyun yapsaydın kocaman kocaman yazılarla atmosferi baltalamak istemezdin adamlar çekmişler işte alta yazıları çok da iyi yapmışlar ben çok beğendim türkçeyi buldunuz şükredin oynayın oynatın I LOVE THİS GAME

• oyun oynadıkça açılıyor en az 10 saate yakın oynadım 6-7 saati gezdim haritada benzin bitinceki o gerginlik hissi olsun atmosfer olsun ...

o bomboş gibi gelen dünyanın yaşadığı hissiyatı olsun hepsi süper...

tadını çıkararak oynandığında çok güzel bir oyun bu

youtuberler filan bir haftada bitirdikleri için ve amaç hızlıca videoları çekip yayınlamak olduğu için oyunun dünyasına giremeden özümsemeden yorumluyorlar .

.bu oyunu ışığı kapatıp kulaklığı takıp oynayacaksın ..işte o zaman days gone dünyasına çekiyor seni ...bugün mesela hiç olmadık yerde benzin bitti ararken hissettiğin duygu okadar güzelki ..karanlıkta o zombi sesleri kurt ulumaları ...adamların amacı buydu ve sonuna kadar bu duyguyu hissettiriyor..

bu oyun 3-5 sıkıntı hariç çokta güzel oyun ..bu sıkıntılarda bir çok oyunda çıkabiliyor ...

ergen gibi salakça şeylere söve söve oynamadıktan sonra gayette tatmin ediyor ...

bu temayı sevmeyen arkadaşlara bunun bin katı güzel olsa yinede sevmez ..

ben mesela fps oyunlarını online oyunları hiç sevmem hiçte oynamam ..isterse milli gelir kadar bütçe harcansın umrumda olmaz ..ama bu o tarzda olan ve iyi olan oyunların iyi olduğu gerçeğini değiştirmez ...

days gonenın da iyi olduğu gerçeği değişmeyecek ...

• syeell kullanıcısına yanıt
    Altyazı büyütme ayarı yapmak çokta zor değil bunu isteyen insanları anlamamanız çok garip bunun atmosfer bozması ile alakası olduğunu da düşünmüyorum şahsen umarım altyazı büyüme olayı gelir güncelleme ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 29 Nisan 2019; 22:43:44 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Altyazı küçüklüğü şikayeti God of War'da da vardı. Hatta God of War da altyazı için arkaplan rengi de yoktu daha sonraki güncellemeler ile hem alt yazıya siyah arkaplan hemde büyütme geldi.

Days Gone da da yapılacaktır bu güncelleme yapımcı şuan daha önemli şeyler için yama yapıyor olabilir.

Unutmamalıyız ki Days Gone, Bend Studios'un uzun yıllar sonra yaptığı ilk büyük oyun ekip diğer Sony stüdyoları kadar tecrübeli değil bir sonraki oyunlarında çok daha başarılı olacaklardır.

Witcher 1 deki CD Red ile Witcher 3 deki CD Red gibi düşünün bir anda olacak şeyler değil oyun yapma işi. Bend Studios için gene de iyi bir başlangıç yakın zamanda oyunu alıp oynayacağım Bedelli askerlikte olduğum için uzun süredir uzak kaldım.
  • 10 saate yaklaştım, hatta geçtim sanırım... En son Assassin's Creed: Odyssey'de bunu yaşamıştım, sıfır beklentiyle oynayıp başlarda sıkılmıştım, sonra ise aynı şeyleri yapmama rağmen oyunun dünyası ve aksiyon mekanikleri yüzünden saatlerce seve seve oynamıştım.

Days Gone'da da o etkiyi yaşadım, baya baya ana görevden ziyade yan görev yapıyorum ve yapmaktan sıkılmıyorum; yuva temizliyorum, haydut kampı basıyorum, dost kamplardaki güveni yükseltip nimetlerinden faydalanıyorum... Oyun şaka maka baya baya sardı :) Hemen bitirip satarım diye düşünüyordum ama şimdilik gayet güzel gidiyor, tadını çıkarıyorum.

Şimdiye kadar en büyük şikayetim hikaye sunumu çoooooooooooook tırt! Hani teknik problemleri ve bekleme sürelerini bile gözardı edebilirim ama yıl olmuş 2019, 2013'te The Last Of Us gibi bi zombi temasından sonra böyle bi sunum gerçekten yakışmıyor, oyuncuyu da sarmıyor. Adamlar ciddi ciddi Ps1'deki Syphon Filter havasında bir hikaye sunumu yapmışlar; saçma sapan siyaha düşen sahneler, sıkıcı anlatımlar, durağan ve klışe bir olay örgüsü, aşırı demode...

• quote:

Orijinalden alıntı: syeell

ben de 55" te oynuyorum 4m mesafeden neyini göremiyorsunuz anlamıyorum sen de bu kadar güzel grafikli oyun yapsaydın kocaman kocaman yazılarla atmosferi baltalamak istemezdin adamlar çekmişler işte alta yazıları çok da iyi yapmışlar ben çok beğendim türkçeyi buldunuz şükredin oynayın oynatın I LOVE THİS GAME
    Mesele görüp görememek değil.

Altyazı tabiki gözüküyor ve okunuyor fakat font ufak rahat okunmuyor oyun esnasında rahatsız ediyor insanı.

Nesini savunuyorsun herkes şikayetçi ufak olmasından.

4 metre mesafeden rahatsız olmadan rahat rahat okuyorsan Allah nazardan saklasın o gözleri yiğidim.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.