Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.445
Cevap
70
Favori
345.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz oynamadığım için yorum yapamıyorum ama videolardan ve yorumlardan çok başarılı oldukları belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot serefsizi bu oyuna 5 verdi dimi Tam bir bit yavrusu bu site.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    yakıttan tasarruf ediyorsun hocam ben hep öyle yapıyom baktım benzin %60 r2 ye fazla köklemiyom
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Fc 5 e de 9 mu ne vermişlerdi. Ordan anlaşılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Fc 5 e de 9 mu ne vermişlerdi. Ordan anlaşılıyor.
    Fc5 çöpune 9 verip buna 5 vermek mallıgın da ötesinde birsey olsa gerek, biz buna artniyet diyoruz.

• Bu oyun sitelerinin bir çoğu parayla satılık siteler. Asla itibar edilmez yorumlarına ve puanlarına. En önemlisi Metacritic'de oyuncuların verdiği gerçek puanlamadır.
  • yahu ben şeyi anlamadım bazen yaratıklara saldırırken üçgen birde beyazımsı bir işaret beliriyor ekranda. Üçgene basıyorum ama o beyaz işaretin yönünü anlayamadığım için hareket yapamıyorum galiba aynı anda hem üçgene basıp hemde analoğu sağ sola falan mı çekmemiz lazım onu çözen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Nisan 2019; 23:52:3 >
  • Demin göreve gidiyordum bi anda keskin nişancının ateşine denk geldim direk motoru vurdu alet direk arıza verdi. Tam tamir ederken ripçiler saldırdı adamlar pusu kurmuş meğer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 30 Nisan 2019; 0:9:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Bu oyun sitelerinin bir çoğu parayla satılık siteler. Asla itibar edilmez yorumlarına ve puanlarına. En önemlisi Metacritic'de oyuncuların verdiği gerçek puanlamadır.
    O mallara da hic guvenmem sirf oyun epic storea ozel diye 1 veriyorlar, mk11 desen o da oyle mikro odeme fazla diye ortalamasi 2 kusurlerde.

• Oyunda şöyle bir ruh hali oluyor. Yeni başlayıp 4-5 saat geçirince bu oyun kötü oyun değilmiş her türlü oynanır diyorsunuz.

Oyunda 20-25 saati geçince ise bayağı iyi oyunmuş gerçekten diye düşünüyorsunuz. Yani oyuncu puanlarının neden böyle yüksek olduğunu oyunda 20 saati geçince anlayacaksınız..

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    ripçiler fena kafaları hep dumanlı zaten manyak manyak hareketler yapıyorlar onların silahı çok iyi ben hep onu kullanıyorum hocam 2 atıyor zombilere

birde bu adamların adı ripçi türkçe anlamı ne oluıyor cesetçiler ölücüler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 30 Nisan 2019; 1:2:34 >
  • Bu sene en çok beğendiğim

RE2
    Metro Exodus
    DMC5
    Sekiro Shadows Die Twice
    Days Gone oldu.

Bakalim daha gelecek oyunlar var yil sonuna kadar aklimda olacak sahaser eklenecek mi listeme

2019'un ikinci çeyreğindeyiz. Q3 Q4 de neler gelecek bu nesil oyuna boğdu adamlar helal olsun

• Bugün 1.05 güncellemesini yaparak oyuna kaldığım yerden devam ettim.Tamam herşey iyi hoş.Aradan 1 saat civarı bir süre geçti, bir yerden sonra bir baktım altyazılar görünmüyor
    Ayarlarda altyazı açık gözüküyor.Herşey oyuna ilk başladığım anki gibi Türkçe seçili ve altyazı açık konumda.Sonra oyunu kayıt edip ilerlemeden kapatıp oyundan çıktım.Tekrar oyunu açtığımda altyazılar tekrar geldi.

Şayet bu sorunu yaşarsanız oyundan çıkıp tekrar başlatın.
  • syeell kullanıcısına yanıt
    Ps4 slim de oynayan var mi ? Fps sorunu nasil

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Evet gibi tepki oyları da var haklısın. Ancak yine de bence oyuncu puanlamaları daha doğru bir indikatör olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu şekilde tepki puanlamaları zaten bir şekilde belli eder kendini biraz detaylı bakınca. Buna güvenemeyeceksek sanırım tek çare kendimizin denemesi ve görmesi kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Kulaklik performansi harika oyunun ruzgar yagmur sesleri zombilerin sagda solda cikardigi sesler ve cigliklar, silah sesleri motorun sesi muazzam herseyi duyuyorsun 7.1 yapinca.
    Ps4 de 7.1 surround ses vermez diyor kendi sitesinde

• Ana göreve giderken, spontane gelişen olaylar yada görevler çıkıyor mu arkadaşlar? Açık dünyası gerçekten yaşayan bir dünya mı?

• Şimdi en son gelen güncelleme ile bişeyler toparlandı mı ben deneyemedim güncellemeden sonra.

Motorla giderken özellikle şehir içinden geçerken fps düşüşü oluyordu. Ayrıca motor üzerinde yada koşarken tek tuşla arkaya bakabileceğimiz bir kontrol yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Ps4 de 7.1 surround ses vermez diyor kendi sitesinde

Alıntıları Göster
    Ayarlardan 7.1 yapinca degisiyor zaten ses kalitesi ve sesler muazzam kulaklikla, tabi kaliteli kulaklik.

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Ana göreve giderken, spontane gelişen olaylar yada görevler çıkıyor mu arkadaşlar? Açık dünyası gerçekten yaşayan bir dünya mı?
    valla göreve gidiyordum sakin geze geze adamlar yola ip germiş namussuzlar pusu atmışlar hop motor bi tarafa adam bi tarafa böyle daha çok şey geliyor başına
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.