Şimdi Ara

Dayım bana EFE MİSİN LAN SEN DEDİ NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite mezunuyum ve KPSS sınavına hazırlanıyorum. Bi dershaneye kayıt olacaktım. Dayımın torpiliyle ama arkadaşımda benle aynı yere kaydolacaktı. Onun yanında torpil yaptıramadım ve normal tarife oldu. Akşam zil çaldı Dayım üst katta oturuyorlar. Sordu dayı arkadaşım vardı normal yaptırdım dedim. Oda efe misin lan sen dedi. Aile ile artık pek de geçinemiyorum. Sessiz ve zararsız biri olmama rağmen, bana neden böle davrandı anlamıyorum. Babam ölmüştü, Dayım bu işlerime baktı. Arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım. Dayımla olan diyoloğum bana çok koydu. Kendimi çok kötü hissediyorum.

• eksik anlattığın yerler var
  • bolca kaynak al evde çalış
  • eksik anlattıın %99 gibi gelio
    dolayısıyla anlattıın yerler var

ayrıca dersanede torpil ne alaka onu kavrayamadım
    gidersin boyle boyle bizi birlikte alıyon mu arkadas dersin
    almıyosa baska dersaneye gidersin
  • dayın biraz yanlış tepki vermiş bence

otur bi konuşmaya çalış dayınla
  • dayınla aran iyiyse şaka takılmıştır ama normalse bence ilişkini kes benim dayım öle dese bütün ilişkilerimi keserim çok kinciyim sanırım
  • Arkadaşlar, dershane'ye indirim için dayım konuşmuştu. Ancak arkadaşla daha önceden anlaşıp zaten gidecektik. Bugün arkadaşla gittim indirim için konuştum. Dedim arkadaşımda kayolmak istiyor ona da indirim demeden arkadaşını karıştırma dedi. Bi de arkadaşıma karşı rencide oldum. Sonra sinirlendim Direk normal tarifeneden yaptırdım 500 deil de 800'e. Eve gelince de bu lafı duydum işte hepsi bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takma kafana.
    ben yaşasaydım sıradan bir diyalog gibisinden bişey olurdu.
    Sen keyfine bak.
  • dayın haklı tabi adam uğraşmış 300 ytl indirebilmiş fiyattan

sen aynı şeyi arkadaşına da istemişsin
    olmayınca sende indirimsiz fiyattan yapın beni demişsin

efemisin sen ? 300 ytl nin günahıne ,her koyun kendi bacağından asılır

dayın aynen böyle düşünmüş

haklı tabi adam
  • ii demiş nie normal yaptırıonki indirimli ayarlamıs o pehh ii böle dvm
  • Dayım mı ödeyecekti ki parayı yoksa sen mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

dayın haklı tabi adam uğraşmış 300 ytl indirebilmiş fiyattan

haklı tabi adam

• 300 ytl hiçbirzaman az para olmadı sinirlenmesi normal
  • Dayın ödeyecekse doğru demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

haklı tabi adam

+1903

• Neden yazmış bir de başlığa. haketmişsin sen o lafı
  • quote:

Orjinalden alıntı: konncerto

Arkadaşlar üniversite mezunuyum ve KPSS sınavına hazırlanıyorum. Bi dershaneye kayıt olacaktım. Dayımın torpiliyle ama arkadaşımda benle aynı yere kaydolacaktı. Onun yanında torpil yaptıramadım ve normal tarife oldu. Akşam zil çaldı Dayım üst katta oturuyorlar. Sordu dayı arkadaşım vardı normal yaptırdım dedim. Oda efe misin lan sen dedi. Aile ile artık pek de geçinemiyorum. Sessiz ve zararsız biri olmama rağmen, bana neden böle davrandı anlamıyorum. Babam ölmüştü, Dayım bu işlerime baktı. Arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım. Dayımla olan diyoloğum bana çok koydu. Kendimi çok kötü hissediyorum.

dayın sana iyilik yapmak istemiş ... sen de arkadaşına iyilik yapmak istemişsin...

dayın sana dayılık yapmak istemiş sen de arkadaşına yardım etmek yani efelik yapmak istemişsin.

dayı yiğen başarılı olamamışsınız. ikiniz de üzülmüşsünüz

aile arasında olur böyle şeyler. et tırnaktan ayrılmaz. dayın sana kızmış sen dayına kızmışsın... ikiniz de unutun gitsin. olur böyle şeyler. uzun seneler inşallah dayı yiğen birbirinize yardımcı olursunuz kol kanat gerersiniz. babanı kaybetmişsin fakat ne mutlu ki dayın var. sevgi göster dayına. inan ki 20 sene sonra güleceksin bu yaşadıklarına.

gençliğin verdiği duygularla ailene tepkili de olabilirsin. bunlar da geçer. biraz onlar sana uyar biraz sen onlara uyarsın... herşeyi dert edinip hayatı ve güzel gençlik günlerini kendine zehir etme. güzel güzel çalış derslerine. dayından tekrar rica et adamlarla bir konuşsun. kendine ve ailene gözün gibi bak. başarılar dilerim hayat boyu tüm sınavlarında

• quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

quote:

Orjinalden alıntı: konncerto

Arkadaşlar üniversite mezunuyum ve KPSS sınavına hazırlanıyorum. Bi dershaneye kayıt olacaktım. Dayımın torpiliyle ama arkadaşımda benle aynı yere kaydolacaktı. Onun yanında torpil yaptıramadım ve normal tarife oldu. Akşam zil çaldı Dayım üst katta oturuyorlar. Sordu dayı arkadaşım vardı normal yaptırdım dedim. Oda efe misin lan sen dedi. Aile ile artık pek de geçinemiyorum. Sessiz ve zararsız biri olmama rağmen, bana neden böle davrandı anlamıyorum. Babam ölmüştü, Dayım bu işlerime baktı. Arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım. Dayımla olan diyoloğum bana çok koydu. Kendimi çok kötü hissediyorum.

dayın sana iyilik yapmak istemiş ... sen de arkadaşına iyilik yapmak istemişsin...

dayın sana dayılık yapmak istemiş sen de arkadaşına yardım etmek yani efelik yapmak istemişsin.

dayı yiğen başarılı olamamışsınız. ikiniz de üzülmüşsünüz

aile arasında olur böyle şeyler. et tırnaktan ayrılmaz. dayın sana kızmış sen dayına kızmışsın... ikiniz de unutun gitsin. olur böyle şeyler. uzun seneler inşallah dayı yiğen birbirinize yardımcı olursunuz kol kanat gerersiniz. babanı kaybetmişsin fakat ne mutlu ki dayın var. sevgi göster dayına. inan ki 20 sene sonra güleceksin bu yaşadıklarına.

gençliğin verdiği duygularla ailene tepkili de olabilirsin. bunlar da geçer. biraz onlar sana uyar biraz sen onlara uyarsın... herşeyi dert edinip hayatı ve güzel gençlik günlerini kendine zehir etme. güzel güzel çalış derslerine. dayından tekrar rica et adamlarla bir konuşsun. kendine ve ailene gözün gibi bak. başarılar dilerim hayat boyu tüm sınavlarında

+1903 yazmaya uğraştım ama bu kadar yapıcısını oluşturucak kelimeleri bir araya getirmeyi başaramadım bir türlü kutluyorum

• quote:

haklı tabi adam

.
  • efemisin demiş sövmemişya ne var bunda bu kadar büyütecek anlamadım valla.hele parayı dayın veriyorsa çok mübarek adammış yani sen git 300 lira daya sonra dayım böyle dedi diye efelen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.