Yüzbaşı
23 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
362738 Gün Cezalı
357108 gün 8 s. 33 dk. kaldı
Gönderileri
soğuk havalarda ders çalışırken süper oluyor demi

üyeler
----------------------------
1)apolloturk2
2)tyber_zannx
3)Szopen
4)xHannibalx -->Potansiyeli gördüm ***
5)AlcohollicA ***
6)disast3r ***

Özel Konuk:TuVNeRa

yanında yıldız olanlar nescafe-viski cilermi anlayamadıklarım artık açık bi msj atarsanız halleriz
ulaşılması imkansız kişilere aşık olmak yada aslında sıradan birine(ama size karşı hiç bir hissetmediğini bildiğiniz) birine aşık olmak hatta konuşsanız kabul edeceğinden neredeyse emin olduğunuz takdirde inadına işi platonikleştirmeye çalışmak ne güzel bir şey değilmi

ferdi-müslüm-cengiz-hakan taşıyan dertler diktörgeninde takılmak efkarlanmak bi sigara yakmak para varsa bira,rakı,viski ne bulursan takılmak.

bilmiyorum benmi manyağım yoksa başka birileride varmı böyle . niyeyse bana bakan bi kıza asla aşık olamıyorum (illa kaçacak) aşık olmadığım bir kızlada asla çıkmam sonuç olarak bu kısırdöngü içinde hep yanlız kalacak olmak niyeyse hiç üzmüyor beni sizce ben manyakmıyım ben

niyeyse bu yazı atıyla gizli işler yapan kovboy cümlesini esprisini getirdi aklıma sonumuz hayrola
SARAH WAYNE CALLIES Fan Club

Evet arkadaş bir çoğumuzun Prison Break dizisinden tanığı ve dizinin 3. sezonunda bir cinayete kurban giderek diziden çıkarılması sonucu (meğerse kendi çıkmış) beni yasa boğan aşkım[(dı)+evli çıktı*bide hamileymiş] Sarah Wayne Callies adına bir fun club kurmak istedim(miştim).

Doğum Tarihi:1 Haziran 1977
Boy:5'9" ->1.75m

La Grange, Illinois' de dünyaya gelen Sarah William Callies Honolulu Hawaii de büyümüştür.Dartmouth College den mezun olan Sarah Denver's National Theatre Conservatory den Master of Fine Arts derecesini elde etmiştir.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YAPIM KARAKTER

------- -------------
Prison Break....................................Dr. Sara Tancredi
Queens Supreme.............................Kate O'Malley
Whisper..........................................Roxanne
The Celestine Prophecy....................Marjorie
Numb3rs.........................................Agent Kim Hall
The Secret Service..........................Laura Kelly
Tarzan............................................Officer Jane Porter
Dragnet..........................................Kathryn 'Kate' Randall
Law & Order: Special Victims Unit.....Jenny Rochester

Prison Break Dizisindeki Doktor Sara Tancredi Rolünden Fotoğraflar

Üyeler:
-----------
1)apolloturk2
Hayatım boyunca yaptığım hataları bi kenara koyup iyi bir gelecek için başlangıç yapmak istiyorum.Kıbrıs yakındoğu üniversitesi elektrik-elektronik müh. 2. sınıf öğrenciyisim.Yani üniversite isminden bi kere kaybediyorum benim amacım ise okulum bittikten sonra kurumsallaşmış bir firmada iyi bir iş bulmak hayalim ise alcatel gibi firmada arge mühendisi olmak.an itibariyle ortalamam 2.06 iyi denebilecek seviyede ingilizce biliyorum.bu hafta almanca derslerinede başlıyacağım.orta sevide C biliyorum okul bittikten sonra aranan özelliklerde bi mühendis olmak için kendimi nasıl geliştirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
ne güzel bayram tatili gelmiş dizilerime yetişim bari dedim prison break indiriyorum o da ne 25gb kotasına takıldık yine 2. sezon 15. bölümde kaldım bu 25gb olayıda neyin nesidir ne zaman üyelik alsam kesin en az iki kere takılıyom.Birde üyelik aldığımızda puanımız oluyorya onu nası kullanıyoz anlamadım ben ne zaman üyelik alsam hep 8000 puanım oluyo ama sonradan gidiyo onlar şimdi yine üyelik aldık yine 8000 puanımız var normalde 32000 falan yapması lazımdı diğerleriyle birlikte.
arkadalar pazartesi istanbanbul da aktarma için bir kaç saat beklemem lazım havaalanın yakınlarında(Atatürk) fenerium nerede var en kolay nasıl gidebilrim?Birde feneriumlarda sweat shirt yokmu internet sitelerinde göremedim ne gariptir ki almanya sitelerinde var özellikle şu ürünü bulabilirmiyim acaba?

http://www.myfenerium.de/product_info.php?cPath=39&products_id=201&osCsid=47aa4b44db51d26f11f6506c641...
Arkadaşlar slackware 11 kurdum(neden kurdun demeyin başka cd-dvd yoktu elimde) ama bir iki sorunum var yardım ederseniz sevinirim

1)Ses kartımı tanımadı alsaconf yazdım ama yine görmedi daha önce bir kez daha denemiştim slackware kurmayı o zaman alsaconf yazınca tanımıştı ama o zaman sata.i komuturla başlatmıştım setup'ı bu sefer huge26.s ile başlattım.Birde hotplug-udev'i devre dışı bıraktım.

2)Touchpad'i görmüyor sadee usb mouseumu kullanabiliyorum

3)önce üstteki sorunlarımı halledeyimde sonra bakarız

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yedek klasörümde ubunt dapper drake ve debian etch isolaru buldum ve çok sevindim ama dapper drake geçmişte olduğu gibi yine kurulumda donma sorunları yaşayınca bende debian'ı kuruyum dedim vede kurdum.zyxel 620-c1 conexant usb modem kullanıyorum bu debian direk modemi tanıdı/çok şaşıdım valla) ışıklar yanmaya başladı vede sabitlendi rp-pppoe denen burogramı bulup indirdim şifremi vs. girdim ama pppoe-start diyince sürelki timeout oluyor sanki modeme erişemiyormuş gibi pppoeconf yazıncada sadece eth0 'ı görüyor modemi görmüyor. lsusb diyince zyxel olarak modemi görüyor hiç bişey anlamadım walla.

son olarak

br2684ctl -c 0 -b -a -8.35 böle bi komut bldum yazdım ama işe yaramadı
sonunda fatal error not terminated tarzı bi şey yazıyodu.

okmadık döküman kalmadı ama işe yarar bişey bulamadım zaten bu zyxel bi ispanyollar kullanıyo bide ben galiba
Beyler win kurarken harddiskimde 6000mb civarı bölümlenmemiş alan gördüm burada bir partitasyon oluşturuyum dedimki demez olaydım satup hata verdi mavi ekranadüştü ve kilitlendi herneyse bilgisayarı tekrar başlattım ama sistem disketi takın diyor win cd siyle başlatıyorum kura giriyorum 76000 küsür mb disk var ama erişemiyorum diyor şimdi ne oldu benim harddiskime?
Arkadaşlar artıkacilen bi tel almam lazım aylardır araştırıyorum şu andaki telimde bozuldu zaten.n73 alacaktım fazla pahalı geldi u600 ve d900i arasında kaldım bende.u600ün tipi çok hoş duruyor özellik olarakta d900i ile aynı sanırsam tek kafamı kurcalıyan dokunmatik tuşlar kullanımın zor olduğu ve kolay bozulduğu ile ilgili rivayetler var kullananlar beni aydılatabilirmi acaba?Birde özellik olarak ses kalitesi kamera kalitesi olarak d900i ile bir farkı varmı acaba?

son olarak paralel ithalat almanın bir sakıncası olurmu acaba?paralel ithalat 460 küsür ereyon.com da 520 küsür başarı garantili koysepete.com 'da.60 ytl fazladan vermeye gerek varmı acaba?birde bu siteler nasıldır güvenlimi acaba?

evet d900i vs u600 hangisi lütfen yardım
arkadaşlar bu ntsc pal vs. tam olarak nası etkiliyor yani tv'ye bağladığımda bi sorun olurmu.özellikle ps2 mutlaka getirtmem lazım ebayda 120$ a falan birsürü buldum
Format:
NTSC (US, Canada)

böyle yazıyor bide oyunlarda falanda sorun olmaz değilmi yani seyyardan aldığın oyun açılırmı yoksa oyunuda amerikadanmı almak gerekecek ntsc yüzünden?
Hakkında
Hakkımda:
ABD'nin imamı,kaça sattın vatanı?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.496
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.230 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.