Şimdi Ara

Davutoğlunu beğeniyorum...(akp li değilim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • davutoğlunu abdullah gülü ali babacanı beğeniyorum nebiliyim akp nin ocellikle yolsuzluğa bulaşmış milletvekilleri ve rte den son zamanlarda hiç haz almasamda akp nin son icraatlerinden nefret etsemde bu isimler hoşuma gidiyor... mhp ye oy atıyorum ama davutoğlunu bahçeliden daha çok beğeniyorum çok karmaşığım ülkede budur dediğim bir oluşum yok yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2015; 0:19:14 >

• Gül hariç katılıyorum. Samimi geliyorlar bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yer başbakan, ne güzel başbakan
  • Erdoğanıda seviyorum bazı hareketleri dışında, ama davutoğlu bence çok yakışıyor akpnin başına. Bide erdoğanın altında kalmasa emir almasa tam olacak.

Ben bugüne kadar erdoğandan nefret eden ama davutoğlunu seven çok kişi gördüm. Davutoğlu boş konuşmuyor çünkü. Erdoğanın çok boş konuşmuşluğu var.
  • İlişki durumu: karışık
  • Bende ona karşı boş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

İlişki durumu: karışık

ne biliyim partibaz biri değilim tr nin geri kalmışlığınıda halkının ideolojik ve saplantılı siyasetinden olduğunu düşünüyorum...chp dende beğendiğim isimler var....karma yapıp parti kuralam :D hele şu donemde akp lilerin yada chp mhp lilerin birbirlerini düşman olarak görmesinden nefret ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2015; 0:32:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende MHP'liyim ancak tam bir Demirtaş hayranıyım.
  • Ben ozellikle Rezayi cok seviyorum,(bazi harekatlari disinda) en kisa surede once AKP kithalarinda daha sonra ise bakan durumunda gormek istiyorum.

Bakanlar kabilesinin hepsinin yurtdisinda dogmuslardan olmasi ise hayalim..simdilik Saglik Bakanimiz var, ama Ingiliz Mehmet de oyle sayilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 9 Eylül 2015; 0:07:16 >
  • Davutoğlu'nun durumu da seninki gibi karışık olduğu için beğeniyor olabilirsin.

26 Ocak 2015

http://www.yenisafak.com/yazarlar/abdulkadirselvi/serok-ahmet-2007448

Bir zamanlar “Serok Apo” demek cesaret isteyen bir işti. Şimdi ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı için Diyarbakırlılar, “Serok Ahmet” diye slogan atıyorlar. Başbakan da aynı şekilde mukabele ediyordu.

8 Eylül 2015

• Gencler soylenenlere konusulanlara degil yapilanlara bakarsaniz kimi begenip kimi begenmeyeceginiz degisebilir.
  • Adam hiç deyilse şehitler için ağlamış. Baş bölücü gibi şehit ailelerine kan kusmamış.
  • Liderlik yapamayacak birisi bence, yapamıyor da zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimi kesinlikle. bu yeterli benim için. kıvırmıyor.
  • Babadan Anap liyiz bu sefer oyum Tkp ye.

Bırakın artık bu zirvalari.Splinter usta bile bizimkinden daha yetkili,daha söz sahibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davutoğlu pasif biri, erdoğan ne diyorsa onu yapıyor.Nesini beğenipte sevdiniz ,adamın dik duruşu yok.
  • Davutoğlu da Gül de Re Te E'yi sevmiyor çünkü ama elleri mahkum. Herif bildiğin diktatör. Kim bilir ne hakaretler ne küfürler ediyordur bunlara işleri olmayınca ki zaten Feyzioğlu olayında ne kadar arsız biri olduğunu görmüştük açık ve net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.