|
Bildirim
|
Haklısın,hoş bir gürültü değil tutmayanlar için.
Ama şurda altı üstü senede bir ay.Çıkıp tartışmaya,olay çıkarmaya değmez. O da işini yapıyor,para kazanmak için.Ne diyelim.. Kapıya gelip para istediğinde 1-2 ne olursa veriyorum,hiçbir dini boyut veya çıkar düşünmeden sadece gece kalkıp mahalleyi dini inacına göre uyandırdığı için. Karşımızdakide sonuçta insan.Kırıcı değil yapıcı olalım.Tüm akrabalarım şikayet ediyor bıktık davulun sesinden çalmayın yeter diye.Herkes kendi kalkmalı mantıklı düşünürsek,hatta ezanda aynı şekilde okunmamalı. Ben müslümana veya ateiste saygı gösteriyorsam o da bana göstermeli.Bugün bu çalan davula gösterdiğimiz saygı yarın ateistlere saygı olarak geri dönmeli.Her birey kendi inancına göre yaşar.Buna saygı duymak erdemliktir. Ama müslüman çoğunluklu bir ülkede yaşıyoruz.Tekrar söylüyorum rahatsız edici olabilir ama çok değil 1 ay müsahama gösterelim arkadaşlar.. Özellikle yemek paylaşan arkadaşlarıma bunu yapmamaları,kişilerin inancıyla dalga geçmek yerine saygı göstermeleri gerektiğini buradan söylüyorum. Unutmayın ne kadar saygı gösterirseniz,o kadar çok saygı görürsünüz.. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|