Şimdi Ara

Kargocuyu Nereye Şikayet Edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şey aldığımda ne zaman MNG Kargo ile kargolansa elime ulaşmıyor. Sabah birine zimmetlendiğini yazıyor ki ismi soyismi de yazılıyor. Akşam teslim edilemeyen kargo diyor. Adam resmen ne geliyor ne zile basıyor. Eminim sokaktan bile geçmiyor. İsim ve soyisim de elimde. Nereye şikayet edebilirim ?

• Hocam ben de Aras Kargo ile gelen ve bildiğin hanzo olan bir kargocuyu Aras Kargo'nun kendi sitesinden şikayet etmiştim, adını bilmesem de şubeyi ve kargo no falan yazmıştım, MNG Kargo sitesinde öyle bir şey var mı bilmiyorum fakat olmadı telefonla müşteri hizmetlerini arayarak da şikayet edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam ben de Aras Kargo ile gelen ve bildiğin hanzo olan bir kargocuyu Aras Kargo'nun kendi sitesinden şikayet etmiştim, adını bilmesem de şubeyi ve kargo no falan yazmıştım, MNG Kargo sitesinde öyle bir şey var mı bilmiyorum fakat olmadı telefonla müşteri hizmetlerini arayarak da şikayet edebilirsin.
    MNG Kargo'nun sitesinden şikayet ettim hocam. Sikayetvar.com'da da bir şikayet açtım. Hiçbir şey yapacaklarını sanmıyorum ama umut işte.
  • emniyede bildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

MNG Kargo'nun sitesinden şikayet ettim hocam. Sikayetvar.com'da da bir şikayet açtım. Hiçbir şey yapacaklarını sanmıyorum ama umut işte.

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/kargocuyu-nasil-sikayet-edebilirim--134220108

Benim açtığım konu da bu hocam, ben de aynılarını yaptım, geri dönüş yapacağız dediler de hala ses yok, umarım ilgilenirler.

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/kargocuyu-nasil-sikayet-edebilirim--134220108

Benim açtığım konu da bu hocam, ben de aynılarını yaptım, geri dönüş yapacağız dediler de hala ses yok, umarım ilgilenirler.

Alıntıları Göster
    Seninki daha fenaymış hocam. Madem zor geliyor yapma kardeşim o zaman bu işi! Sen para kazanıyorsun. Alın terinle kazanmış olmuyorsun. Ne diyeyim ki şimdi ben bu tiplere ?

• quote:

Seninki daha fenaymış hocam. Madem zor geliyor yapma kardeşim o zaman bu işi! Sen para kazanıyorsun. Alın terinle kazanmış olmuyorsun. Ne diyeyim ki şimdi ben bu tiplere ?

Alıntıları Göster
    Şikayeti yazdığımdan beri başka bir kurye geliyor, merak edip geçen sordum, konuda bahsettiğim kurye izine çıkmış falan dedi, bunun gibiler de hesapta çalışıyor da izine çıkıyor işte, en son Twitter'dan Aras Kargo'ya yazıp neden hala geri dönüş yapılmadı dedim, numaramı istediler, verdim arayıp olayla ilgili araştırma süreci devam ediyor, sonuçlanınca bilgilendirme yapılacak dediler, pek umutlu olmasam da, eğer gerçekten beni mağdur etmeyip bu kuryeyi işten atarlarsa Aras Kargo'yu tebrik edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şikayeti yazdığımdan beri başka bir kurye geliyor, merak edip geçen sordum, konuda bahsettiğim kurye izine çıkmış falan dedi, bunun gibiler de hesapta çalışıyor da izine çıkıyor işte, en son Twitter'dan Aras Kargo'ya yazıp neden hala geri dönüş yapılmadı dedim, numaramı istediler, verdim arayıp olayla ilgili araştırma süreci devam ediyor, sonuçlanınca bilgilendirme yapılacak dediler, pek umutlu olmasam da, eğer gerçekten beni mağdur etmeyip bu kuryeyi işten atarlarsa Aras Kargo'yu tebrik edeceğim.

Alıntıları Göster
    Hocam bir kez olur evde yokum derim ama bu kaçıncı ? Çok can sıkıyorlar çok. Buradaki Aras Kargo yine fena değil de işte MNG tam bir kanser.

• quote:

Hocam bir kez olur evde yokum derim ama bu kaçıncı ? Çok can sıkıyorlar çok. Buradaki Aras Kargo yine fena değil de işte MNG tam bir kanser.

Alıntıları Göster
    Hocam herkes Yurtiçi Kargo'yu kötüler, böyle böyle bütün gün şöyle böyle derler, ama bizim buradaki Yurtiçi Kargo şubesi gördüğüm en güzel kargo şubesi olabilir, dağıtıma gelen kurye artık ailemizin kuryesi oldu sayılır, adam her geldiğinde hal hatır soruyor, yolda görünce bile konuşuyoruz, ben bu tiplere rağmen bir kere bile Yurtiçi Kargo'nun kötülüğünü görmedim, MNG ve Aras Kargo'da sıradan kargo şirketleriydi ta ki bu olaya kadar, eğer bu olayda mağduriyetim giderilmezse işte o zaman emin olacağım ki Aras Kargo en rezil kargo şirketidir, sizin şikayetinizin sonucuna göre de MNG Kargo konusunda karar verebilirsiniz hocam, şubeden şubeye personeller değişiyor elbet, fakat böyle bir durumda gerekeni yapmayan kargo şirketi rezildir.

• quote:

Hocam herkes Yurtiçi Kargo'yu kötüler, böyle böyle bütün gün şöyle böyle derler, ama bizim buradaki Yurtiçi Kargo şubesi gördüğüm en güzel kargo şubesi olabilir, dağıtıma gelen kurye artık ailemizin kuryesi oldu sayılır, adam her geldiğinde hal hatır soruyor, yolda görünce bile konuşuyoruz, ben bu tiplere rağmen bir kere bile Yurtiçi Kargo'nun kötülüğünü görmedim, MNG ve Aras Kargo'da sıradan kargo şirketleriydi ta ki bu olaya kadar, eğer bu olayda mağduriyetim giderilmezse işte o zaman emin olacağım ki Aras Kargo en rezil kargo şirketidir, sizin şikayetinizin sonucuna göre de MNG Kargo konusunda karar verebilirsiniz hocam, şubeden şubeye personeller değişiyor elbet, fakat böyle bir durumda gerekeni yapmayan kargo şirketi rezildir.

Alıntıları Göster
    Şikayet ettik bekliyoruz bakalım.

• Kargo sirketinin internet sitesine giriyorsun sikayet ediyorsun senden gerekli bilgileri aliyorlar daha sonra seni telefonla ariyorlar soyluyorsun iste evdeydim kapi acikti kargocu pustluk yapti diyorsun olay bu kadar. Bende yurtici kargo elemanini sikayet etmistim. Yaptirim uyguluyorlarmi orasini bilmiyorum artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo görevlisini şikayet ettiğim için birkaç gün sonra kapıma gelip kavga etmiştik. Dikkatli olun yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını bende Aras kargoda yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.