Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA::::::::// (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

quote:

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

bu davulcularda hep binbaşı bea...

Bahadır sen git basını çall hem öyle davullarada karışma sana benim davulu çaldırdım diye hemen ne geldin?????

sen bassımı kıskanmasan böyle demezsin...
    ne kıskanç adamsın ya...

Edit....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 14 Temmuz 2006; 13:30:19 >

• kardes o sarkı eskıdı be o davullarda yalan max hepten yalan oldu...
    dream theater dinle kulağın gelişsin....
  • davul calmanın en zor yani kendi davulunun olmaması prova yapamaman onun dişinda calişarak yaparsin 5 aya once bende basladim
  • ARKADAŞLAR ZURNACILAR NEREYE GİDECEK????........................TOPİC AÇMAK AKIL İSTER...............BAŞLIK KOYMK TA..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.c.RICH

ARKADAŞLAR ZURNACILAR NEREYE GİDECEK????........................TOPİC AÇMAK AKIL İSTER...............BAŞLIK KOYMK TA..........

• şu anda stüdyomuza tama bateri aldık zillerin tamamı istanbul mehmet böyle güzel ses yok diorum gerçekten herkse istanbul mehmet diorum zil budur bekleriz stüdyomuzza

avcılardan rock ü rüt
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.c.RICH

ARKADAŞLAR ZURNACILAR NEREYE GİDECEK????........................TOPİC AÇMAK AKIL İSTER...............BAŞLIK KOYMK TA..........

aman ne komik

bu adam espri yapmio sçiooooooooo

• bu davul işine yeni başladım. ders alayım dedim 4 saatine 100 ytl istedi, ulan 4 saatte ne öğretecen sen bana dedim, vazgeçtim... sonra gittim İlhan Özdeniz'in davul metodu kitabını aldım, notalarla çalışmaya başladım... epey faydası oldu, en azından temel teknikleri, notasyonları öğrenelim de boş boş çalmayalım... ama aşamadığım bir sorun var; 16'lık vuruşları yapamıyorum arkadaş; ritimde hi-hatten sonra bas vurmam gerekiyor, ama ben basla birlikte hi-hate de vurmaktan alamıyorum kendimi... saatlerce çalıştım ama elimi bir türlü alıştıramadım şuna.... bir akıl verin arkadaşlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Hetfield -- 13 Temmuz 2006; 22:35:57 >
  • james sen gitar çal:)(kötüydü,biliorum..)nyse,olay pratik,başka hiçbirşey deil.onu dawul başında yapmak zorunda deilsin.elinde baget fln yokken yapmaya çalış bi.4 saatine 100 ytl,abrmış o olayı.300 ytl ye elektro davul alıp pad niyetine ewde çalarsın sessiz sakin...parça parça yapmayı denedn mi?durman gereken yerlerde durabilion mu
  • Gerko 4 milyarın 2sini ev yalıtımına harca geri kalan 2ylede mis gibi tama rakstar alırsın çif çayna çif splash çif kıreş bi adet rıght ve hi-hat ini bilem alrsın.yannız şimdiden iyi bi araştırmaya gir.sanayide el yapımı radian tarzda yapıolar asıl birine yaptır zilleri.el yapımının yerini hiç bişe tutmaz.
    kurs murs hikaye kulaan varsa istein varsa(ki formal bi aşktır kastım)her boku en incesine kadar yaparsın.herşeyin başında parçalardaki bas sesini duymalısın ve çok iyi dinleyici olmalısın iyi bi baterist olmak için.kursa verceen parayla powerade alıp stüdyoya gir derim

• quote:

Orjinalden alıntı: manikdepresif

Gerko 4 milyarın 2sini ev yalıtımına harca geri kalan 2ylede mis gibi tama rakstar alırsın çif çayna çif splash çif kıreş bi adet rıght ve hi-hat ini bilem alrsın.yannız şimdiden iyi bi araştırmaya gir.sanayide el yapımı radian tarzda yapıolar asıl birine yaptır zilleri.el yapımının yerini hiç bişe tutmaz.
    kurs murs hikaye kulaan varsa istein varsa(ki formal bi aşktır kastım)her boku en incesine kadar yaparsın.herşeyin başında parçalardaki bas sesini duymalısın ve çok iyi dinleyici olmalısın iyi bi baterist olmak için.kursa verceen parayla powerade alıp stüdyoya gir derim

Bencede

• quote:

Orjinalden alıntı: aspci

james sen gitar çal:)(kötüydü,biliorum..)nyse,olay pratik,başka hiçbirşey deil.onu dawul başında yapmak zorunda deilsin.elinde baget fln yokken yapmaya çalış bi.4 saatine 100 ytl,abrmış o olayı.300 ytl ye elektro davul alıp pad niyetine ewde çalarsın sessiz sakin...parça parça yapmayı denedn mi?durman gereken yerlerde durabilion mu

önceden dediğin gibi elimde baget yokken yapıyordum, ama elektro davul aldım, onunla çalışmaya başladım ama bir türlü o sorunu aşamadım... ağır ritimlerle elimi kontrol etmeye çalışıyorum... bazen oluyor ama dediğin gibi olay pratikte bitiyor... mesela önceden hi-hat'te ritim çalarken, arada cymbal'a vurup hi-hat'e geri dönme olayını da beceremiyordum ama şimdi o problemi yaşamıyorum çünkü alıştım, birkaç ay sonra bu sorun da tarih olacak inşallah...

• Kurs murs hikaye değil,hocan olmazsa biyere kadar gidebilirsin.Yeteneğini hocan çıkarır ortaya.En azından 3 ay gidip işin temelini öğrenmelisin
  • tamamen katılıyorum. kendin çalışarak ,çalarak düz bir davulcu olabilirsin ama iyi bir davulcu olmak için teknikleri birilerinden öğrenmen gerekir. ben de parasızlıktan gitmedim yıllardır idare eder davul çalıyorum. netten videolarla,kitaplardan bu teknikleri öğrenemezsin.örneğin elin adamı hırrrr diye atağı bir bilek hareketiyle yaparken sen her vuruşun için bir bilek hareketi yaparsın,atakların kötü olur artı yorucu olur üçüncü şarkıda kollarda derman kalmaz falan.
    ders almadan davul çalamazsın demiyorum ama iyi davulcu olamazsın derim.
  • sayın arkadaşlar on yıldır ne konserlere çıktım bilionuzmu.death tribüt gecesinde spirit crusher dan tutunda marduk kaziklu beye kadar ister inanın-inanmayın sahiden zor biçok parça çaldık grubumla ve festivaller konserler durmadı hiç.hala daha ööledir.ama inanın ciddiyim ben sadece kendim öörendim bu boku.hiç kimseye minnetim yoktur mesela bu konuda.misal 10 yıl önce çıktıımız ilk konserlerde bizim çocuklara gitar ööreten ağbilere bizimkiler performans sonunda tşk felan edrlerdi bende mikrofona gelip kendime aşıım diyip iniodum.zaman zaman bunu yine yapıorum.çünkü kendim eittim kendimi.epey sıkıntı ve para harcadım ama oldu işte.şimdi dream theater dışında bütün teknik-consantre veya ne bilim speed parçalarda zorlanmayacaımı biliorum.ki buda tecrübemle sabitlenmiştir.yetenei hoca falan çıkarmıo ortaya.hoca sadece para yiyiyo.bende ders verim falan diyenler oldu.inanın koca bi siktir çektim hepsine.para deil yürek diye düşünüyorum.artı ben manik depresifim.belki bunun etkiside olmuş olabilir.doktorum zaten bi sanatsal kayma bekliodu bendehacılar allah aşkına kendinizi kendiniz keşfedin.lütfen yaaa.kimseye ihtiyacınız olmadıını görceksiniz...

• Ders almadan o tür şeyler çalanların da nasıl çaldığını ben biliyorum,aralarda kaçan vuruşlar,onları kapatmak için yapılan başka garip vuruşlar.
    Usta-çırak ilişkisi herzaman önemlidir.Kimsenin ustası da bir kitap olmamıştır hiçbir zaman
  • zaten hoca olunca iş bitiyor demiyoruz. yetenekliysen onu ortaya çıkarıyor,aksi takdirde yetenek de yontulmadan işe yaramıyor.
  • herkes hiçkimse yani.hiçkimse herkimse öylemi.özdeş sıfırmı
  • tamam abicim
    harika çocuksan bişey demiyorum
  • davul çalabilmek için hocaya gerek yoktur bu böyle biline.
    Çok iyi davulculuk için=çok çok fazla çalışmak,iyi bi kulak ve iyi bir dinleyici olmak lazım.Ders de alınabilir ama kişi çok çalışmazsa bu hiçbir işe yaramaz.Bide şöyle düşünün sizin hocanıza kim ders vermiş ki sizin bilmediğiniz teknikleri biliyor?Yada hadi onun da bi hocası olmuş ona aktarmış bu böyleee uzun uzun gider...Peki şunu cevaplayın ilk davul dersini kim çok iyi biliyodu da kime verdi ki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.