Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA:::::::://

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewt arkadaşlar biz dawulcular da burda konuşup fikir alışveriş yapalım Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun

• HEHE DAVULCU ÇOK MATRAK Bİ MESLEK ABİ Bİ KERE RAMAZANDA CALMISTIM KÖŞE OLDUK WALLA
    HERKESE TAWSİYE EDERİM SOSYETE MAHALLESİ FALAN VARSA AL DAVULU GİT Bİ AKŞAMDA KÖŞESİN
    Her kahvehanede masamız her kavgada adımız her güzel kızda resmimiz vardır
  • yiğit olm walla ben bu adamı we böle tipleri döwerim

ya her insan da aynı espriyimi yapar be
    emetic
  • King_Arthur çok ii ööretio davull

Orjinalden alıntı: Beelzebub!!!

yaa bnn elektro ya heves sarmıstım.kurs falan biseler calmaya da basladım-ama bu stüdyo ortamına girince ne bilim davul cok cazip gelio
    aklım kaymıo diyemem-davul calmak icin ne kadar süre lazım bide.ögrenmesi falan zor mu

Bence herşeyden önce çalmayı gerçekten istemelisin yani "onu da çalıyım biraz" diil de kendini wererek uğraşarak istemeyi dene, tek diyebileceim Çalışş çalışş çalışşş, çalışmayı ve pratik yapmayı sakın gitara benzetme 2-3 kat daha fazla zaman ayırmalısın. Saol _splash_

nie ki gitara benzetme dedin-siz davulcular gitarı basit biz elektrocularda davulu basit sanıyoruz sanırım-elektro calabilmen icin dogru düzgün 3 yılını vermen lazım hergün 1 saat pratikle

Bilmiorm farketmişsindir sanırım, gitar dersleri alınırken notalara başvurulur ancak dawulda nota opsiyoneldir, tamamen kendi hayal gücüne ve yaratıcılığına kalmıştır. Dawul başında günde 1 saat geçirmek vücuda başlarda acı verir ama yanlış anlama günde en az 2 saat çalışırsan bu alemde adın anılır. Gitar asla basit sayılamaz yanlış anlamışsın beni, sadece gitarla belli biyere gelmek daha kolaydır we bu yüzden ülkemizde bu enstrümanı seçen çok insan vardır(dawulcular kıyasla)neden? Çünkü bian önce 2-3 günde bşyler öreniyim de ona buna bşyler çalıyım anladın?sen beni tamamen yanlış anlamışsın.

• ÖSS'de bir yere girersem babam 4 Milyar'a kadar davul için para ayıracağını söyledi . Seneye bu zamanlarda bir TAMA + Zildjian alarak başlayacağım olaya

Geleceğin Lars Ulrich'i geliyor

Gençliğimin Katilisin!
  • Yaw işte forumda davulcu sıkıntısı var herkes yarın başlıycam ,seneye deniycem, ilerde düşünüyorum diyo ama neyse artık zamanla artar belki :P Bu arada Gerko 4milyar a kadar güzel bir davul ve zil seti alabilirsin ama apartmanda yaşıyorsan her gün o 4milyarlık davula çalamadan bakmak da var onu unutma ses sorun oluyor malum komşular

Neyse emre davulcu yok biz senle muabbet edelim :P Garajdaki resimleri gördüm de senin resimde arkada yumurta kutuları sırıtıyo :D Odana filanmı yaptın yoksa grupça bi yere amatör stüdyo gibi fln mı ?

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

nie ki gitara benzetme dedin-siz davulcular gitarı basit biz elektrocularda davulu basit sanıyoruz sanırım-elektro calabilmen icin dogru düzgün 3 yılını vermen lazım hergün 1 saat pratikle

Bilmiorm farketmişsindir sanırım, gitar dersleri alınırken notalara başvurulur ancak dawulda nota opsiyoneldir, tamamen kendi hayal gücüne ve yaratıcılığına kalmıştır. Dawul başında günde 1 saat geçirmek vücuda başlarda acı verir ama yanlış anlama günde en az 2 saat çalışırsan bu alemde adın anılır. Gitar asla basit sayılamaz yanlış anlamışsın beni, sadece gitarla belli biyere gelmek daha kolaydır we bu yüzden ülkemizde bu enstrümanı seçen çok insan vardır(dawulcular kıyasla)neden? Çünkü bian önce 2-3 günde bşyler öreniyim de ona buna bşyler çalıyım anladın?sen beni tamamen yanlış anlamışsın.

kardes bnce yanlıs düsünüon ne yani nota bilince hayal gücüyle bise yapılmıo mu-ne bilim bi beste falan sonra kulaktancalanlar nolcak adam direkt kendi kafasından calıo sonra bi elektroda 6 tel 24 perde var 6x24 den 144 tane bascan nota var ki bunların ikisine birden ücüne birden bastıın anlar oluo gitarı aglatmak icin yukarı asagı cekmen lazın-kolu pedalı prosesörü,hummer on teknigi cartı curtu derken.......ooo ooo
    bnce biraz kulagın varsa birazda pratik davulu basarrırsın kardes

• @beelzebub: Sen 144tane nota demişsin peki sen hangisinin hangi nota olduğunu biliyormusun ? Bakıyorum çevremde çoğunluk tablardan çalıyor ve hangi notaya bastığının farkında değil guitar pro sağolsun. Gitara kolay demiyorum ama gelipde ramazan davulu hesabı gümbedegümgüm 2alto ya vurup o davul kolaydır diye de düşünülmesin.

Peki davul kulağı olana kolay demişsin hiç şunu düşündünmü sadece kulakla tüm vücudunu farklı tempolarda hareket ettirebilirmisin. Yani hiç araştırmadan gelip oo kolay iş ne varki demeyin lütfen. Gitarda teknik demişsin davula biz ramazan davulcularının tokmağı ile allah ne verdiyse vurmuyoruz herhalde . Bununda bi dolu tekniği var mesela sadece kick pedalının 3-4tane tekniği var sen sanırım biz allah ne verdiyse abanıyoruz davula öyle ses çıkıyo sanıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

@beelzebub: Sen 144tane nota demişsin peki sen hangisinin hangi nota olduğunu biliyormusun ? Bakıyorum çevremde çoğunluk tablardan çalıyor ve hangi notaya bastığının farkında değil guitar pro sağolsun. Gitara kolay demiyorum ama gelipde ramazan davulu hesabı gümbedegümgüm 2alto ya vurup o davul kolaydır diye de düşünülmesin.

Peki davul kulağı olana kolay demişsin hiç şunu düşündünmü sadece kulakla tüm vücudunu farklı tempolarda hareket ettirebilirmisin. Yani hiç araştırmadan gelip oo kolay iş ne varki demeyin lütfen. Gitarda teknik demişsin davula biz ramazan davulcularının tokmağı ile allah ne verdiyse vurmuyoruz herhalde . Bununda bi dolu tekniği var mesela sadece kick pedalının 3-4tane tekniği var sen sanırım biz allah ne verdiyse abanıyoruz davula öyle ses çıkıyo sanıyorsun

yigit ayıb ettin abi yaa bn davulcaulara bise demiom ama onlarda bize bise demesin
    ki zaten demiolar
    sorun yok iste sonucta ikisinide calmak baya
    zor-bn zaTEN nota biliom notayla ögrendim ilk basta ama tabi tablarla calmak cok daha kolay

• Nota biliyorum demişsin eğer ciddi anlamda biliyorsan güzel , yoksa 6tane telin notalarını biliyorsan kötü
  • Yiğit o resim bizim okuldaki stüdyodan o şekilde bi akustik sağlamaya çalışmıştıkwalla ya herkes bi başlıcazfln dio da kimse yok hala ikimiziz nerdesinz olm çıkın artık ortayasende ne var ekipman olarak?ya da ne kadardır çalıosn?bu arada bşy daha sorcam rudiment tam olarak nedir?

Yamaha stage custom
    Remo
    Evans
    Istanbul Alchemy
    Istanbul Signature
    Zildjian
    Vic Firth
    Yoga

resimler(link olarak veriyorum)
    1
    2
    3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E53 -- 4 Temmuz 2005, 23:57:58 >

Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
    Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
    Perde-i zülmet çekilmiş, korkarım ikbalime
    Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

• E53 Coşturmuş gene olayı
    Az laf bol icraat
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.