Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA::::::::// (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King_Arthur

akşam ewe gidince koyarım bende resimleri, herkes dawulunun resimlerin ve kullandığı hardware'ı yazarsa iyi olur

Alıntıları Göster
    ben 13 yaşındayım şu anda gitar çalıyorum hocam ilerde gurup olcağını bende davul çalcağımı söylüyor bede olcam yani

Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sph

ben 13 yaşındayım şu anda gitar çalıyorum hocam ilerde gurup olcağını bende davul çalcağımı söylüyor bede olcam yani

Alıntıları Göster
    Davul çalacak adam o avatarı kullanmaz

O avatarı kullanan adam da davul çalmaz

Gençliğimin Katilisin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerko

Alıntıları Göster
    Erci E aynı zamanda sağlam bir basçıdır desem , hele hele avatarla hiç ölçülmez desem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerko

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

1 avatarım kimseyi ilgilendirmiyo
    2 buda benim zevkim kimse birşey diyemez...

Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

Erci E aynı zamanda sağlam bir basçıdır desem , hele hele avatarla hiç ölçülmez desem

Alıntıları Göster
    Ben 2senedir çalıyorum aşağı yukları gerçi ilk sene biraz boş geçti ya son zamanlarda gelişmeye başladım. Malum apartman ortamı davul koyacak yerim olsa bile sesi yalıtacak imkanım olmadığı için Akita nın şu Pc ye bağlanan elektro davulundan var çalışmak için ideal. Guitar pro sağolsun davulu kapatıp açıyorum parçalarını üzerine kendim çalabiliyorum. Gerçi akustikte yapabildiklerimi pek yapamıyorum ama idare ediyor işte :) Emre sen Kal da okuyorsun sanırım bizim arkadaşlar sizin festivalde çıkmıştı Necrophilia mı neydi guruplarının ismi japon bi klavyecileri filan vardı :P

Rudiments tam olarak bende bilmiyorum ama mesela Single Stroke Rudiments ,Paradidle Rudiments filan var LRLL RLRR filan :P Ya o tekniğin yada egzersizlerin ismi olsa gerek biraz araştırayım tam birşey bulursam yazarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitozcan

Ben 2senedir çalıyorum aşağı yukları gerçi ilk sene biraz boş geçti ya son zamanlarda gelişmeye başladım. Malum apartman ortamı davul koyacak yerim olsa bile sesi yalıtacak imkanım olmadığı için Akita nın şu Pc ye bağlanan elektro davulundan var çalışmak için ideal. Guitar pro sağolsun davulu kapatıp açıyorum parçalarını üzerine kendim çalabiliyorum. Gerçi akustikte yapabildiklerimi pek yapamıyorum ama idare ediyor işte :) Emre sen Kal da okuyorsun sanırım bizim arkadaşlar sizin festivalde çıkmıştı Necrophilia mı neydi guruplarının ismi japon bi klavyecileri filan vardı :P

Rudiments tam olarak bende bilmiyorum ama mesela Single Stroke Rudiments ,Paradidle Rudiments filan var LRLL RLRR filan :P Ya o tekniğin yada egzersizlerin ismi olsa gerek biraz araştırayım tam birşey bulursam yazarım :)

Alıntıları Göster
    abi ben davul dinlemeyi çok seviyorum aslında birgün çalsanız dinlesek güzel olur....

benimde çok merak vardı ama olmadı bir türlü....daha bu saatten sonrada öğrenemem...

davul resimleriniz bekliyorum kardeşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreadmoore

abi ben davul dinlemeyi çok seviyorum aslında birgün çalsanız dinlesek güzel olur....

benimde çok merak vardı ama olmadı bir türlü....daha bu saatten sonrada öğrenemem...

davul resimleriniz bekliyorum kardeşler...

Alıntıları Göster
    ewt KAL'danınm yiğit sanırım biliyorum klavyeciden aklıma geldibu arada hemen bi reklam yapıyımhttp://nepenthe.garaj.org

RRLL LLRR işleri rudiment olabilir aslında off ya üşeniorm şimdi türkçesi fln yiğit ewde çalışmak beni gere ya her an bi komşu korkusu fln kasılırım

• quote:

ewt KAL'danınm yiğit sanırım biliyorum klavyeciden aklıma geldibu arada hemen bi reklam yapıyımhttp://nepenthe.garaj.org

RRLL LLRR işleri rudiment olabilir aslında off ya üşeniorm şimdi türkçesi fln yiğit ewde çalışmak beni gere ya her an bi komşu korkusu fln kasılırım

Alıntıları Göster
    E53 ten sonra davulcuyum diyenler oldu ya gene pes valla !

• quote:

Orijinalden alıntı: pyromor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Orviper

ne demek istedin?

quote:

Orjinalden alıntı: Orviper

ne demek istedin?

Alıntıları Göster
    bu serefsız yıne cıktı karsıma nese ama bu king harbi iyi dawul calar,her konserine giderim gercekten costurur milleti herkese tawsıye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing

bu serefsız yıne cıktı karsıma nese ama bu king harbi iyi dawul calar,her konserine giderim gercekten costurur milleti herkese tawsıye ederim

Alıntıları Göster
    hadi grup kuralım donanimhaber konserleri verelim aramızda elektrocular,basscılar,davulcular war..bi festival düzenleyecek kadar grup çıkar heralde...zewkli de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: the_condor

hadi grup kuralım donanimhaber konserleri verelim aramızda elektrocular,basscılar,davulcular war..bi festival düzenleyecek kadar grup çıkar heralde...zewkli de olur

Alıntıları Göster
    Eheh uyar valla... Elektrocu bol gözüküyo da basçı vokal filan sorun olur herhalde :P

Orijinalden alıntı: yigitozcan

Eheh uyar valla... Elektrocu bol gözüküyo da basçı vokal filan sorun olur herhalde :P

Alıntıları Göster
    walla BLACK çalınacaksa vokalde yaparım,bassda çalarım elektro da:)sorun olmaz benim için ama organizasyon için ayrı bi topic açalım:))burayı rahatsız etmeyelim....

walla BLACK çalınacaksa vokalde yaparım,bassda çalarım elektro da:)sorun olmaz benim için ama organizasyon için ayrı bi topic açalım:))burayı rahatsız etmeyelim....

Alıntıları Göster
    yok abi yapılcaksa metal yapılsın ya da alternative black'e hiç kaymayalımwarya eğer toplanılsa mod ve adminlerle konuşulup herkese yayabilriz 1000 kişi rahat gelir

• quote:

Alıntıları Göster
    bu davulcularda hep binbaşı bea...

Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

Alıntıları Göster
    İzmir'de Ahmet Hoca varmış beyler iyi davulcu olduğu söyleniyor ondan kurs almayı düşünüyorum . Seneye yazın davul alacam o zamana kadar kurs almayı düşünüyorum + stüdyolarda çalmayı

Gençliğimin Katilisin!
  • quote:

yok abi yapılcaksa metal yapılsın ya da alternative black'e hiç kaymayalımwarya eğer toplanılsa mod ve adminlerle konuşulup herkese yayabilriz 1000 kişi rahat gelir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

tamam abi...kendi kendimi gaza getirmem sonucu topiği açıyorum hayrlı olsun...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

tecrübe baba

condor ciddi anlamda bi kayıt olayına girelim stüdyoda tek şarkılık muhteşem olur

• quote:

quote:

tecrübe baba

condor ciddi anlamda bi kayıt olayına girelim stüdyoda tek şarkılık muhteşem olur

Alıntıları Göster
    Edit ....2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 14 Temmuz 2006; 13:31:16 >

Alıntıları Göster
    quote:

Edit...3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 14 Temmuz 2006; 13:31:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.