Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA::::::::// (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki mesajlarımda başlayacağımı söylemiştim ve 1 ay önce başladım arkadaşlar

4 4'lük ve 8 8'lik ritimleri hallettim bu hafta önümüzdeki hafta stick controllere geçeceğiz . İzmir Buca'da stüdyo haline getirilmiş bir evde Serhat Abi'den alıyorum dersi

İşte Hocam :

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA:::::::://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 22 Kasım 2005, 22:54:33 >

Gençliğimin Katilisin!

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Önceki mesajlarımda başlayacağımı söylemiştim ve 1 ay önce başladım arkadaşlar

4 4'lük ve 8 8'lik ritimleri hallettim bu hafta önümüzdeki hafta stick controllere geçeceğiz . İzmir Buca'da stüdyo haline getirilmiş bir evde Serhat Abi'den alıyorum dersi

İşte Hocam :

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA:::::::://

BEnce Stick konturoller en önemli olay.. Bence 1 ay falan sırf stick konturol çalış

• Tamam

Metronoma uyarak çalamıyorum ya öğrendiklerimi uyguluyorum yani ritimleri ama metronoma ayak uyduramıyorum çok mu önemli metronom ?

Gençliğimin Katilisin!
  • ne iştir kardeşim bu yaa muhabbetlere bak...
    bırakın bu işleri de dawul calşın
    yaa arkadaşlar sepultura---territory dawulunu cıkarttım ama doğru olduğundan emin deilm eğer sağlam dawulcu warsa sitede bana tablarını yazabilir mi???
  • bende geldiiiiiiim ehuehu ya stüdyoda süper baterimiz var ama ben evime ucuz yollu bişi alcam nerden alrıım bilen varmı şu akitanın elektroniğini alcam kısacası ehuehu nerden alabilirim taksitle alcam :D

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)

Fo+oğraf | 6GEN Fotoğraf Dergisi
  • ben bir elektro davul almak istiyorum ama linklerden de anlayacağınız gibi maddi durumum pek de iyi değil...

tıkla

tıkla2

bu davul nasıldır sizin görüşünüze göre...yani bunda başlayarak iyi bir baterist olabilir miyim?

ayrıca İstanbul'da kurs veren yerler nereleri?

biraz yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 21 Nisan 2006; 17:15:52 >

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

• ewde çalmak içinse elektro dawul almaktan başka yapacak şey yok,ama alma derim ii olmadını örendim ki bnde almaı düşünüodum..mümkünse stüdyoya git derim.eğitim cd leri war 0dan başlayanlar için onlardan edinebilirsen işini görür.

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)

• quote:

Orjinalden alıntı: aspci

ewde çalmak içinse elektro dawul almaktan başka yapacak şey yok,ama alma derim ii olmadını örendim ki bnde almaı düşünüodum..mümkünse stüdyoya git derim.eğitim cd leri war 0dan başlayanlar için onlardan edinebilirsen işini görür.

ya o kadar sık stüdyoya da gidilmez ki...senin örendiinin tam tersine ben de ii olduunu örendim hatta bir arkadaşım çk memnunmuş...başka yorumları bekleyeceğim...

• arkadaşım sesler polifoni gibi çıkıo.ayrıca akustikte ziller üzeinde bageti kaydırma gibi işlemler yapamassın o yüzden ddm..tabi ki gidilmez o ayrı.bn fikrimi söledim.forumda arama yaparsa güsel bi elektro dawul wardı fiyatı bras abartıydı sanırım.www.senkop.com.tr bakar mısın buraya sanırım buradan aradığın şeyleri bulabilirsin...

• darbuka olmazmı davul yerine

daha yeni başladım çalmaya ama yavaş yavaş olacak bişiler şimdilik sadece kalıp atabiliyorum ama yakında onu süslemeyide öğrenecem ilerdede darbukator olacam..:P

rapper_07:::çok iyi olmasa da vasat'ın üstünde iyi darbuka çalarım...hatta gereksizleri iyice bir kurcalarsan darbukamın fotoğrafına rastlayabilirsin...
    [devamı pm...]

• rica ederim..

• Bu topic duruyormuydu yaw

şu anda kapalı amawww.drumclubforum.com veyawww.turkdrum.net ( yanlış olabilir) adreslerinde aradığınızı bulabilirsiniz...

@Gerko naaptın kaç ay olmuş mesaj yazalı nası gidiyo bakalım...

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

bu davulcularda hep binbaşı bea...

Bahadır sen git basını çall hem öyle davullarada karışma sana benim davulu çaldırdım diye hemen ne geldin?????

sen bassımı kıskanmasan böyle demezsin...
    ne kıskanç adamsın ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Bu topic duruyormuydu yaw

şu anda kapalı amawww.drumclubforum.com veyawww.turkdrum.net ( yanlış olabilir) adreslerinde aradığınızı bulabilirsiniz...

@Gerko naaptın kaç ay olmuş mesaj yazalı nası gidiyo bakalım...

Abi 2 ay kurs aldım . Öss'ye hazırlanıyorum . Dersane programının yoğunluğundan dolayı kursu bırakmak zorunda kaldım Aralık 2005'de . Bu zamana kadar kusrta öğrendiklerimi tekrar ettim . Sınavdan sonra kursa devam ederek sistemlice çalışacağım .

Hız hiçbir şey ... Armoni ise her şey !

Gençliğimin Katilisin!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.