Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA::::::::// (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E-ringler kadar başarılı mı? vs vs ....!!!

• ya ben samsun'dayım. yeni başladım sayılır. ilhan özdeniz'in kitabını aradım bi kaç yerde bulamadım. samsun'dan olup bana bu kitabı bulabilcegim bi yer söyleyebilecek var mı?( cok fazla arastırmadım ama kolaya kaçtım işte)
  • o değilde şey sorucam benim elimde 900 ytl param var hatta limitim var sahneye çıkdığımızdan dolayıda elimdeki davul yeterli değil ( elimde mitello var ) 900'e 2. el sağlam bi pearl bulabilirmiyim

Orjinalden alıntı: Blox

o değilde şey sorucam benim elimde 900 ytl param var hatta limitim var sahneye çıkdığımızdan dolayıda elimdeki davul yeterli değil ( elimde mitello var ) 900'e 2. el sağlam bi pearl bulabilirmiyim

belki export serisi bulabilirsin, tama imperialstar, yamaha stage custom da olabilir.... üzerindeki aksamına göre tabi...

Orjinalden alıntı: cemomimo

Beyler gerçekten Lars'ın bateri fiyatı ne kadar bu tama classic superstar green midir nedir o!

larsın full setup 18.000dolara yakın
    Şu sıralar maksimum 500-550 ytl civarına çıkabiliyorum ve,gözüm hepsiburadadaki asthon,extreme,megatone markalı akustik davullarda...tabikide alıp,üstüne daha sonradanda eklemeler yapmayıda düşünüyorum.ses problemim yok koca 4 kattlı binada (şimdilik) tek başıma yaşiyorum :) Çıkabileceğim fiyat civarındaki modeller hakkında önerilerinizi bekliyorum...

Saygı.
  • arkadaşlar merhaba ben davul çalmaya yeni başlıyorum evde kendim prtik pedlerle çalışıyorum şu an ve kendimi yeterince geliştirdiğimi düşünüyorum ve bir davul almayı düşünüyorum ve aklımda 2 türlü fikir var acaba sıfır maxtone bateriyi mi alsam 700 tl felan yoksa sahibinden.com da felan tama-yamaha-pearl gibi kaliteli markaların 2. el davuları var onlardan mı alsam diyorum şu an bütçem 700-1000 tl arsı acaba hangisi iyidir yardım ederseniz sevinirim. bide zil takımımı nasıl kumalıyım bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.