Şimdi Ara

\\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA::::::::// (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi spritcruher ı aynı çalsan bile o şarkıyı sen yapmadığın(bestelemediğin için) için cover olur....
    Cover olsa bile death sonuçta boru deil ...
  • Bu arada bizde; kendi aramızda tartışacağımıza davul hakkında konuşalım yeni arkadaşlara tavsiyeler verelim
    Mesala örnek veriyim : Hangi derileri kullanıyosuz
    Trampette: remo ambassodor(yeni aldım o yüzden modeli aklımda)
    Altolarda : Remo (modeli ni unuttum )

Bateri : Pearl ElX
  • ambassodor kumlumu nası
  • Kumlu
  • pikalo deil demi.bide serisini tam yazarsan bi bakmak istiom nette.trampet kaçlık hacı.zillerin neler.
  •  \\:::::::DAVULCULAR BURAYAAA:::::::://
    bunun daha açık renklisi ama şimdi okulda ne alemde bilmiom
    Trampet 14' derisi ammbasador (joey'un trampet derisinin aynısı)
    Altolar üst powerstroke 3 alt deriler controlled sound
    Zil hiç bahsetmeyelim 2 tane zilin içine ettim şimdi para biriktiriom . Paiste 101 brass alcam maksat davulda zil olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 21 Temmuz 2006; 19:31:54 >

• controlled soundu biliyom kullandımdı hemide çoook uzun süre.hacı sana kaça mal oldu set.paistein bööle çın çın sesi var off dedittiriyo.ya hand-memet yada paiste benimde favorim.çok param olsa zildjan düşünecem ama bakalım.banada gaz veren var bırak pcyi yap bi manita(davul)diolar
    ama inan aazıma zıçıldı 2,5 aydır bakmadıım yer falan filan kalmadı hem pc hem de davul için.çayna çıra oynamak için çaynan varmıçaynasız olmuyo ama neyse.ha bide nerder çalcan hacı davulu.kral olsan döverler valla
  • okulda çalıorum )grup işleri işte)
    yanlız paiste brass 101 paistenin en kötü zili tencere gibi ama o işte zil olsunda ne olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadnightwarrior

ben dicektim ne demek istemiş atilpa diye ama vazgeçtim.
    neyse
    dediğin gibi,yıllarca dream theater dinledim,kimse lafını etmezdi,biz konserde çalardık bakarlardı garip garip.
    ama şimdi öyle bi ayağa düştü ki,ben bile sıkıldım gruptan.her davulla ilgili yerde başka grup yokmuş gibi tekrar edilmesinden bıktık.

Ne demek istediğim gayet açık burda dream theaterı ve portnoyu örnek verdiğim doğru.Ama sana sadece şunu demek zorunda hissettim kendimi;
    En yakın zamanda kendine bi atasözü ve deyimler sözlüğü almanı öneriyorum şiddetle.Çünkü deyimlerle ilgili ciddi bir sıkıntın olduğunu görüyorum.O sözlüğe bakarsan eğer ki ayağa düşmenin anlamının popüler olmak olmadığını görürsün.Popüler olan grupları hiç mi dinlemezsin sen tool olsun opeth olsun megadeth olsun pain of salvation olsun ayreon olsun shadow gallery olsun metallica olsun bunları hiç mi dinlemiyosun eğer ayağa düşmeyi o anlamda kullandıysan tabi.Ayrıca dream theaterı örnek veririm çünkü benim dtye ve gelmiş geçmiş tüm elemanlarına karşı çok büyük bir hayranlığım var yaptıkları işleri aşırı derecede seviyorum hatta öyleki bende dtnin 24 albümüne sahibim(konserler,albümler,yapım aşamaları ve fan kulüp cdleri) hatta elemanlarının yan projelerini sayarsak 30u rahat bulur.Bence en iyi baterist şudur sence bilmem nedir bu kişisel görüştür istersen karşı çıkarsın istersen katılırsın.Ama örnek vermemin sebebi hayranlığımdır bunu belirtmek isterim ama bahsettiğin şey portnoyun 1-2 vidyosunu izliyip dtnin 1 albümünü bilen arkadaşlarsa o konuda haklısın

• selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atilpa

quote:

Orjinalden alıntı: Deadnightwarrior

ben dicektim ne demek istemiş atilpa diye ama vazgeçtim.
    neyse
    dediğin gibi,yıllarca dream theater dinledim,kimse lafını etmezdi,biz konserde çalardık bakarlardı garip garip.
    ama şimdi öyle bi ayağa düştü ki,ben bile sıkıldım gruptan.her davulla ilgili yerde başka grup yokmuş gibi tekrar edilmesinden bıktık.

Ne demek istediğim gayet açık burda dream theaterı ve portnoyu örnek verdiğim doğru.Ama sana sadece şunu demek zorunda hissettim kendimi;
    En yakın zamanda kendine bi atasözü ve deyimler sözlüğü almanı öneriyorum şiddetle.Çünkü deyimlerle ilgili ciddi bir sıkıntın olduğunu görüyorum.O sözlüğe bakarsan eğer ki ayağa düşmenin anlamının popüler olmak olmadığını görürsün.Popüler olan grupları hiç mi dinlemezsin sen tool olsun opeth olsun megadeth olsun pain of salvation olsun ayreon olsun shadow gallery olsun metallica olsun bunları hiç mi dinlemiyosun eğer ayağa düşmeyi o anlamda kullandıysan tabi.Ayrıca dream theaterı örnek veririm çünkü benim dtye ve gelmiş geçmiş tüm elemanlarına karşı çok büyük bir hayranlığım var yaptıkları işleri aşırı derecede seviyorum hatta öyleki bende dtnin 24 albümüne sahibim(konserler,albümler,yapım aşamaları ve fan kulüp cdleri) hatta elemanlarının yan projelerini sayarsak 30u rahat bulur.Bence en iyi baterist şudur sence bilmem nedir bu kişisel görüştür istersen karşı çıkarsın istersen katılırsın.Ama örnek vermemin sebebi hayranlığımdır bunu belirtmek isterim ama bahsettiğin şey portnoyun 1-2 vidyosunu izliyip dtnin 1 albümünü bilen arkadaşlarsa o konuda haklısın

bencede
    ati boşver demiştimya tekrar etsem yeridir.

• ya abi nası boşverseydim adam dream theatera ayağa düşmüş grup dedi
  • ati herkes bildii kadar hayatta kardeş.yaw erdem çoğu zaman sessizlikte gizlidir.dream theater ın ekolüne kimse bok atamazki.sen kendi ufkuna bak.net olayları de yeni yetmelik ukalalıı de boş ver abicim
  • hey allahım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manikdepresif

ati herkes bildii kadar hayatta kardeş.yaw erdem çoğu zaman sessizlikte gizlidir.dream theater ın ekolüne kimse bok atamazki.sen kendi ufkuna bak.net olayları de yeni yetmelik ukalalıı de boş ver abicim

eyvallah haklısın manikdepresif artık susma ve dream theater dinleme vaktidir

• Şu an konu sapıtmış bir drumda. Kusura bakmayın ama burası DT. topiği deil
    Ama bence en ii albumu Train of Thought ve son albumunda DT bozdu
    Bu arada sizde Drum of thought varmı...
  • Atilpacığım canım benim.Öncelikle tavsiyen için teşekkürler.Az önce gidip en pahalı deyimler sözlüğünü aldım.Hemen yedim bitirdim.

Ayağa düşmek demekle kastettiğim şey DT elemanlarını küçümsemek değil,sağda solda herkesin bir anda dream theater'cı oluvermesiydi.Ben adamların her şarkısının davulunu aklıma kazımışken iki günlük adamlar çıkıp,abi portnoyu biliyomusun dünyanın en iyi bateristi diyince tepem atmaya başladı.Ben de eskiden portnoy hastasıyken bu tiplerin tavırları ve çok daha iyi davulcular keşfetmemle birlikte yavaş yavaş portnoydan da gruptan da soğudum.Ama soğumam,grubu sevmeme-dinlememe anlamında değil.Sadece etrafta lafını etmiyorum artık.Yoksa images and words gibi bir albüm hala yok.Herneyse...

Bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 10 yıllık müzisyenim.Orta 1'deyken dream theater dinlemeye başladım.Kimin kaç tane DT albümü var benim için önemli değil.Şu çağda böyle bi grubun tüm albümlerini bulmak zor bir iş değil.O yüzden dream theater konusunda kimseden bişe öğrenecek değilim.

@manikdepresif
    Dediğin gibi hayatta herkes bildiği kadar.Benim ne bilip bilmediğimi bilmiyorsun.O yüzden ona göre konuşabilirsin.

• Her yörenin düğününe gidilir.. Davul Çalınır.. Eğlendirilir Yapılır edilir
  • bende kendi bildiim kadar hayattayım gocunacak bişe yok bunda.ne senin bilgin tartılır ne benim ne başkasının.o lafı biraz daha larç olmak için sööledim.bak dal-budak oldu portnoy.hacılar elalemin gavuru aramızı açacaksa kendinize iyi bakın derim.(iyi davulculuu ayrı mevzuu)erdem sessizlikte gizlidir.benim içinde,dednayt içinde,atilpa ve herkes içinde aynı.portnoy efsaneymiş işte gerçekten.baksanıza birbirimize düştük.takiim bööle müziğe o zaman.atilpa kusura bakma.kimse lütfen kimseyi kırmasın.bu söz ben başta olmak üzere topikte takılan her kardeşe..allaha emanet olun.başka topiklerde işallah...
  • arkadaşlar;

rush - beneath, between, behind'ı bu sabah dinlerken farkettim; bu şarkı 9/8 mi ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.