Şimdi Ara

Davlumbaz Çatlamış + Alttan plastik bir parça sarkıyor [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, Az önce farkettim arabanın altından plastik bir parça sarkıyor bişeyin kapağı muhtemelen, 2 tane mandal tutuyor onu bir tanesi kırık tek mandal şuanda tutuyor sarkan parçayı oturttuk fakat davlumbazda da çatlak gözüküyor. Servise gidip düdüklenmek istemiyorum. Özel bir servisede götürsem davlumbazda çatlak olduğundan değişmesi gerekecek gibi. Sarkan parça pek sağlam değil yani yine sarkabilecek gibi. Bu halde çok sıkıntı olurmu? Fotoğrafları koyuyorum yorumları alalım. Araç 2014 Skoda Octavia bu arada.
     Davlumbaz Çatlamış + Alttan plastik bir parça sarkıyor [SS'li] Davlumbaz Çatlamış + Alttan plastik bir parça sarkıyor [SS'li] Davlumbaz Çatlamış + Alttan plastik bir parça sarkıyor [SS'li]

• Davlumbazı, dışardan parça olarak alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz. Serviste çok istemez bence. Ama sarkan parçayı bilemedim. Fren hortumunu gizleyen bir şey olabilir, içinde ne var?
    Parçanın ordaki bölgeye çok detaylı bakamadım akşam karanlığında telefon flaşı ne kadar aydınlatıyorsa o kadar işte, lifte kaldırıp bi bakmak lazım. Servisede bi gösterelim diye düşünüyorum sonu haşırt olmasın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O süreç içerisinde kasislerden felanda geçtim elbet ama gayet normal ve yavaş geçtim. Davlumbaza taş sıçramışta çatlamış gibime geliyor ama ne zaman olduğu hakkında fikrim yok hiç bakmıyordum oraya bu akşam arkadaşın dikkatini çekti öyle farkettim. Sarkan parçayı ise elbet daha önce görürdüm yeni gördüm o bugün olmuş olabilir.

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.