ya bizim insanımız niye birilerine bir şey geçirme görgüsüzlüğünü bu kadar benimsemiş? ee ne var yani davet ettiysek sanki silah zoruyla mı getiriyoruz. kendi hür iradenle geliyorsun oraya sanki tek başıma yiyip içiyorum ya. oradaki varlığını bir lütufmuş gibi insanlara para karşılığı sunmak nedir yahu. bu sadece flört vs için geçerli değil cinsiyet fark etmeksizin arkadaş ilişkileri için de geçerli. niye herkes birilerine bir şey geçirme derdinde? nerede görgüsüz ve iğrenç gelenek varsa hepsini benimsemişiz maşallah. herkes birine ne geçirsem kardır mantığıyla yaşıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 17 Ekim 2024; 11:24:25 > |
Davet eden öder saçmalığı

-
-
Arkadaşlığını bitir
-
Yeni tanıştığın bi insansa evet davet eden ödemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok ya? sen enayi gibi davet etmeye ve hesap ödemeye devam et. ne meraklısınız kaz gibi yolunmaya ya
-
bu kurallari kim cikariyo cok merak ediyorum 😁
bi arkadasimi kaave icmeye cagircaktim ama karar resmi gazetede yayinlandimi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bi atkadasim oylrydi kestim arksdasligimi
Senin durumun iyi fealn diyordu bide ben senin bolgene geldim sen ismarlican diye konustu konustu kestim iletisimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Ekim 2024; 22:18:21 >
Her zaman Alman usulü olmalı
Çok taktınız bu hesap muhabbetine. Herkes üç kuruş paranızın peşinde diye düşünüyorsunuz.
Alt tarafı bir kahve içiyorsunuz zaten, gören de boğaza balık yemeye davet ediyorsunuz zannedecek.
Ödeyin kahvesini, bunu ben hallederim, bir sonrakini de sen ödersin diyin, olsun bitsin.
-
Davet eden öder kim davet ettiyse o öder
alt tarafı bir kahve dediğin kaç para haberin var mı? kaldı ki mevzu kaç para olduğu değil, davet edilene karşı kendi varlığını sanki çok bir haltmış gibi lütuf olarak sunması.
-
Davet ettiginiz insan bir halt degilse neden davet ediyorsunuz? Kimseyi bir yere davet etmeyin, ediyorsaniz da hesabi paylasin zorla hesap odeten mi oldu nedir olay
-
@mchief doğru yazmış.
Bir kahvesinin bile ödemek istemediğiniz biriyle buluşmanız çok saçma. Davet etmeyin böyle insanları.
-
Hatun kisiyi davet ediyorsan mecbur
Erkek kisi hesap odetme pesindeyse ondan 1 cacik olmaz hamdolsun senelerdir o kadar karaktersiz biriyle oturmadim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce İstanbul hava limanı'nın tam merkezinde bulunan cafe'de bir ice americano ve bir sodalı cool lime'a 460 lira ödedim. hava limanı için bence normal. tam merkezde cafe yani dış hatlar girişinin karşısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
davet eden neden öder bana bunu mantığıyla açıkla bakalım
-
niye mecbur? o zaman o hatun kişinin hesabını ödüyorsam hatun kişinin de o paranın karşılığını vermesi mecbur o zaman. böyle saçma bi kafa olabilir mi
-
forum olarak ne meraklısınız kaz gibi yolunmaya ya.
-
Kanka hatun kisilerin genelde 5 10 tane secenegi oluyo
Ve onlar da parasızi secmez
Parasiz gidersen bu son gidisin olur
Otobusle falan da gitmemek lazim büyük taklaya geldi bi arkadaşım öyle
o hatun kişilerin ben... neyse
kadınlar yolunu bulmuş. davet eden öder der, fakat bir kere bile davet etmezler. bu yukardaki mesajların sahiplerini de bir güzel kaz gibi yolarlar. yarın senle öbür gün onla ondan sonraki gün başkasıyla... memlekette enayi biter mi
-
Ben 27 senedir kendimi hiçbir kıza kullandirmadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sincap isimleri
- levrek kılçıklı mı
- sevgiliyle iddiaya girince ne istenir
- jandarma mı polis mi daha yetkili
- bira bozulur mu
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X