en iyisi zaten. ilk buluşmada hesap gelince oralı olmayan kızla kesinlikle ikinci bir buluşma olmamalı. bir de hesabı ödeyip bunu bir erkeklik olarak gören enayiler var. allahım hemcinslerim niye böyle enayi. kız gruplarında nasıl da taktım hesabı enayiye diye dalga geçiliyorlar haberleri yok. |
Davet eden öder saçmalığı (2. sayfa)

-
-
Bu senin eksikliğin hocan demek ki değecek arkadaşın olmamış hiç bir yere davet edilmedin yada etmedin mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben sadece kendim için konuşmadım genel olarak toplumun saçma bakış açısına dikkat çekmek istedim. benim çevremdeki insanlar zaten yediğini içtiğini kendi öder. aksi davranan insanla da ben görüşmem. nadiren de olsa çevremde böyle düşünen insanlar olabiliyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 29 Ekim 2024; 19:29:5 > -
Bir insandan zamanını rica ediyorsun hocam zaman bir varlıktır ve kişinin varlığının maddi bir değeri olmak zorundadır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
allah allah silah zoruyla mı getiriyorum oraya kardeşim. kendi hür iradesiyle geliyor. davet edilenin, davet edenden hesap ödemeyi beklemesi çok büyük bir terbiyesizliktir. herkes yediğini içtiğini öder ya da hesap yarı yarıya ödenir. görgü kuralı denen şey budur.
kişinin varlığının maddi bir değeri olmak zorundadır ne demek? sen herkesi maddi değeri üzerinden mi değerlendiriyosun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 29 Ekim 2024; 19:34:46 > -
sakin ol şampiyon
biriyle yeni tanıştıysan nezaket olarak çağırdıysan ödersin, belki bir daha görüşmeyeceksin kanınız uyuşmadı vs
-
Sorun o zaten kimse davet etmiyor ki çıkarı yoksa. :) Kızlar özellikle bu durumu bedava yeme içme kapısına dönüştürmüş durumda.
-
Davet etmeyin hocam o zaman. Daha garanti değil mi? Bırakın onlar sizi davet etsin , siz de hesabı alman usulü ödeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X