Bildirim
Datron RTA-1320 vs D-LINK DSL-500T
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Walla Dostum Ben D-link 500T Kullaniorm Gayette memnunum Hij bi problemi Yoq +ADSL2 desteklio
Kötü bi Yani war DATRON DA USB WAR D-Link de Yok ama GEREKDE Yok Bence BenCE en Kolay kullanimi zaten ETEHERNET salio
Walla Gene Sana Kalmiş... -
saol peki benim yapmak istediklerim (dhcp, auto dns, port forw.zaten var ikisinde)
vpn yapmak
uzaktan modemi config edebilme (gerektiğinde port açıp kapatmak için) -
datron 1320 kullanıyorumm ortalama 1 aydır sorunsuz... -
Datron rta1320 kullanıyorum ethernet ve usb li ayrıca adsl adsl2 adsll2+ destekli uzaktan modeme erişimde var istediğini yaparsın. 2 kişi bağlanabiliyor 1 ethernet diğeri usb den valla bu fiyata bu kadar özellik daha ne olsun. -
bak kardes bende datron onerecem
bide usb olması cok onemli ethjernet dısında mesala tanıtma falan ugrasmadan baska bilgisayara baglıyon
bunu unutmamalı -
dlink dsl-500t kullaniyorum cok memnunum adsl2+ firmwaresi ile avustralyada kullaniliyor yani adsl2+ destegi diger bazi adsl modemler gibi belli belirsiz degil us robotics bi aralar adsl2+ destekli deniyordu ama firma firmware cikarmadi bu gibi sorunlarla karsilasmak istemiyorsan ti chipsetli bi modem al
ti chipsetini kullanan diger modemler : zyxel 660 serisi ; dlink 50X T serisi ; asus un 4 portlu ve wireless modelleri aklima gelenler bunlar iclerinde hesapli olanlarda var pahali olanlarda
kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: zalman
ti chipsetini kullanan diger modemler : zyxel 660 serisi ; dlink 50X T serisi ; asus un 4 portlu ve wireless modelleri aklima gelenler bunlar iclerinde hesapli olanlarda var pahali olanlarda
Aklınıza gelmeyen, ama gelmesinde fayda olan bir marka daha var, TI chipset'i kullananlar arasında: AIRTIES! -
quote:
Orjinalden alıntı: cellmaster
bu iki modem arasında kaldım. kimi d-link'ın ısınma problemi var diyor. fiyat farkı kabaca 20 TL o o kadar önemli değil
AirTies RT-101 alırsanız, hem USB'niz de olur hem de problemsiz, güvenilir, adsl2+ uyumlu ve Texas Instruments chipsetli bir modeminiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 24 Ekim 2005, 13:33:00 > -
DATRON RTA-230 Kullanıyorum....USB + Ethernet....hiç bir sorun yasamadim... -
dlink d500t yi çok seviyorum çünkü ip scan olayında çok kolay yakalanıyolar:) sen istemedikçe http80 portları açık. :))
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı sorgulama
- internet prizi nasıl bağlanır
- en iyi ev interneti yorumlar
- 50 mbps internet hızı nasıl
- netmaster modem arayüz şifresi
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- internetim çok yavaş
- vodafone superbox fiyat
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom upload hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X