Şimdi Ara

Datron RTA-1320 vs D-LINK DSL-500T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki modem arasında kaldım. kimi d-link'ın ısınma problemi var diyor. fiyat farkı kabaca 20 TL o o kadar önemli değil

• Walla Dostum Ben D-link 500T Kullaniorm Gayette memnunum Hij bi problemi Yoq +ADSL2 desteklio
    Kötü bi Yani war DATRON DA USB WAR D-Link de Yok ama GEREKDE Yok Bence BenCE en Kolay kullanimi zaten ETEHERNET salio

Walla Gene Sana Kalmiş...
  • saol peki benim yapmak istediklerim (dhcp, auto dns, port forw.zaten var ikisinde)
    vpn yapmak
    uzaktan modemi config edebilme (gerektiğinde port açıp kapatmak için)
  • datron 1320 kullanıyorumm ortalama 1 aydır sorunsuz...
  • Datron rta1320 kullanıyorum ethernet ve usb li ayrıca adsl adsl2 adsll2+ destekli uzaktan modeme erişimde var istediğini yaparsın. 2 kişi bağlanabiliyor 1 ethernet diğeri usb den valla bu fiyata bu kadar özellik daha ne olsun.
  • bak kardes bende datron onerecem
    bide usb olması cok onemli ethjernet dısında mesala tanıtma falan ugrasmadan baska bilgisayara baglıyon
    bunu unutmamalı
  • dlink dsl-500t kullaniyorum cok memnunum adsl2+ firmwaresi ile avustralyada kullaniliyor yani adsl2+ destegi diger bazi adsl modemler gibi belli belirsiz degil us robotics bi aralar adsl2+ destekli deniyordu ama firma firmware cikarmadi bu gibi sorunlarla karsilasmak istemiyorsan ti chipsetli bi modem al
    ti chipsetini kullanan diger modemler : zyxel 660 serisi ; dlink 50X T serisi ; asus un 4 portlu ve wireless modelleri aklima gelenler bunlar iclerinde hesapli olanlarda var pahali olanlarda

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman

ti chipsetini kullanan diger modemler : zyxel 660 serisi ; dlink 50X T serisi ; asus un 4 portlu ve wireless modelleri aklima gelenler bunlar iclerinde hesapli olanlarda var pahali olanlarda

Aklınıza gelmeyen, ama gelmesinde fayda olan bir marka daha var, TI chipset'i kullananlar arasında: AIRTIES!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

bu iki modem arasında kaldım. kimi d-link'ın ısınma problemi var diyor. fiyat farkı kabaca 20 TL o o kadar önemli değil

AirTies RT-101 alırsanız, hem USB'niz de olur hem de problemsiz, güvenilir, adsl2+ uyumlu ve Texas Instruments chipsetli bir modeminiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 24 Ekim 2005, 13:33:00 >
  • DATRON RTA-230 Kullanıyorum....USB + Ethernet....hiç bir sorun yasamadim...
  • dlink d500t yi çok seviyorum çünkü ip scan olayında çok kolay yakalanıyolar:) sen istemedikçe http80 portları açık. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.