Şimdi Ara

datron monster yada msı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu laptopların bir yada iki hatası aşağı yukarı her bilgisayarda war acaba bunlar daha elimize yeni geçmişken böyle ise ileride en azından 1 yıl sonra nasıl olur bunu hiç düşündükmü ki sakın yanlış anlamayın kötülemek amacım yok sadece fikir olması amacıyla soruyorum görünen oki işçilik sıfır gibi duruyo serviste köklü markalar kadar olmasada pek içi açıcı deil ne yapmamız gerek? yapmamız gereken pahalı bişey almakmı yoksa belli bir riziko içine girip ucuz bi sonoma almakmı acaba mantıklı olan hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 18 Ağustos 2005, 0:43:40 >

• Bu konuda sana katılmıyorum. Çünkü piyasaya yeni giren ürünlerde haliyle bazı eksikler olucak. Bunlar zamanla aşılacak. Ama bir konuda haklısın bu notebookları almak tamamen riziko. Yani kimse geleceği bilmiyor. Ama şu anki durum şunu gösteriyor. Bu fiyatlara alabileceğimiz en iyi konfigürasyonlar bu notebooklarda var. Bundan sonrası ise senin isteğine kalmış. İstersen çok para veririrsin markalı bişey alırsın böylece kafan rahat olur yada gözünü karartırsın servisinede güvenirsin datron yada pro2000 alırsın
  • ama şimdi datron yada monster v.b. de marka sadece köklü bir marka deil piyasaya bu konuda türki,yeye yeni girmişler sonuçta ama servis eksiliği olsa toparlanma süresi tabiiki verilmeli ama işçilik hatası ile son kullanıcıya ulaşıyor beni korkutan nokta bu bu gün böyle bize ulaşan bilgisayar yarın için nasıl bir güven verebilir? tabiiki bu konfigürasyon için ii bir fiyat vermişler ama seçilme sebepleride bu sate bence en azından işçilik kaliteli olmalıydı 50 dolar fark olsa bile bilmem yanlışmıyım ama tam olarak hala güvenemiyorum
  • hocam oyle diyorsun da senin hic markali olan bilgisayarların servis ucretlerinden haberin varmı?
    ornek gecenlerde bir arkadas yasmıstı sanırım forumda
    Toshiba Notebookun ekranı catlamısh.Hadi ne olcak lcd değişecek.Kac para 500 bilemedin 600$ fiyat cekiorlar.
    Simdi soyle bir olay var.Sen hem alırken Toshibaya fasladan para verıyorsun(dierlerine nazaran).Hemde yaptırmak icin okadar para vericeksin.yani bu noktada cok da fazla guvenme Servis olayına.Tamam sana katılıyorum Toshibanın servısı veya dier pahalı urunlerın neyse kalıtelıdır ama fahis fiyatta cekerler.Bu durumda eger ben laptop alcaksam; biraz daha fasla veriyim de aynı ozellıkde fakat markalı alıyım dememin şu sozlerden hiç bir farkı yok
    " Ayranı yok içmeye, doşibayla gider *ıçmaya"

Yani bence burda belirleyici olan maddiyattır. Eer para benim icin sorun diilse tabiiki de gidip toshiba veya sony alırım gozumu kırpmadan orası da ayrı mesele. Bilmem anlatabildimmi?

Not: Bu yazıyı herangi bir markayı ovmek yada yermek icin yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 18 Ağustos 2005, 9:21:33 >

• +1
  • yanlış hatırlamıyorsam o lcd vakası öğretmen laptop unda meydana gelmiş ve 600usd+kdv istenmişti. ama benim demem o ki olay sadece satış sonrası servis deil! bize gelirken bu ürünler işçilik hatası ile geliyor bu sorun nasıl düzeltilebilir ve ek olarak bu sonuç ilerde başımıza nasıl bir iş açar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 18 Ağustos 2005, 12:11:28 >
  • Teknik servisi fazla yaygın ( dikkat edin yalnız msi,fujitsu gibi markaların her yerde yetkili teknik servisi var fakat bir sorununuz olduğunda yetkimiz sınırlı deyip istanbul yolcusu bir laptopa sahip olabilirsiniz.. Dahası yedek parçaları genelde sorun oluştuktan sonra getirtikleri için ( ellerinde y parça bulundurmuyorlar!) 1 ay beklemeniz olası..

Birde yeni markalarda böyle sorunlar olası aşılacak demiş arkadaş ama biz tüketici olarak denek tahtasımıyız, problemler bizim üstümüzde aşılacak?

Bir de söylemek istediğim fason mal kullanıp ucuz işçilik ile fiyatlarını dibe çeken markaların y parçları tabii bir toshiba yada hp ninki kadar pahalı olmayacak.. Sen şimdi bir sony veya toshibanın ekran görüntü kalitesini msi ile bir mi tutuyorsun da maliyetlerini de bir tutacaksın???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster MSI kasaları
    13 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim genel gordugum genelde nispeten ucuza alinan laptoplarin boyle daa az kalitede olmadigini ispatlama kaygisi felan filan ...

dün gittim bu pro2000 leri ve bahsi gecen diger dizüstü bilgisaarlari gorme sansim oldu , genel kanim dış gorunuş benim için önemli degil monitor kalitesi de oyle cok iyi olmasin diyorsaniz monster,pro2000,datron sersi notebooklar sözde iyi duruyorlar (yani her toplama bilgisayarin sahip oldugu avantajlara sahipler , herparçanin ayri ayri garantisi var vs vs vs ) ama kasa olayi gerçekten kalitesiz yani plastik gibi birşey kaldiki monitor kalitesi bu lglerin 1299 modellerindeki kadar bile yok ...

ben muhtemelen gelecek ay içerisinde bir notebook alacam ve marka olarak su an acer, lg dusunuyorum , fakat acer in de belli modelleri dısında onlarinda işçiligi iyi değil su an forumda konusulan 1694 modelinde bile monitorün etrafi bana o kadar kaliteli gozukmedi ... Dell dagiticilari dellin adam gibi modellerini turkiye ye getirseler en makulu dell ama nedense turkiye eski teknoloji mezarligi gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcTeoN -- 18 Ağustos 2005, 12:19:20 >

• yurtdışında satılmayan(elde kalan) modeller türkiyeye ihraç edilio; bizim türklerde sevinio ne güzel bakın hergün yeni modeller ithal edioruz.. Oysaki plak geriden sarıo haberimiz yok..
  • hocalar yanlış anlamayın yaf
    Ben sadece kendi gorusumu soyledım. Diyorum bence laptop alcak bir kişi önce neye bakar, tabiki cebine uygun olup olmadığına. benim amacım nedir? cebime uygun olan en iyi konf. sahip notebook u alabilmek? ee ne yapmam gerek? piyasayı inceliorsun, aynı ozellıklere sahıp a markalı bir modelin fiyatı 1200$(kdv dahil), sonra b markasının aynı ozellıge sahıp olanına bakıosun 1500$+kdv. a markası cok bilindik bir marka diil fiyatı da ucuz. ama b markası cok duyulmus un salmıs 4 bir tarafa.Şimdi soruyorum arkadaslar sizce ben ne yapmalıyım? para benim icin onemlı cunku ogrencıyım. a markasını mı almalıyım yoksa b yimi?
    Ha para benim icin sorun olmaz ozaman hic acımadan giderim b markasını alırım, hem kaliteli hemde bilindik bir markaKim istemez ki bir toşibam veya bir sony vaiom olsun.Ama cebime uymayınca mecburen yonelıyorum otekılere.
    NOT: bakın bu benım fikrim, bu yazıyı ne bir markayı övmek için yazıyorum nede diğerini kotulemek için ne de ucuza aldıım notebookun kaliteli oldugunu sizlere ispatlamak diil

• quote:

Orijinalinden alıntı: CHE

hocalar yanlış anlamayın yaf
    Ben sadece kendi gorusumu soyledım. Diyorum bence laptop alcak bir kişi önce neye bakar, tabiki cebine uygun olup olmadığına. benim amacım nedir? cebime uygun olan en iyi konf. sahip notebook u alabilmek? ee ne yapmam gerek? piyasayı inceliorsun, aynı ozellıklere sahıp a markalı bir modelin fiyatı 1200$(kdv dahil), sonra b markasının aynı ozellıge sahıp olanına bakıosun 1500$+kdv. a markası cok bilindik bir marka diil fiyatı da ucuz. ama b markası cok duyulmus un salmıs 4 bir tarafa.Şimdi soruyorum arkadaslar sizce ben ne yapmalıyım? para benim icin onemlı cunku ogrencıyım. a markasını mı almalıyım yoksa b yimi?
    Ha para benim icin sorun olmaz ozaman hic acımadan giderim b markasını alırım, hem kaliteli hemde bilindik bir markaKim istemez ki bir toşibam veya bir sony vaiom olsun.Ama cebime uymayınca mecburen yonelıyorum otekılere.
    NOT: bakın bu benım fikrim, bu yazıyı ne bir markayı övmek için yazıyorum nede diğerini kotulemek için ne de ucuza aldıım notebookun kaliteli oldugunu sizlere ispatlamak diil

Tabii ki a markasını alıyorsun ve riske giriyorsun..
    Öğrenciysen laptopla ne işin war yannız orda takıldım ben :D masaüstü al daha yüksek performans alırsın, oyun için laptop alınmaz.. Bİ süre soora taşımaktan bıkarsınız, hatta yük olur zaten; yok eğer taşımam diyorsanız o zman masaüstü alın..

• evet hocam sen de haklısın ama gurbette okuyunca, getir götür zor oluyo hem de kablosuz bağlantı desteği oldugu icin bizim okulda(), hem de oyunlara okadar dalmamak icin labtob aldım
    Ama soylemlerinde son derece haklısın
    Ya zaten kimse kimseye karısamaz ki neyi alıp almıycagına burda sadece fikir paylaşıoruz dimi
    quote:

Orijinalinden alıntı: Claim

quote:

Orijinalinden alıntı: CHE

hocalar yanlış anlamayın yaf

Tabii ki a markasını alıyorsun ve riske giriyorsun..
    Öğrenciysen laptopla ne işin war yannız orda takıldım ben :D masaüstü al daha yüksek performans alırsın, oyun için laptop alınmaz.. Bİ süre soora taşımaktan bıkarsınız, hatta yük olur zaten; yok eğer taşımam diyorsanız o zman masaüstü alın..

• Sende haklısın kardeş
  • Sende haklısın kardeş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3781840/tm.htm arkadaşlar galiba bu link herşeyi çok iii anlatıo fazla söze gerek warmı bilmiorum ama bu markaların en azından şu sıralar arkalarında bıraktıkları enkazı temizlemek we kendilerini aklamak için çok çalışmaları gerekecek köklü marka farkı bu olsa gerek
  • oops! yukarda flood yapmışım nası becerdiysem;
    arkadaşa da geçmiş olsun..
  • Walla benim içim msi a ayrı bi ısındı. ne biliyim sanki tutunacaklar piyasaya.
  • sana katılmıorum arkadasım...eger çöpe atacak 1500 doların varsa gider monster veya datron alırsın....alın hp rahat edin...cunku toshibalar gercekten pahalı...ben sony kullandım ekranları cok güzel ama rahatsz edici bir performans sorunları var....bilmiorum suan hpden memnunum....ama asla monster almam...ama yok ben cok sanslıyım diorsan alabilrisin...cünlü böle ürünlerde sans ön plana cıkar....marka alırsan sans payın daha aza indirgersin...buda benim fikrim...ama fazla para veriyoruz karsılıgını alamıyoruz demeyin lütfen... adamların bir gecmisi bi ismi var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.