Şimdi Ara

Asus N10 Serisi Notebooklar (gaming netbook) Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir netbook almayı düşünüyorum. Araştırma yaparken Asus N10 serisiyle karşılaştım. Notebook sınıfına girmesine karşın, gerçekten ufak boyutlara sahip (adı gaming netbook olarak da geçiyor). Beni çeken hddsinin büyüklüğü, 2gb rami, ekran kartı olarak nVidia 9300gs kullanılmış olması ve tabiki aşırıya kaçmayan fiyatı oldu (yurt dışında 700$ civarıydı ve sanırım harici optik sürücü de pakete dahilmiş), fakat bu seriyi çok beğenmeme rağmen Türkiye'de satan online bir mağaza bulamadım. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda bilgisi olan ya da satılıyorsa nerede bulabileceğim konusunda fikri olan var mı?

Yurt dışında satılıyor fakat Türkiye konusunda pek emin değilim.
    Asus Türkiye'ye de mail yoluyla ulaşmaya çalıştım ama hiçbir cevap alamadım
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

Bahsettiğim küçük canavar da bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Ocak 2009; 1:46:37 >

• Türkiye'ye Asus 901 modeli bile girmedi bildiğim kadarıyla,o çok daha fazla tutacak bir netbook ürünüydü..

Bu cihazda onun akıbetine uğrayabilir..
  • geleceğini hiç sanmıyorum , yurt dışından biri vasıtası ile getirmeni öneririm
  • Asusun global sayfasındaki ürünlerle Tr sayfasındaki ürünleri bi karşılaştırın arkadaşlar turkiyeye gelmeyen onlarca ürünü var,sebebi çeşitlidir ama pazardan dolayı sanırım giderek büyük rakamlara ulaşan bi durum var fiyatları düştü bilen bilmeyen herkesin elinde oyuncak gibi dolaştırılıyo gelmeme ihtimali gelme ihtimalinden daha düşük ama kesin bişey söylemek mümkün olmaz diye düşünüyorum pazar ve talebe baglı..bu arada alt kısmın tasarımı hp yi andırıyo renkler ve çizim olarak..
  • TR'ye gelse ilk alanlardan biri de ben olurdum.
    Bu saatten sonra da getireceklerini düşünmüyorum.
  • umarım 1000He modeli gelir.Çünkü bir çok yenilik mevcut.Oyun için düşünmeyenler bu modeli rahatlıkla seçebilirler.
  • 1000he deki yeni grafik çipseti 4000 serisimi neymiş.o eski gma950 lerden iyimidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook pro fan sorusu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Asus N10 modelini bekleyenlerdenim. Asus ta çalışan arkadaşım bu ay sonunda TR'ye geleceğini söyledi. Netbook almak isteyenler varsa bunu beklesin. Netbook sayılmıyor ama boyutu ve ağırlık olarak netbooklarla aynı, güç ve kapasite konusunda daha iyi bir alet... Asus'ta çalışan arkadaşım denemiş ve iki gamepad le pes 2009 bile oynadıklarını söyledi. fiyatı da 700 civarında olacak dedi. eğer söylediği fiyattan gelirse çok iyi bence
  • inşallah gelir.cod4 felan çalıştırabiliyor.fiyatı 1500lira civarı olur.yurtdışında çünkü 650$ +kdv siyle 1500e gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Mart 2009; 21:49:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

inşallah gelir.cod4 crysisı felan çalıştırabiliyor.fiyatı 1500lira civarı olur.yurtdışında çünkü 650$ +kdv siyle 1500e gelir.

Aynen katılıyorum.
    Avrupada 500 Euro civarında zaten cihaz.
    1500 fazla ama en azından 1200-1300 civarı olur diye düşünüyorum.
  • Asus Türkiyeye Email atın diyeceğim size distiribitörlerin telefon numarasını yollayacak veya web adreslerini Web adreslerine gireceksiniz hala asus g1 gibi 2007 senesi ürünleri durmakta birde telefon acayım diyeceksiniz,diyeceklerki henüz getirmeyi düşünmüyoruz...Sonra siz soracaksınız neden diye yeterli talep yok veya sistemin güncellenmesi bekliyoruz diyecekler.Sonrasında ya amman boşver ne gerek var diyeceksiniz veya garez yapıp avrupadaki Türkiye'ye gemi ile ürün satan bir internet sitesinden ürünü alacaksınız.Tam diyeceksiniz para bende akıl bende yaşadığınız ülkenin Gümrük ile ilgili prosüdürlerini unutacaksınız.Bir bakmışsınız 2 günde gelicek olan ürün 4 haftadır gümrükte allem edip kallem edip Gümrüğe gideceksiniz oda ne gümrük vergisi ürünü aldığınıza alacağınıza pişman olacaksınız.

Bu yukarda yazdıklarım bir ürün ile ilgili bilgi alınmak istendiğinde izlenen prosüdür olmakla beraber hiç biri yaşanmış gerkçek bir hikaye değil tamamen hayal ürünüdür.

NOT:"İnsanın En Kötü Kabusu Hayallerinin Gerçekleştiği Anda Başlar"

Asus Firmasının Türkiye'deki Distribitörleri şahsım nazarında en iyileri Cizgi Elektronik,Boğazici Bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 20 Şubat 2009; 0:12:18 >

• Burada çok güzel bir inceleme var n10 ile ilgili.Bu arada lenovo ve acer(buna asusu da dahil edebiliriz)nvidianın ion platformu ile intelin atom işlemcisini birleştirip bir arada sunmayı planlıyorlar.Ancak ıon platformunun 50$ daha pahalı ve çok fazla güç harcadığı belirtiliyor.Bu yüzden pil performansının ıon platformuna sahip netbooklarda fazla olmaması bekleniyor.
    Ayrıca 3g sim kart girişine sahip modellerde daha fazla görünecektir.

(Ekleme) link:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Şubat 2009; 20:06:54 >
  • asus n10jc goldda 1045lira ilgilenenlere duyrulur.pili 6hücreli galiba ama emin eğilim.
  • fiyatı çok güzel
  • Kaç hücreli pil ile satılıyor öğrenebilen var mı?
  • 6 hücreli pil ile satılıyor en azından bendeki öyle:D

genelde microsoft visual studio , sql server , macromedia flash ve office kullanarak okulda 4 saat civarı kullanıyorum gayet memnunum...

• ben aldım kardeş geçen hafta kutu içeriği normal 1gb ram 160 gb hdd si var harici optik sürücüler daha türkiyeye gelmedi ben 1044 tl ye aldım ama daha hiç bir şeyini çözmüş değilim bana çok yabancı geldi bu ürün ürünün tam olarak modeli ASUS N10J 6 hücereli pili var ben baya bi kurcaladım anlamamış olsamda 5 saat felan gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

Burada çok güzel bir inceleme var n10 ile ilgili.Bu arada lenovo ve acer(buna asusu da dahil edebiliriz)nvidianın ion platformu ile intelin atom işlemcisini birleştirip bir arada sunmayı planlıyorlar.Ancak ıon platformunun 50$ daha pahalı ve çok fazla güç harcadığı belirtiliyor.Bu yüzden pil performansının ıon platformuna sahip netbooklarda fazla olmaması bekleniyor.
    Ayrıca 3g sim kart girişine sahip modellerde daha fazla görünecektir.

(Ekleme) link:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4870

evet alış olduğum ürün budur

• Sanırım bu makinada XP Home var .Bu devirde XP bulmak süper bişey :)
    Ayrıca parmak izi okuyucu ve HDMI çıkışıda mevcut .
  • ürün nisan ayının başında distribitör stoklarına gelecekmiş. hem kdv de %8 e düşer. zorlanmadan alırsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.