Bildirim
Dating Applerde Düşmüyor Napayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
üstad başlığı görünce sen olduğunu anladım affet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alma, bunlar para tuzağı. eskortlar cartlar curtlar pusuya yatmış avlarını bekliyorlar...
-
düşüren nasıl düşürüyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin gibi acele etmeyip sabırla bir şekilde düşmesini bekliyordur. senden 17 yaş büyük bir kadınla çıkmayı neden istediğini merak ediyom...
-
1 yıldır bekliom karı oranı 1 o da it olduğumu anlayıp dehledi
anladımda 23 yaşında bir kız yerine neden 40 yaşında bir karıya da evet demeye hazır olduğunu açıklamadın
-
maaş oranını paylaşmadın
40 yaşındaki karı " evladımın arkadaşı yaşındasın" deyip seni reddeder diye düşünüyorum
-
-
Dating uygulamaları ile o iş olmaz, Instagram zaten iğrenç hiç bulaşma. En iyisi yüz yüze tanışmak. Peki herhangi biriyle nasıl tanışırsın? HEP AYNI YERDE BULUNARAK
Bir bayanla tanışmak istiyorsan bayanların gittiği bir topluluk, kulüp vs bulup oraya gitmelisin. Ancak sırf birisiyle tanışmak için gitme, gerçekten senin ilgi duyduğun ve sana faydası olacak bir uğraş bulduğundan emin ol. Yani kişisel gelişimine önem ver. Dopamin detoxu ve mindfulness meditasyonu şiddetle öneririm.
Doğru insanı bulmaya çalışma, doğru insan olmaya çalış, o zaten seni bulacaktır...
Genç sevene denk gelirse durumlar karışır ben diyim.
-
hocam nasıl denk gelevilşrşm jolru söyleyin
türkiyede tabu gözüyle bakıldığı için istisnalar haricinde çok zor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X