Şimdi Ara

Tinder, Bumble Falan İşe Yarıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Not: ite benziyorum



  • Ben denedim 0 mesaj 0 beğeni haftalarca uğraştım elde var sıır sonra kız hesabı açtım üstelik hesaba resim bile eklemedim ve hiç uğraşmadım hesabı açtığım an bir sürü mesaj geldi bir sürü bildirimlerden dolayı telefonum yavaşladı istersen bu dediklerimi sen de dene yaşadığımı yaşayacaksın
  • Tinder deyyusu 50 TL ödediğim halde beni ömür boyu banladı...

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Sana yalvardım aylar oldu cevsp vermrdin özelden ondandır
  • Yalvarırım bana yardım edin
  • Güncel fotoğrafını atta ite benziyormusun yoksa benzemiyormusun karar verelim

  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

    Karımı lazım birader ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 1 Mart 2023; 7:30:19 >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Burun deliklerim dahil mi
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani ?

  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    eyt geçmiş meclisten hadi yine yırttın paçayı

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    Bende duydum inşallah 01 Nisan itibariyle ilk emekli maaşları alırız

  • ite benziyorsan sadece anon profillerden beğeni alırsın ama diğer insanlardan ayrılan bir özelliğin varsa mesela kıvırcık sac veya inek tip gibi belki onların fetişcileri sayesinde beğenirler

  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Ampule mi basacan?
  • 2 yil once tasindigim sehirde kimseyi tanimadigim icin Tinder, Bumble ve ismini vermek istemeyecegim bir diger uygulama daha kullandim (format olarak bu ikisinden cok farkli ama islevi ayni). Kisaca deneyimlerimden bahsedeyim.


    Oncelikle akli selim insan sayisi dusundugunden daha azdir. Belli ederler ya da etmezler ama cogu kisi icsel sorun yasadigi icin kendini bu platforma atiyor. Cogunun sorunu yalnizlik, bir kisminin ego, bir kisminin da "yeni seyler kesfetme" hevesi. Ama kimse kendini tanittigi gibi biri degil cogu zaman.


    Tanistigim birisi bana cok ilgi gosterdi bir sure. Surekli mesaj atiyordu, her hafta sonu plan yapmaya calisiyordu. Bir sure bu ilgisi hosuma gitti ve bunu ileri tasiyabilecegim birisi oldugunu bile dusundum. Ama sonra ansizin konusmayi kesti. Ben de ustelemedim. Bir ay sonra gece 3'te mesaj atti sanki hicbir sey olmamis gibi nasil oldugumu soruyordu. Ben de ona cevap vermedim. Iki gun sonra falan upuzun bir mesaj yazmis hayatindaki sorunlara odaklanmaya calistigi icin benden uzaklasmaya karar vermis ama yapamamis vs vs gereksiz bir drama yani. Cevap vermedim hayatimda boyle bir negatif enerjiye yer yok.


    Birisiyle birkac kez gorustum. Cinsellik konusunda tuhaf bir durumdaydik ama. Hem istedigini belli ediyordu, hem de harekete gecince ertelemeye calisiyordu. Ben de bu karisik sinyallerden sonra kendimi geri cektim. Ben bunu yaptiktan sonra bu sefer daha cok beni o tarafa cekmeye basladi. Bir gun neredeyse o asamaya gececekken sana bir sey soylemem lazim dedi. HIV+ mis. Dikkat edin derim. Soylemeyebilirdi. Hatta ozellikle sorun, sonucta bu sizin sagliginiz ve hayatiniz boyunca sizinle olacak bir hastalik eger bulasirsa. Tabi ki sormaya en dogal hakkiniz var. (Bununla ilgili onlem amacli ilaclar var. Isteyen olursa onlarla ilgili de bilgilendiririm.)


    Biriyle cok iyi bir kimya yakaladik. Muhabbetinden cok keyif aliyordum, fiziksel olarak da cok cekici buldugum birisiydi. Hem cinsellik hem de arkadaslik arasinda gidiyordu aramizdaki iletisim. Haftada 2 kez gorusuyorduk islerden dolayi firsat buldugumuz siklikta. Simdiye kadar son iki yilda 20'den fazla kisiyle en azindan bulusmusumdur ama bir tek ona karsi duygusal olarak bir yakinlik hissettim. Ama karsidan hicbir zaman bu istegi ima eden bir sinyal almadigim icin oyle bir seye yeltenmedim. Daha sonra cinsellik de rutine baglayinca ilgimi yitirdim, o sekilde gorusmeyi kestik.


    Kisacasi ne aradiginla ve ne arayan kisilerle eslesecegine ve gorusecegine bagli. Bu baglamda onerilerim,


    - Ne istedigini acikca ifade et, karsi tarafin kafasini karistirma. Bunu o platformlardaki profilinde yazmasan bile gorustugun zaman niyetinin ne oldugunu subtle yollardan belli et ve karsi tarafi anlamaya calis. Yoksa uzulebilirsin ya da karsi tarafi uzebilirsin.

    - Karsi tarafin bir sure boyunca soyledigi seylerin %90'indan suphe et. Insanlarin cogu gercek kisiliklerini yansitmayacak ve olmak istedigi/senin gormeni istedigi kisiyi gosterecek. Neyin ne kadar dogru oldugunu ancak zaman gectikce anlarsin. O yuzden ilk gorusmeden sonra hemen birine karsi duygusal yaklasma ya da beklentiye girme.

    - Sen her zaman karsidaki kisiden daha degerlisin kendin icin. Sagligini riske atacak seyler yapma. Cinsellik olacaksa acikca sor bulasici bir hastaligi var mi diye. Hatta bu karsi tarafa buna dikkat ettigin izlenimini de verir. Tabi ki karsidaki kisi her zaman yalan soyleyebilir. O yuzden korunmayi asla ihmal etme, hastalik bulastirabilecek fantezilere karsidaki kisiye tamamen guvendiginde giris, suphe ediyorsan zaten hic bulasma, degmez.

    - Cok ilgi gosterirsen karsi tarafi sogutursun, hic ilgi gostermezsen de aranizda bir yakinlasma olduysa onu hic edersin. Gorustukten sonra ikisinin ortasinda bir sey yakalamaya calis. Eger karsi taraftan ayni ilgiyi gormuyorsan gostermeye devam etme.

    - Basarili oldugu kadar basarisiz date'lerin de olacaktir, bunlarin sebebini icsellestirme ve kisisel olarak yorumlama. Basta soyledigim gibi cogu kisinin stabil bir ruh hali yok ve sorunlari var. Bunlari sana yansittiklari icin de basarisiz olabilir. Kendini baskalarinin sorunlari icin uzme.





  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    Evet kardeşim aynen öyle Allah'a sözüm var

  • Bu vücutla tabi tavlarsın. Ben ise 80kg bench göbekli bi itim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.