Şimdi Ara

DARTY 7 ŞUBAT EYÜP FLATOFİS AÇILIŞI [INSERT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 Şubatta darty eyüp mağazasını açıyor.Elime insert geçti.İşteyim resim çekemiyorum fakat insert ürünleri ve fiyatlarını yazayım.

SAMSUNG PS42A5451 PLAZMA TV 42" /206 CM - 1346 YTL
    STOK:100
    PRO 2000 P2D1238 BİLGİSAYAR | AMD ATHLON 64 4000+ÇİFT ÇEKİRDEK,1GB RAM, 160 GB HARD DİSK - 599 LİRA
    STOK:50
    FUJITSU SIEMENS AMILP L3190T 19" LCD MONİTÖR - 199 LİRA
    ACER AS5720ZG-322G25MI NOTEBOOK | İntel Pentium Çift Çekirdek T3200 2.0 Ghz, 2 GB RAM, 250 GB HD, 256 MB EKRAN KARTI - 999 Lira
    STOK:75
    EPSON DX4400 YAZICI - 59 LİRA (Tarayıcı ve Fotokopiside var)
    MAXTOR 320 GB 2.5" HARİCİ SABİT DİSK - 129 LİRA
    STOK:300
    TOSHIBA 2 GB USB BELLEK - 6.90 LİRA
    STOK:1000
    PHILIPS 192 CEP TELEFONU - 9,90 LİRA
    STOK:300
    SAMSUNG B200 CEP TELEFONU - 49,90 LİRA
    STOK:400
    TTN MOBİLE S350 CEP TELEFONU - 269 LİRA (ÇİFT SİM KART)
    SAMSUNG 1560 CEP TELEFONU - 399 LİRA
    SYOK:100
    NEW WAVE YE-5000FTA UYDU ALICI - 59 LİRA
    STOK:200
    SONY HC51 KAMERA - 259 LİRA
    ZAN-7365 TOZ TORBASIZ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ - 99 LİRA
    STOK:180
    İNDESİT WIXL101 ÇAMAŞIR MAKİNESİ - 499 LİRA
    BH553 EL BLENDIR SERİ - 19,90
    SYOK:500
    İNDESİT TN5FNF NI-FROST BUZDOLABI - 599 LİRA

Ürünlerin peşin fiyatlarıdır.CardFinansada bazı ürünlerde 5 taksit yapıyorlar.
    Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.Eksik kalmış yerler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veqaa -- 6 Şubat 2009; 11:37:18 >

• O kadar ürün arasında 42" Full HD tv yok Yine kaldık Bimeks' e...
  • b200 iyi fiyatmış
  • telefon iyiymiş. daha yeni motorola w156 ya 39 lira verdim.
    gerçi onu almak ayrı bir dert ya neyse.
  • ben maxtor taşınabilir hd yi almak istiyorum aslında.Sizin yorumlarınızıda alabilirmiyim o hd hakkında.İyi veya kötü.Aldıktan sonra hüsrana uğramak istemem.
  • yalandan bi açılış daha Yenibosna outletten götürdükleri ürünler daha çok eklam yapardı, keşke onların fiyatlarını da yazsalardı
  • 10 liralık telden fazla alacak olan varsa alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  DARTY 7 ŞUBAT EYÜP FLATOFİS AÇILIŞI [INSERT]

• Mağazanın açık adresi var mı arkadaşlar navigasyon cihazı ile bulabilmek için.
  • Açık adresi bilmiyorumda, tarif etmeye çalışayım. Haliç köprüsünü ( köprü genişletildikten sonra sağ taraftan gittiğinizi farzediyorum, ortadan gidiyorsanız girme şansınız yok ) geçtiğiniz zaman hemen sağa eyüp diye gösterir ilk sağa değil onun üst tarafına doğru giden yola giriceksiniz. Zaten o yolu takip edince görmeniz lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurf

Açık adresi bilmiyorumda, tarif etmeye çalışayım. Haliç köprüsünü ( köprü genişletildikten sonra sağ taraftan gittiğinizi farzediyorum, ortadan gidiyorsanız girme şansınız yok ) geçtiğiniz zaman hemen sağa eyüp diye gösterir ilk sağa değil onun üst tarafına doğru giden yola giriceksiniz. Zaten o yolu takip edince görmeniz lazım.

Darty nin sitesinde açık adres varmış yinede yardımınız için teşekkür ederim.

DARTY FLATOFİS MAĞAZASI
    Eyüp FlatOfis Alışveriş Merkezi
    Adres: OTAKÇILAR CAD. NO:60 K.1 A1B EYÜP
  • oraları aslında iyi bilmesem verdikleri krokiyle orayı bulamam adamlar vatan caddesini gösteriyorlar veznecilere giden cadde'den haberleri yok otakçılar kanal7'nin bulunduğu yer demekki onun arka tarafında bir yerde zaren başka yerde yok o bölgede o tür yer olarak
  • Yarın saat 7'de orda olabilecek arkadaşlar örgütlenelim.Ben de orada olucam oraya gidecek arkadaş yazsın buraya olur ya alamazsam 320gb Hdd'yi bir tane benim için tutan olmaz mı orada?
  • Valla erken giden kapsın 10-15 tane bağırsın donanımhaber ciler bu tarafa diye Paylaşırız onları
  • Darty'nin 20-25 Ocak kampanyasından 599 YTL olan PRO 2000 P2D1238 'dan 2 tane almıştık. Fiyatına göre çok iyi bir PC. Ofise alındığı için lisanslı işletim sistemi olması avantaj. 19" monitörü de çok iyi görünüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: veqaa

Arkadaşlar 7 Şubatta darty eyüp mağazasını açıyor.Elime insert geçti.İşteyim resim çekemiyorum fakat insert ürünleri ve fiyatlarını yazayım.

PRO 2000 P2D1238 BİLGİSAYAR | AMD ATHLON 64 4000+ÇİFT ÇEKİRDEK,1GB RAM, 160 GB HARD DİSK - 599 LİRA
    STOK:50

• Ben 320 nin siyahını almıştım.. Elektroword den gayette memnunum; hakikaten düşmeden ve sarsıntıdan etkilenmemesi için silikon süngerimsi korumalar mevcut. ayrıca Boyut olarakta makul.. ve tabiki. 2,5" Seagate Hdd var içinde.

• 320 gb maxtor 129 tl iyimi yani? sıcak bi fırsat mı bu? Geçtiğimiz hafta optimum ankara outletten 1 tb'ını 199'a almış biri olarak pek beğenmedim yani...!?!

Bana asıl ACER laptop gözkırpıyo. Fiyat çok iyi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolmerol -- 6 Şubat 2009; 15:58:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolmerol

320 gb maxtor 129 tl iyimi yani? sıcak bi fırsat mı bu? Geçtiğimiz hafta optimum ankara outletten 1 tb'ını 199'a almış biri olatrak pek beğenmedim yani...!?!

Babacım arada 70 lira fark var.Bence pahalıya bile almışsın 1 tb lığı.Geçenlerde gold da toshiba 500 gb 150 liraydı ona bakarsan.İşten dolayı alamadım ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veqaa -- 6 Şubat 2009; 16:00:18 >
  • Arkadaşım kafan mı iyi? İşten güçten kendinden geçtin heralde..

Mesajımı bir daha oku!
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolmerol

320 gb maxtor 129 tl iyimi yani? sıcak bi fırsat mı bu? Geçtiğimiz hafta optimum ankara outletten 1 tb'ını 199'a almış biri olarak pek beğenmedim yani...!?!

Bana asıl ACER laptop gözkırpıyo. Fiyat çok iyi!

Hocam sizin aldığınız disk 3.5 inç, bu insert'teki ise 2.5 inç...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.