Şimdi Ara

DARTY 7 ŞUBAT EYÜP FLATOFİS AÇILIŞI [INSERT] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeri kanal7 binasının hemen yanında.. Demirkapıdan eyüp e inerken otakcılar caddesi üzerinde. zaten yol üzerindeki direkler sizi oraya kadar görütüyor. tahminimce bu kadar kalabalık 9,90 liralık telefon için bekliyor. içeriden alışveriş yapıp çıkan birine kaçta gelip sıraya girdiğini sordum gece 23,30 da geldim önümde 30 kişi vardı dedi. ve o arkadaş sadece bir adet 9,90 liralık telefon almış. bütün gece değer mi beklemeye ?
  • son durum nedir gidipde bilgilendirme yapacak yokmudur?
  • Akşam haberlerinde izledim. Çok kalabalıktı. Herkes bir tane Samsung plazma ile çıkıyordu. Sanki bedava veriyorlar gibi.
  • Merhaba bende bugün gittim şansıma 1 adet masaüstü pro2000 pc ile döndüm nasıl aldım bende anlamadım ama tamamen şans oldu emin olabilirsiniz pc normalde 07 gibi bitmiş ben 13'de şans eseri aldım herkes soruyordu nasıl aldın nerden aldın diye
  • az önce haberler de izledim,adamın biri çuvalla gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyll

az önce haberler de izledim,adamın biri çuvalla gelmiş

Evet, harar çuvalla gelmişti. Sanki hırsızlık yapacak.
  • Ben aceleden 19 lcd yerine 17 almışım sistemin yanında..
  • Arkadaşlar bu yapmış olduğum karışıklığı bildirsem bi çözüm olurmu? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 19 almam yerine 17 aldım off neden bakmadım
  • Ürün değişimi yap deniz 19 inçler bayağı boldu.
    Valla ben saat 11 de kalktım güzelce kahvaltımı yaptım ve elimi kolumu sallıya sallıya 12:05 de kapıya girdim ve teşhirdeki laptopu aldım.Hiçbiryerinde bişey yoktu.Heheh sonuncusu benim oldu
    Yalnız bir sorun var.Üründen windows cd si çıkmadı.Tamam notebookta lisans var yapıştırılmış altında ama cd midi yoktu kutuda.Vista home basic yüklü.Office 60 günlük trail yüklenmiş ama aktive edilmemiş.Hatta acerin kendi cd leri falanda toktu.Acaba kutuyu toplatırken toplayan arkadaş cd leri koymayı mı unuttu ?
    Laptopu alanlar varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi lütfen ?Kutudan hiçbir cd çıkmadı ?En azından driver cd leri vardır diye düşünüyorum.Kimi arkadaşın laptopundan da sistem geri yükleme diski çıkardı öyle birşey de yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

quote:

Orjinalden alıntı: tyll

az önce haberler de izledim,adamın biri çuvalla gelmiş

Evet, harar çuvalla gelmişti. Sanki hırsızlık yapacak.

• soruma birisi cevap verebilir mi ?
  • Yeni makinalarin hicbirinde cd gelmiyor diye biliyorum, en azindan benim son aldigim HP oyle. Recovery oldugu icin birkac tiklama ile fabrikadan ciktigi hale geri dondurebiliyorsun.

Ancak bahsettiginiz deneme surumu olayi konusunda birsey diyemiyorum, basima oyle birsey gelmedi, geleni de duymadim. Anca laptop ile birlikte gelen anti virus programlari ve office uygulamalarinin 60 gunluk trial oldugunu bilirim.
  • İçinden cd çıkmıyor. HDD nin içindeki gizli bir bölümde windows ve tüm driverlar muhafaza ediliyor. Bir sorun olduğunda recovery ile fabrika ayarlarına dönüyor. İstersen sen acerın recovery programını kullanarak boş dvd ye kurulum dvd si oluşturabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: KarettaKerata

Ürün değişimi yap deniz 19 inçler bayağı boldu.
    Valla ben saat 11 de kalktım güzelce kahvaltımı yaptım ve elimi kolumu sallıya sallıya 12:05 de kapıya girdim ve teşhirdeki laptopu aldım.Hiçbiryerinde bişey yoktu.Heheh sonuncusu benim oldu
    Yalnız bir sorun var.Üründen windows cd si çıkmadı.Tamam notebookta lisans var yapıştırılmış altında ama cd midi yoktu kutuda.Vista home basic yüklü.Office 60 günlük trail yüklenmiş ama aktive edilmemiş.Hatta acerin kendi cd leri falanda toktu.Acaba kutuyu toplatırken toplayan arkadaş cd leri koymayı mı unuttu ?
    Laptopu alanlar varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi lütfen ?Kutudan hiçbir cd çıkmadı ?En azından driver cd leri vardır diye düşünüyorum.Kimi arkadaşın laptopundan da sistem geri yükleme diski çıkardı öyle birşey de yok.

• teşekkürler budanedemek
  • Evet boldu ancak ne demek gerekiyorki benim üründe teşhirdeki sanırım ama 17 monitör verdiler bugün telefonmu açsam napsam açıkcası 19 ile değişicekleri konusunda pek umutlu değilim ama bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarettaKerata

Ürün değişimi yap deniz 19 inçler bayağı boldu.

evet acerlardan cd hiç çıkmıyor kendin yedekliyosn empowerinden hayırlı olsn

• quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Arkadaşlar bu yapmış olduğum karışıklığı bildirsem bi çözüm olurmu? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 19 almam yerine 17 aldım off neden bakmadım

Kesin konuşmak zor ama mutlaka gidip şahsen başvur,
    stok durumunu vb. kontrol edip tespit edebilirseler mutlaka değiştirirler.
  • Dün eyüpteki açılışa gittim ama işe yara hiç bişi yoktu outlet reyonunda işe yarar bir tek fujitsu siemens laptop vardı 599 tl idi.
    outlet reyonundaki bazı ürünler:
    creative zen v : 49 tl (bu ürün 2.el ve ekranı çizikler içinde )
    canon ixus 75 : 349 tl (alan kişi kullanmadan iade etmiş)
    kodak v1273 : 349 tl (alan kişi kullanmadan iade etmiş)
    epson çok fonksiyonlu yazıcı modeli tam hatırlamıyorum : 49 tl (tamir görmüş)
    samsung i900 omnia : 999 tl (iade)
    creative fotoğraf makinesi : 99 tl (iade)
  • euahueaheuha pankart acmaktan bahsediodu biri forum donanum haber diye :D
    saat 7 de oradaydım baya bi uzun kuyruk vardı,
    içeriye baktıgınızda acıkcası pek de oyle goze carpıcı bişey yoktu bencede..

printer ve flash disk almakla yetindim :D

içerde iade ürünler ve tamir görmüş ürünlerin bulunması bence kalite ve fırsatları degil rezaleti yansıtıyor.

hal böyle iken simit ve cay satarak sağlam para kırılabilecek bi fırsatttı
  • Yanlış verilen 17 LCD 19 ile az önce değiştirdim şuan çok mutluyum Darty gerçekten kaliteli bi firma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.