Şimdi Ara

DARTY 7 ŞUBAT EYÜP FLATOFİS AÇILIŞI [INSERT] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİliyorum, farkındayım 2,5 inç. Yalnız alanların hemen hemen hepsi şunu dicek, yaa bu dolduuuu, keşke daha büyüğünü alsaydım! Yoksa kim bakıyo 2,5tur, 3,5 tur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolmerol

Bİliyorum, farkındayım 2,5 inç. Yalnız alanların hemen hemen hepsi şunu dicek, yaa bu dolduuuu, keşke daha büyüğünü alsaydım! Yoksa kim bakıyo 2,5tur, 3,5 tur??

Ben bakıyorum. Ayrıca 'elmayla armudu karşılaştırmak' diye bir deyim vardır bilir misiniz?
  • İyi sen bakadur! Asıl konumuza dönelim Acer laptop hakkinde fikirleri alsaydık, bunları konuşacağımıza
  • Laptop nasıl arkadaşlar fiyatı iyi midir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veqaa
    ACER AS5720ZG-322G25MI NOTEBOOK | İntel Pentium Çift Çekirdek T3200 2.0 Ghz, 2 GB RAM, 250 GB HD, 256 MB EKRAN KARTI - 999 Lira
    STOK:75

Bu pek üstüne atlanacak fiyat değil, shopmar'da 995

http://www.shop-mar.com/store/ProductDetails.aspx?productId=76573
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

Bİliyorum, farkındayım 2,5 inç. Yalnız alanların hemen hemen hepsi şunu dicek, yaa bu dolduuuu, keşke daha büyüğünü alsaydım! Yoksa kim bakıyo 2,5tur, 3,5 tur??

Ben bakıyorum. Ayrıca 'elmayla armudu karşılaştırmak' diye bir deyim vardır bilir misiniz?

elmayla armut değil elmayla karpuz falan oluyo galiba bu durumda. 2.5 inç alan herkes her yere kolaylıkla taşıyabileceği için alıyordur zaten.
  • Gidebilecek olanlar bulurlarsa, 9,90lık telefondan bir tane fazla alabilirler mi, ihtiyacım var fakat istanbul dışındayım 15 ytl verebilirim..
  • quote:

320 gb maxtor 129 tl iyimi yani? sıcak bi fırsat mı bu? Geçtiğimiz hafta optimum ankara outletten 1 tb'ını 199'a almış biri olarak pek beğenmedim yani...!?!

Bana asıl ACER laptop gözkırpıyo. Fiyat çok iyi!

Nasıl bu kadar yanıltıcı bir karşılaştırma yapıp birde haklıymışsınız gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz anlamak mümkün değil.
    Yani şimdi ben donanımdan çok anlamayan birisi olsam 320gb'lık harici disk'i bana 129 tl'ye satarak dartynin bana kazık atmaya çalıştığını düşünürüm.
    Düşünsenize koskoca 1tb 199tl ufacık 320gb 129tl.
    Aynı ürünün hepsiburadaki fiyatı kdv dahil 229,46 TL'dir. http://www.hepsiburada.com/maxtor-320gb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk-stm903203ehd301-rk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501074
    Aynı kapasiteli mikrobox markalı ürün Tekmar'da 173 TL'ye satımaktadır. http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=107748&gID=412&menuID=4
    Aynı kapasiteli stormax markalı ürün Exa'da 151 TL'ye satılmaktadır. http://www.exa.com.tr/stormax/sabit_diskler/stormax_25-327-6407.html
    Aynı kapasiteli WD 2.5" 320 GB 5400rpm 2MB USB2.0 Exa'da 182,39 TL'ye satılmaktadır. http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_25-327-5358.html
    Aynı kapasiteli smartdisk markalı ürün Vatanbilgisayarda indirimli olarak 170 TL'ye satılmaktadır. http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=33200

Karşılaştırma yapılacaksa bile yukardaki gibi yapılması konuya çok hakim olmayan insanlar için daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

Darty'nin 20-25 Ocak kampanyasından 599 YTL olan PRO 2000 P2D1238 'dan 2 tane almıştık. Fiyatına göre çok iyi bir PC. Ofise alındığı için lisanslı işletim sistemi olması avantaj. 19" monitörü de çok iyi görünüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: veqaa

Arkadaşlar 7 Şubatta darty eyüp mağazasını açıyor.Elime insert geçti.İşteyim resim çekemiyorum fakat insert ürünleri ve fiyatlarını yazayım.

PRO 2000 P2D1238 BİLGİSAYAR | AMD ATHLON 64 4000+ÇİFT ÇEKİRDEK,1GB RAM, 160 GB HARD DİSK - 599 LİRA
    STOK:50

dostum isletim sistemi nedir bu pc ile gelen ? tesekkurler.

• Maxtor external hdd cok iyi. Ben de 120 liraya 250 GB ligini almistim Ekim 2008'de ElektroWorld'den zannedersem.

Ikili usb cikisi var, yani mac pc ler bazen tek usb desteklemiyormus, veya xp li bilgisayarlarda tek usb'den kullaninca aktarimda dusuklukler oluyormus, bu nedenle 1 usb'nin uzerinde power+data yaziyor, digerinde sadece power yaziyor.

Western Digital'dan az biraz daha buyuk ama fark etmiyor o kadari da..
  • Buarada SAMSUNG 42A451 42" 106 cm PLAZMA - 1346 YTL nasildir bir fikri olan var mi?

100 Hz olmasi lazim, iyi gozukuyor.
  • Darty Açıldı. Aşırı bir kalabalık vardı. 6:30 da oradaydım önümde en az 400-500 kişi vardı. Saat 7:00de bir o kadar kişide arkada kuyruktaydı. Bana sıra geldiğinde (7:40 civarı) philips cep telefonu tükenmişti. Diğer ürünlerin tümünün satışı devam ediyordu. Hemen herkezin elinde bir blender birde elektrik süpürgesi vardı. Maxtor 320gb a rabet yok bi ben aldım galiba sepet ağzına kadar doluydu(200 tane rahat vardır) raftada vardı(20-30 tane kadar) ve siyah renk. 2gb flash disk istemediğiniz kadar çok var. Ben çıkarken zanussi süpürge, samsung b200, philips cep tel, yazıcı tükenmişti. Birde 42"lcd den baya alan vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 7 Şubat 2009; 10:04:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Darty Açıldı. Aşırı bir kalabalık vardı. 6:30 da oradaydım önümde en az 400-500 kişi vardı. Saat 7:00de bir o kadar kişide arkada kuyruktaydı. Bana sıra geldiğinde (7:40 civarı) philips cep telefonu tükenmişti. Diğer ürünlerin tümünün satışı devam ediyordu. Hemen herkezin elinde bir blender birde elektrik süpürgesi vardı. Maxtor 320gb a rabet yok bi ben aldım galiba sepet ağzına kadar doluydu(200 tane rahat vardır) raftada vardı(20-30 tane kadar) ve siyah renk. 2gb flash disk istemediğiniz kadar çok var. Ben çıkarken zanussi süpürge, samsung b200, philips cep tel, yazıcı tükenmişti. Birde 42"lcd den baya alan vardı.

ohooo biz uyurken millet malı götürmüş yavvv

• Arkadaşlar Yenibosna Outlet'den giden malların akibeti nedir?Kaça satıyorlar bol defolu ürünleri Eyüp'te?Gidenler bilgi verebilir mi?
  • Kimse o bölümle ilgilenmiyordu. O bölümde bol cep telefonu vardı ama dediğim gibi oradan bir şey alan yoktu.
    quote:

Orjinalden alıntı: DIGIL

Arkadaşlar Yenibosna Outlet'den giden malların akibeti nedir?Kaça satıyorlar bol defolu ürünleri Eyüp'te?Gidenler bilgi verebilir mi?
  • Tam olarak adres tarif edebilirmisin? Aksaray vatandan cıkıcağım?
  • Valla ben navigasyon cihazı ile gittim. Ama bütün direklere darty die oklarla yolu gösteren levhalar asmışlar.
  • Arkadaşlar şu anda geldim,bir tane Maxtor 320 Gb ve bir tane de Toshiba 2 Gb Usb bellek aldım.
    Olan ürünleri söyleyeyim sizlere;

10 TL'lik cep telefonlarından ve Epson yazıcıdan kalmadı.
    320 Gb Hdd'den bolca vardı ben çıkarken.Çok sayıda blender vardı.Saat 10,00 gibi televizyon da vardı,henüz bitmemişti.
    50 TL'lik cep telefonları işlevsel değil ancak millet yağmalar gibi alıyordu.

Ve başıma gelen en ilginç olayı da sizlerle paylaşayım.Kasiyer olarak kiminle karşılaştığımı söyleyeyim.Çıkarken konuşuyorduk kasiyerle dün de internet sitesinde indirim olduğunu ama kırmızı ürün olduğunu söyleyince neredensin sen forumdanmısın yoksa dedi.Ben normalde internet sitesi üzerinde çalışıyorum ama bugün burdayım dedi.Artık kim olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.Onu buradan takdir ettiğimi söylemeliyim,herkesin sadece birer ürün almasında oldukça ilkeli davranıyordu.Diğer kasiyerler 3'er 5'er verenler de vardı.Çok sıcakkanlı ve temiz yüzlü bir forumdaşımız,abimiz.

Ayrıca gittiğimde inanılmaz kuyruk vardı,girmeye korktum.Daha sonra 08,30'da güvenlikten birine tatlı dille rica edince efendiliğimden etkilenerek içeri bizzat kendisi götürdü.Bayılan bir vatandaş vardı,Kanal D,İhlas Haber,Doğan Haber Ajansı hepsi orada çekimler yaptılar.

DARTY 7 ŞUBAT EYÜP FLATOFİS AÇILIŞI [INSERT]

• süpper süpper..ayılan bayılan..harika açılış..rezaletler bitmemeye devam ediyor
  • Yukarıdaki mallardan hangisi ederinin altına verilmişte bu kadar milleti çekmiş, cazip olan ürün hangisi, yukarıdan biten ürünleri siliyormusunuz yoksa...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.