Şimdi Ara

DARTY %5 indirim (hiç yoktan iyidir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tv alırken promosyon kodu giriniz kısmını görünce nette biraz baktım kod var mı diye
    42g30e alırken 65 tl indirim yaptı ..

http://www.kampanya-tv.com/2012/06/darty-tum-urunlerde-gecerli-5-indirim.html

kod : 54F5DEF5HSGN1

daha önce verildiyse kusura kalmayın !

• Başlıktaki parantez içindeki kısım iyiymiş.
  • kuponnow %6 indirim kodu veriyor,sitede %3 indirimde var onu tıklayınca altında %6 indirim olan seçenekte çıkıyor turk telekom müşterilerine özel diyor ama ben denedim kod veriyor yani üye olan herkes alabiliyor.www.kuponnow.com

Orijinalden alıntı: xeniumarte

kuponnow %6 indirim kodu veriyor,sitede %3 indirimde var onu tıklayınca altında %6 indirim olan seçenekte çıkıyor turk telekom müşterilerine özel diyor ama ben denedim kod veriyor yani üye olan herkes alabiliyor.www.kuponnow.com

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• quote:

Orijinalden alıntı: xeniumarte

kuponnow %6 indirim kodu veriyor,sitede %3 indirimde var onu tıklayınca altında %6 indirim olan seçenekte çıkıyor turk telekom müşterilerine özel diyor ama ben denedim kod veriyor yani üye olan herkes alabiliyor.www.kuponnow.com

yüzde 6 hiç yoktan daha da iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Başlıktaki parantez içindeki kısım iyiymiş.

Aynen başlığı görünce bende güldüm.
    Alışveriş yapmak için en az %7 indirim kuponu veren yer bekliyorum
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Darty %50 indirim yapmadıkça oradan ürün alınmaz. Bu riske girmeye değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.