Şimdi Ara

Darty 2.5 ' usb 3.0 1 tb hdd kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer başlıkta birçok kişi darty ile ilgili yaşadığı sorunlardan bahsederek kilitlenmesine sebep olmuş.
    Alan birçok arkadaş vardı. Benimde zamanla hdd ihtiyacım oluştu ve aynı kampanyayı görünce satın alan arkadaşlara ne oldu diye merak edip sormak istedim. Kampanya 12'sinde gönderimler olucaktır şeklinde gözüküyor acaba son durum nedir ?Bende almayı düşünüyorum da

söz konusu kampanya
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/External-HDD-2-5-/WESTERN-DIGITAL/ELEMENTS-SE-2-5-USB-3-0-1TB-p-59407-c-30.htm

• Ben 23 ağustosta satın aldığımda 29 ağustos gönderim haftası diye aldık.
    gönderim 12 eylüle sarktı, bu konuda bize bilgi veren, görüşümüzü alan olmadı. ? kısaca kısmen dolandırıldık. tamamen dolandırılıp dolandırılmadığımızı zaman gösterecek.

Ayrıca kullanıcıya özel takip sayfasında gönderilmiş gözüküyor gönderilen falanda yok.

Bence hiç bulaşmayın. Nasılsa düzgün bir firma çıkar adam gibi satış yapar.
  • Bende aynı urunu 24 unde almıstım ve 28 ınde gonderım olacak yazıyordu yanlız hala banada gelmedı . Profıl sayfamda 12 eylul yazıyor bakalım netıce ne olacak beklemedeyiz ...

quote:

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Aktarmış olduğunuz konu ile ilgili olarak ürün için şu anda ön sipariş alınmaktadır.Ürün gönderimleri 12 Eylül 2011 tarihi itibariyle başlıyacaktır.

Bilgilerinize Sunulur,

Saygılarımızla
    DARTY Müşteri Hizmetleri
    0212 444 888 0

darty hiç güvenilirmi yazık olmuş paranıza
    Alper ŞEN
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tamam darty mh olarak çok iyi olmayabilir ama, parayı alıp üstüne yatma gibi bir durum söz konusu olmaz. o kadar da değil :)

Onu bizde biliyozda oyle beklenecek bir fiyat degil okadar zaten iomega vs ... ustelik iomega aluminyum wd ise plastik . alanlar bosuna aldi bence

Orijinalden alıntı: HsyN34

Bu Ürünlere USB 3.0 diye fiyat farkı koyuyorlar ama içindeki sabit diskler maksimum 7200rpm yani 2.0 la aynı hızda aktarıyorsunuz verilerinizi içindeki diske esprisi yok gidip 2.0 alın daha iyi

Aynı kasa içinde takılı iki hdd den diğerine kopyalama hızı bile 30 mb/saniyelerde gezinirken tabiki usb2.0 ile 3.0 arasında hisedilir bir fark olmayacaktır. (deneme için teracopy programı kurup tüm kopyalama işlemlerini onun aracılığıya yapınız, max 30 mb/sn civarında hız göreceksiniz. runtime kopyalama hızını gözükmekte. öyleki bazen usb2.0 diske veri atmak iki dahili diskten daha hızlı olabiliyor.)

Hani dedik ki bide usb 3.0 diskimiz olsun. deneyelim görelim.
    Olacak inşallah.
    Allah işi inşallah la maşallaha kalanlara yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

quote:

Bu Ürünlere USB 3.0 diye fiyat farkı koyuyorlar ama içindeki sabit diskler maksimum 7200rpm yani 2.0 la aynı hızda aktarıyorsunuz verilerinizi içindeki diske esprisi yok gidip 2.0 alın daha iyi

Aynı kasa içinde takılı iki hdd den diğerine kopyalama hızı bile 30 mb/saniyelerde gezinirken tabiki usb2.0 ile 3.0 arasında hisedilir bir fark olmayacaktır. (deneme için teracopy programı kurup tüm kopyalama işlemlerini onun aracılığıya yapınız, max 30 mb/sn civarında hız göreceksiniz. runtime kopyalama hızını gözükmekte. öyleki bazen usb2.0 diske veri atmak iki dahili diskten daha hızlı olabiliyor.)

Olacak inşallah.

benim kasada seagate 7200 rpm var. aktarım hızı 50-55 mb/sn:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

quote:

Olacak inşallah.

ilk 50-55 mb olarak gösterilir hız 500 600 gb lık dosya koplama işlemi yaptığınız zaman hızınız 30 27 mb a kadar düşer.

• Bu disk 5400 rpm mi?
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu disk 5400 rpm mi?

evet 5400 rpm ayrıca darty üstüne yatmıyor aldığı parayı repoya yatıyor 1 ay değerlendiriyor. sonrada hdd alan arkadaşları bekletip bekletip duruyor.

Drty işte her şey doğal karşılanmalı, birde birşeyler duydum samsung tv ile verilen 3d gözlükleri vermeyip sonra parayla satıyormuş :)

Dryty işte her şey bizim için..

Bu arada gece saat 9 gibi klavye almaya gittik (mecbur kaldığımdan) adamlar gec vakit olduğu için içerde müşterisi olmadığından sohbet ediyor. Ürünün teşhiri var 0 modelini içeride arıyorum birisine soruyorum sohbetinin ortasında kafasını çevirerek şu kişiye söyle diyor ona gidiyorum oda başkasıyla konuşuyor ben tv bölümüne bakıyorum diyor.

Dayanamadım cinnet geçireceğim dedim mağaza müdürü nerede kibar bir adam geldi ve ürün konusunda yardımcı oldu.

Şimdi bu nasıl bir rezillik? bu ilkel seviyesindeki müşteri anlayışına inanamıyorum. Bizi ne olarak görüyorlar ? Arkamızdan küfürmü ediyorlar? bizleri veli nimet olarak görmeyip hadi gitte sohbetimize bakalım mı diyorlar nedir bu?

ürün verir defolu çıkar
    ürün verir iade çıkar
    ürün satar 3 hafta bekletir.

açıkcası artık drty pek hoşlanmıyorum

Yer: pendik drty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 5 Eylül 2011; 20:13:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olacak inşallah.

ilk 50-55 mb olarak gösterilir hız 500 600 gb lık dosya koplama işlemi yaptığınız zaman hızınız 30 27 mb a kadar düşer.

500 600 GB lık dosyamı:) öyle tek bir dosya varmı, yanlışlıklamı yazdınız yoksa komple harddisk yedekleme vs. denmi bahsediyorsunuz. ben 6 gb tek dosya mkv kopyaladım 55 başlıyor 52-53 mb/sn devam ediyor. Bu normal bir değerki neden şaşırdınız. İşyerimde kullandığım makinada 45 mb/sn atıyor. Sonuçta ikiside aynı kasada takılı usb den aktarmada 4gb kingston ile 20 mb/sn okuma 10mb/sn yazma görüyorum...

• quote:

Aynı kasadki bir diskten diğerine kopyalamadan bahsetmiştim.
    ayrıca bazen hız çok kısa sürelerde 100mb-sn ye de çıkmış gözükebilir pik yapabilir. benim dediğim genel manzara.
  • quote:

quote:

ayrıca bazen hız çok kısa sürelerde 100mb-sn ye de çıkmış gözükebilir pik yapabilir. benim dediğim genel manzara.

Bende aynı kasadaki bir diskten diğerine kopyalamadan bahsettim. Farklı bir şey iddia etmiyorum. Ben sadece bendeki değerin sizin gördüğünüz 30mb/sn den daha iyi olduğunu söylüyorum. Pİk süreyi değil ortalama değeri yazıyorum. Ayrıca bu tür ürünlerin üzerinde e sata girişide mutlaka olmalı. Daha hızlı ve stabil bir bağlantı için...

• quote:

quote:

quote:

Bende aynı kasadaki bir diskten diğerine kopyalamadan bahsettim. Farklı bir şey iddia etmiyorum. Ben sadece bendeki değerin sizin gördüğünüz 30mb/sn den daha iyi olduğunu söylüyorum. Pİk süreyi değil ortalama değeri yazıyorum. Ayrıca bu tür ürünlerin üzerinde e sata girişide mutlaka olmalı. Daha hızlı ve stabil bir bağlantı için...

Kesinlikle katılıyorum e sata çok fark ettiriyor.

• Bence de çalışanlarına bir çeki düzen vermeliler,
    Geçenlerde en yakın arkadaşıma lcd veya plazma bakmak için gittik, arkadaşımın izleme mesafesini, kullanım amacını falan çok iyi biliyorum ve biraz da araştırmış olduğum için beraber gittik.
    Yer kentpark darty....
    2 eleman arkadasa bilgi vermeye basladı ve ısrarla 3d plazmaya yönlendiriyolardı ve yanında gözluk de verilmiyor...Aynı fiyata çok daha işine yarayacak baska modeller de vardı bu arada.Neyse tabi arkadaşım benim fikrimi almak için bana sordu ben de fikrimi soyleyerek ben senin yerinde olsam diğerini alırım dedim, demez olaydım, elemanlardan birisi başladı iddalaşmaya yok bu 178 derceden soyle yok bu özelliği var,biraz tartıştıktan sonra dayanamayarak , iddalaşmaya gerek yok biz 178 derceden izlemiycez, dedim, diğer soylediklerine karsı bizim ihtiyacımızı soyledim, eleman sinirlendi çekti gitti, diğer eleman utandı falan neyse uzattım,
    Sanki ben satıcam eleman alıcak-ukalalık tavan yapmış.3-4 binlira alışveriş yapıcaz tipe bak-nasolsa çalısan umrunda değil.Sırf bu tipler yuzunden soğudum.
    Sonucta daha buyuk ekran ve tüm gereksinimlerini karşılayan bir tv yi çok daha uygun fiyata başka firmadan aldık
    Darty mi? Boşversenize, gitsin elemanlarını eğitsin, ayıklasın, insanların markasını algılama durumuna yatırım yapsın....

• Ben şunu anlıyorum drty müşterileri sağılacak inek gibi görüyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.