Şimdi Ara

Darty 2.5 ' usb 3.0 1 tb hdd kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimki de geldi şimdi, dedikleri gibi 12sinde vermişler kargoya.
    boyutları daha önce kullandığım 640gb seagate 2,5" liğe göre daha küçük gözüküyor biraz daha kalın sadece. hızını daha test etmedim..

tekrar baktım. indirimi kaldırmışlar. fırsatı kaçırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan -- 14 Eylül 2011; 8:33:27 >

Orijinalden alıntı: akcan

sayfada 179 tl yazıyor. sepete atınca 249 tl oluyor.

tekrar baktım. indirimi kaldırmışlar. fırsatı kaçırdık.

249'a yükselmiş sayfada da, tesadüf ben dün geçtim siparişi.
    Karşıyaka'lı...

• _____________________________
    Mesut Akcan | YouTube kanalım | Blog sayfam
  • 149tl ye iomega aldım carrefourdan , arızalandı servis usb 3,0 yenisi + yeni model verdi
  • Benim hdd gecen hafta yola cıktı bizim burada kargo haftada bir ugradıgı icin pazartesi elime geçti. HDD'den memnunum , usb 3 olan hdd kutusu tarafındaki girşi yeri öbür ucu zaten usb ler standqart, hız diğer hdd ler ile aynı. Ha bunda ne zaman fark olacak birgun usb3 lü kasaya takarsak.

ssd tak içine, o zaman anlarsın farkı.
  • Arkadaşlar bende dün siparişi geçtim.Sipariş listesinde Yürürlükte diyor fakat Durumdada Sipariş Gönderildi yazıyor.Tracking kısmındada KAYIT BULUNAMADI diyor.Ne olacak bu işin sonu arasammı acaba siz benden tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bir de 444 0 375 numarası ücretsiz mi acaba?
    Bence pazartesi salı ancak verirler.. Bu arada cağrı merkezinin numarası ücretli..

Sony 46NX710 3D LED + Samsung C6900 3D Bluray Player
    Turkcell T20 Namı diğer Huawei
    Lütfen PM atmayınız zira yetişilecek gibi değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

FATAL1TY` - Hocam siparişleri artık zaten 3 iş gününde ancak gönderiyorlar. Kargoya verilmiş olma ihtimali yok gibi..
    Bence pazartesi salı ancak verirler.. Bu arada cağrı merkezinin numarası ücretli..

Aga Çarşamba oldu durum hala aynı aramadım da daha ücretliymiş bide 444 olunca ücretsiz zannettim.Ne olacak bu harddiskin durumu ne zamana gelir acaba?

Orijinalden alıntı: Powerful

Carrefourdan aldım 179tl 12 taksit iomega usb 3.0

birader bu carrefourda cuma ne zaman oluyor hdd kampanyası ve sa larda mı extra da mı nerde?
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.