Bildirim
Darty 2.5 ' usb 3.0 1 tb hdd kampanyası (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tebrikler
darısı başımıza
_____________________________ Yakamoz İnternet Kafe -
Bugün geldi ürün. Dedikleri gibi 12 Eylülde teslim ettiler :). Teşekkürler Darty
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zarkabul
Bugün geldi ürün. Dedikleri gibi 12 Eylülde teslim ettiler :). Teşekkürler Darty
usb 2.0 da yazma hızını ölçme şansınız var mı?_____________________________ -
mal geldi...15 gün olduydu vereli... _____________________________ ...Muhacirizz... -
quote:
Orijinalden alıntı: tracy
quote:
usb 2.0 da yazma hızını ölçme şansınız var mı?
Tabi. Az önce çeşitli büyüklükte ve sayıda dosyalarla kopyalama yaparak test ettim. Sonuçlar :
3,82 GB tek dosya -> 2 dk 50 sn -> Ort. 23 MB/s
815 MB 106 adet dosya (mp3) -> 1 dk 3 sn -> Ort. 13 MB/s
488 MB 6475 adet dosya -> 1 dk 9 sn -> Ort. 7 MB/s
Yakında USB 3.0 ile test etme şansım da olacak. Onu da ayrıca test edeceğim._____________________________
-
mağazalardada 179 tl yalnız kalmamış bile. ben bir adet daha alıcaktım izmirde bulamadım stok kontrolü yapın gitmeden :) _____________________________ Karşıyaka'lı...
-
quote:
Bende ağustos 20 gibi spariş etmiştim. Cumartesi yada cuma günü geldi yanlış hatılamıyorsam._____________________________
3,2 liter 6 cylinder � 338 horse power @ 7900 rpm � Bu alana reklam verebilirsiniz :))) � 0-100 km/h: 4.6 seconds � top speed 303 km/h
� length 4491 mm � height 1372 mm � weight 1,549 kg -
USB 3.0 gayet tatmin edici bir performans beklemek biraz can sıkıcı oldu ama alet güzelmiş. _____________________________ -
Geçtik bakalım siparişi.
_____________________________ -
fiyat iyiymiş aslında ma ben tvden kayıt için kullanmayı düşünüyorum, pana 42g20 var bende ve usb 3 girişi yok pclerde usb3 olmayan durumlarda 2 adet usb 2 yuvasına bağlanarak çalıştırılabilidiğini biliyorum, ama tv de böyle bişey mümkün olurmu yada bu harddisk benim tv de uyumlu çalışırmı?? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, herkese iyi forumlar _____________________________ -
Dahili 2.5 " ler için indirim olmayacak mı? _____________________________ -
kale center darty den aldım 179 tl ye.. _____________________________ -
Henüz görünürde bulunmuyor.. _____________________________ -
ürünü alan arkadaşlar kutu içerisindeki hdd 5400 Rpm mi 7200 rpm midir SE modellerinde bildiğim kadarı ile 7200 rpm hdd olması gerekiyor. _____________________________ HONOR 8C -
quote:
Orijinalden alıntı: keleminabi
quote:
Orijinalden alıntı: zekiz
benim kasada seagate 7200 rpm var. aktarım hızı 50-55 mb/sn:)
Aynı kasadki bir diskten diğerine kopyalamadan bahsetmiştim.
ayrıca bazen hız çok kısa sürelerde 100mb-sn ye de çıkmış gözükebilir pik yapabilir. benim dediğim genel manzara.
Aynı kasadaki bir diskten bir diske ile aynı kasadaki tek diskin bölümleri arasında yapılan kopyalamayı karıştırmamak lazım.
2 tane fiziki sürücü varsa tamam ama tek bir HDD var ve bu C, D, E gibi 3'e bölünmüşse eğer hız zaten kafadan 2'ye bölünür. Bu ikisini karıştırmamak lazım._____________________________
-
22 ağustos tarihinde geçtiğim sipariş 12 eylül itibariyle elime geçti. Bilgisayarım usb 3.0 uyumlu şimdi bu makina da uyumlu olduğuna göre 10 kata kadar hızlı mı olacak? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sakallıyan
22 ağustos tarihinde geçtiğim sipariş 12 eylül itibariyle elime geçti. Bilgisayarım usb 3.0 uyumlu şimdi bu makina da uyumlu olduğuna göre 10 kata kadar hızlı mı olacak?
teoride
ancak ben olsam, ( anakartınızda esata varsa tabi )
esata kutu / 7200 rpm hdd alıp kendim harici 2,5 disk yaparım.
ayrıca HD TUNE ilede test edebilirsiniz. usb 2.0 da normalde 28/29 mb max veri alış verişi oluyor, bazen 23/26 mb da takılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: izomer
quote:
Orijinalden alıntı: sakallıyan
22 ağustos tarihinde geçtiğim sipariş 12 eylül itibariyle elime geçti. Bilgisayarım usb 3.0 uyumlu şimdi bu makina da uyumlu olduğuna göre 10 kata kadar hızlı mı olacak?
teoride
ancak ben olsam, ( anakartınızda esata varsa tabi )
esata kutu / 7200 rpm hdd alıp kendim harici 2,5 disk yaparım.
ayrıca HD TUNE ilede test edebilirsiniz. usb 2.0 da normalde 28/29 mb max veri alış verişi oluyor, bazen 23/26 mb da takılıyor.
teşekkürler.._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Simasher
mağazalardada 179 tl yalnız kalmamış bile. ben bir adet daha alıcaktım izmirde bulamadım stok kontrolü yapın gitmeden :)
acaba ankarada stok hakkında bilgisi olan var mı?_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
iOS
Android