Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adliyeci16

Arakdaşlar spoiler olacak ama bir yerde şu anahtar ile çalıştırdığımız adamlardan biri sıkıştı o olmadan da geçemiorum ne yaptıysam yerindne çıkmıyor bir türlü geri bölümede alamadım bir yardımcı olurmusunuz varmı bu işin bir yolu yada bölümü geriye almanın bir çaresi :S

Benim de başıma gelmişti. Aletin birinci ve ikinci saldırı hareketlerini yaptırıp çıkarmayı başardım. Bu arada oyunda çok fazla glitch var. Atlama zıplama yönleri eğer dikkatli olmazsanız karışabiliyor. Kamera önceki oyundaki gibi dertli. Kalabalık dövüş sahnelerinde bazen kendinizi göremiyorsunuz. (Lock yapmanıza rağmen) Ben playstation kumandası ile oynuyorum, konsolda oynamaktan farksız oluyor. Şu an 8 saat oynamışım. Daha kemiklerin lordunun 3 adamını topluyorum. Haritaya bakılırsa oyun 20-25 saatten aşağı sürede bitmeyecek gibi. Oyunun en zayıf kaldığı nokta hikayesi. Harita tasarımlarında önceki oyuna göre bariz ilerleme var. Kaplamalar da öyle. Oynanış gayet güzel. Oyun uzun olması dolayısıyla ister istemez kendini tekrar eden bir duruma giriyor. Kaçınılmaz bir durum. Bundan sıkılmayacak olanlar için güzel bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 19 Ağustos 2012; 13:42:33 >

• Kamera'dan hiçbir şekilde rahatsızlık duymadım birkere duvarın arasına sıkıştım o kadar oyun on numara tek eksiği görevlerin aynı yapıda olması 3 tane kristal topla 4 kere su borularını aç 3 kere başka şeyi bul vs gibi.
  • oyunu ilk açılışta zorluk seviyesinde başladım..
    saveyide otomatige atatım keşke manuel yapsa idim diyorum..
    geri dönüş için hata kurtarma payım olurdu..
    böyle bir seçenek varmıydı atladım ......
  • Merhabalar,

Oyunda lag sorunu yaşayan varmı acaba? Oyunu xbox 30 a bağlı lg 32lw4500 model 3d tv de 2d moduda oynuyorum.Bayağı bir lag var.
  • Lag mag yok televizyonundan kaynaklı.
  • Lagla kastın frame düşmesi sanırım. Ufak tefek var. Ben de yeni başladım ilk görev olan lavlı dağdaki ateş muhabbetinde içeride kasılmalar oluyordu.

1. oyundakinden çok bir farkı yok. Ufak tefek frame düşmeleri var ama çok rahatsız edecek şekilde olmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Lagla kastın frame düşmesi sanırım. Ufak tefek var. Ben de yeni başladım ilk görev olan lavlı dağdaki ateş muhabbetinde içeride kasılmalar oluyordu.

1. oyundakinden çok bir farkı yok. Ufak tefek frame düşmeleri var ama çok rahatsız edecek şekilde olmadı bende.

Frame dusmesine lag dedigini sanmiyorum buyuk ihtimal arkadasin da dedigi gibi tv'den kaynakli input lag yasamistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç basma olayı varsa o zaman tv ile alakalı olabilir. TV ayarlarını kurcalamak gerekiyor.

Not: Bu arada oyun çok farklı geldi ilk oyuna göre. Yaklaşık 2 saat kadar oynadım. İlk oyunda kaos ortamı, yıkık dökük binalar, harap olmuş şehirler vardı. Bu oyun tam tersi Fable gibi bir ortamda geçiyor. Bildiğiniz fairy tale, yani klasik masal diyarı gibi bir ortamda geçiyor şu an için. Bayağı garip geldi şu an. İnşallah 1. oyundaki gibi atmosferi olan mekanlara gidecektir Death.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 20 Ağustos 2012; 19:38:59 >
  • Oyunun sonuna nerdeyse geldim, bayadır aynı silahları kullanıyorum, birisi Damage over Time özelliği ile en iyisi diyebileceğim Bheithir's Talons, diğeri de secondary weapon olarak Can doldurma özelliği ile Achidna's Fangs ve ayrıca çok seri. Bu ikisinden daha güçlüsünü gördüm dps açısından ancak special abilitly'lerinden ötürü en iyiler bunlar şu ana kadar.
  • 2yi hiç beğenmedim, tamamen abartı. 1in sadeliğini, koruyamamış iyi bir seri olabilirdi ama yolundan çıkmış.
    Ama 1deki konu gidişhatı güzeldi, bunun Türkçe yaması çıkarsa belki oyanabilirim..

En sevmedğim şey oyunda, abartıdır..
  • Lag ile frame düşmesi ne alaka
  • benim tv de bazı anlarda oyun donuyor ekranda --xbox çalışır vaziyette- ama tv kapanıp 5 10 sn sonra kendi açılıyor...
    xboxdan tv ye sinyal kesiliyor galiba...
  • 20 saatlik ilk oyun seruveni bitti "No not alone"

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhabalar,

Oyunda lag sorunu yaşayan varmı acaba? Oyunu xbox 30 a bağlı lg 32lw4500 model 3d tv de 2d moduda oynuyorum.Bayağı bir lag var.

Tv yi oyun moduna alın. İnput tanda pc yi seçin. Güzel bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz
  • Oyuna bi girip bakayım ana ekrana falan derken oyunda 2 saat geçirmişim.1. oyunun hemen üstüne oynayınca fark bayağa belli oluyor Death War'a göre çok çevik bir karakter.Ortamlar "Fable" vari olmuş.Rpg ögeleri bolca var.Karakter War'a göre sönük karizma bakımından gerek ses tonu gerek asabi kişiliği gerekse tip olarak War çok daha karizmatik bir karakterdi.İlk oyundaki atmosfer bu oyunda yok.Ama oynarken gerçekten çok keyif alıyorsunuz.Bu da ilk oyun gibi şurayı da geçeyim şunu da yapayım derken bir bakmışsınız birkaç saat geçivermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Ağustos 2012; 4:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Oyuna bi girip bakayım ana ekrana falan derken oyunda 2 saat geçirmişim.1. oyunun hemen üstüne oynayınca fark bayağa belli oluyor Death War'a göre çok çevik bir karakter.Ortamlar "Fable" vari olmuş.Rpg ögeleri bolca var.Karakter War'a göre sönük karizma bakımından gerek ses tonu gerek asabi kişiliği gerekse tip olarak War çok daha karizmatik bir karakterdi.İlk oyundaki atmosfer bu oyunda yok.Ama oynarken gerçekten çok keyif alıyorsunuz.Bu da ilk oyun gibi şurayı da geçeyim şunu da yapayım derken bir bakmışsınız birkaç saat geçivermiş.

Oyun hakkinda su ana kadar okudugum en dogru yorum.
    Arti dogrulugu ilk oyundan hemen sonra ikinciyi oynamanizla kazanilmis.
  • Bu oyunun en saçma yanı, bence görevleri. Adamın birine gidiyorsunuz, 3 tane bilmemneye ulaş diyor. O 3 bilmemneye gidiyorsunuz, onlardan birisi de 3 bilmemnemi getir diyor. Ana karakter Atlı Kurye gibi çalışıyor. Biraz daha yaratıcı olmaları gerekirdi böyle büyük bir prodüksiyon için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhabalar,

Tv yi oyun moduna alın. İnput tanda pc yi seçin. Güzel bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz

Tşkler.Deniyeceğim.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu pc ye yükledim,fakat oyunu açmayı denediğimde .dsl dosyasını okuyamadığını söylüyor.dsl dosyasını açmak için hangi programı kullanmam gerekli.Google dan baksaydın diyeceksiniz ama baktım bişey bulamadım.
  • Pc bölümü değil burası.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.