Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karakule_42

merhaba arkadaşlar ben 30. level dayım ancak exp ilerlemesi durdu 0 da kladı öldürdüğüm kişilerden gelen exp çubukta işlemiyor.oyunu tekrar kurdum save dosyalarını koruyarak ama gene aynı sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz.

30 level son level olduğu için olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

merhaba arkadaşlar ben 30. level dayım ancak exp ilerlemesi durdu 0 da kladı öldürdüğüm kişilerden gelen exp çubukta işlemiyor.oyunu tekrar kurdum save dosyalarını koruyarak ama gene aynı sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz.

Sabah sabah kanım dondu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ki son level mı acaba?ama daha skillerin tamamı dolmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

quote:

Sabah sabah kanım dondu

uykularımı kaçırdı sabah sabah hemen yazayım dedim.:D:D
  • quote:

quote:

bilmiyorum ki son level mı acaba?ama daha skillerin tamamı dolmadı.
  • 30 son mu
  • bi türkçe yama yapamadılar şu oyuna.
  • Bende oyun kasıyor biraz ve grafik ayarları değiştirilmiyor aradım fakat bulamadım var mı yapabileceğim bir şey ?
  • Arkadaslar oyunda bazen duvarlarda parlak mavi taslar oluyor onlari alabiliyormuyuz? Aliyorsak nasil cunku hicbirine tirmanamiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda verdiğin skilleri sıfırlama gibi bi şansın var mı ben farklı yerlere verdim skillerimi o yüzden biraz kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapsodiaN

Bu oyunda verdiğin skilleri sıfırlama gibi bi şansın var mı ben farklı yerlere verdim skillerimi o yüzden biraz kötü oldu.

Hort.
  • lahavle
  • hazır konu hortlamış bende bende yazayım bari :D darksiders 2 yi alalı çok oluyor hemen bitirmek için oynadım fakat fotoğrafta gördüğünüz yerde sağdaki veya soldaki merdivene gidince oyun donuyor ve çalışmayı durduruyor.oyunu sildim tekrar yükledim fakat durum aynı internetteki diğer çözümleri de denedim değişen bir şey olmadı. en son çare başka bir pc de denicem.çözüm olursa yazarım buraya.

edit: abimin pc de denedim aynı yerde hata verdi aynı steam hesabıyla aynı save ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord4 -- 17 Kasım 2013; 4:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

quote:

Orijinalden alıntı: RapsodiaN

Bu oyunda verdiğin skilleri sıfırlama gibi bi şansın var mı ben farklı yerlere verdim skillerimi o yüzden biraz kötü oldu.

Hort.

Yeni konu açsa adamcağız, ana konusu varken neden konu açtın denir, eskiden kalma konuya yazsa hort olur aah zamane forumculuğu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

hazır konu hortlamış bende bende yazayım bari :D darksiders 2 yi alalı çok oluyor hemen bitirmek için oynadım fakat fotoğrafta gördüğünüz yerde sağdaki veya soldaki merdivene gidince oyun donuyor ve çalışmayı durduruyor.oyunu sildim tekrar yükledim fakat durum aynı internetteki diğer çözümleri de denedim değişen bir şey olmadı. en son çare başka bir pc de denicem.çözüm olursa yazarım buraya.

Sorunuza cevap niteliğinde değil ama ''hemen bitirmek için'' oynadım diyorsanız kolay gelsin.Şimdiyekadar çıkmış oyunların en uzunlarından biri. Oyna oyna bitmiyor ona göre

• 1 oynayışta 22 level son level oluyor.2.oynayışta New Game+ ile oynarsanız son level 30 level oluyor ve The Crubicle'nin son stagesine öyle gelebiliyorsunuz ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehribar59 -- 23 Ocak 2014; 12:37:34 >
  • Şu oyunun 3.sünü bekliyorum manyaklar gibi nextgen'de, mahşerin 4 atlısı 2 tane daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Ocak 2014; 13:33:31 >
  • arkadaşlar benim peder bu oyunun müptelası oldu, dlc paketlerini alıcam fakat hepsi tek tek ne işe yarıyor bilmiyorum. açıklayabilecek biri var mı?

biraz hort oldu ama :(
  • azcıkta ben hort edeyim.Oyun belli belirsiz yerde öyle bir kitleniyorki reset atmak zorunda kalıyorum.makina stress testlerini geçiyor.Başka oyunlarda da sorun yok.Tr yamasını yükleyince mi bozuldu ne oldu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.