Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.youtube.com/watch?v=C4i7m20i7HY&feature=related

Yapımcı : Vigil Games
    Yayıncı : THQ
    Türü : Aksiyon - Macera
    Çıkış Tarihi : 2012
    Platform : PC - PS3 - XBOX360

THQ'nun PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırladığı aksiyon oyunu Darksiders 2'nin ilk ekran görüntüleri yayınlandı.

Darksiders 2'de ilk oyundaki karakterimiz War'u değil, yine Mahşerin Dört Atlısı'ndan Death'i yönetme şansı yakalayacağız. Ona bu macerasında atı Despair de yardımcı olacak.

Bu ekran görüntüleri ayrıca 2012 yılında piyasaya çıkacak oyundaki düşmanlarımızın boyutunun ilk oyunda göre daha büyük olacağına da işaret ediyor. Anlaşılan yine zorlu bir macera bizi bekliyor.

Darksiders - II -ANAKONU-

IGN :http://uk.pc.ign.com/objects/091/091963.html

GAMESPOT :http://www.gamespot.com/pc/action/darksiders-ii/index.html?tag=result%3Btitle%3B6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 15 Ağustos 2012; 12:32:41 >

• ilk oyunu beni çok sıkmıştı oyunu yarıda bıraktım hep bi yerlerde takılıyordum ama 2. oyunu güzele benziyor karakterde havalı güzel olursa oynarım
  • Çok uzun oyun bu da böyle olacak sanırım
  • 2. videoda adam resmen dalga geçiyor yok 5. atlı varmış eşcinselmiş hayvanlarla ilişkiye girermiş falan. Kaldır yani gerçekleri yansıtmıyor.

Edit:Zaten 1 tane video varmış. İlk resmi de video sandım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwiftShadow -- 20 Haziran 2011; 13:55:12 >
  • bakalım nasıl bir oyun olacak...
  • abovvv süper oalcak süper geriye kaldı 2 atlı daha öylemi desene seriyi tahmin etmek sor olmadı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merakla bekliyorum bu oyunu ilkini büyük bi zevkle oynayıp bitirmiştim
  • Kesin oynayacagim oyunlar arasinda ama su ekranda kombolar yazilar vs bu kadar renkli degilde daha sade yapsalar bence daha iyi olurdu bu sekilde japon anime oyunlar gibi neyin en oldugu bir sure sonra karisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

ilk oyunu beni çok sıkmıştı oyunu yarıda bıraktım hep bi yerlerde takılıyordum ama 2. oyunu güzele benziyor karakterde havalı güzel olursa oynarım

hocam ben pc de oynadım aynen xbox ta oynar gibi xbox gamepad i ile ve türkçe yama kurup öyle oynadım inan bende senin gibi sıkılırdım ama hikayeyi anlayınca oyun bir okadar daha güzel oluyo.türkçe yama olmasaydı inan aynen bende senin gibi gelip buraya yazardım aynen yazdıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

ilk oyunu beni çok sıkmıştı oyunu yarıda bıraktım hep bi yerlerde takılıyordum ama 2. oyunu güzele benziyor karakterde havalı güzel olursa oynarım

hocam ben pc de oynadım aynen xbox ta oynar gibi xbox gamepad i ile ve türkçe yama kurup öyle oynadım inan bende senin gibi sıkılırdım ama hikayeyi anlayınca oyun bir okadar daha güzel oluyo.türkçe yama olmasaydı inan aynen bende senin gibi gelip buraya yazardım aynen yazdıklarını.

oyunu bitirdim haha "1 sene önceki mesajıma alıntı yaptın kardeş

• Yeni ekran görüntüleri yayınlanmış.

http://www.gamesblog.it/galleria/darksiders-2-6-8-2012/5
  • canlanın biraz kimsa beklemiyormu bu oyunu ?
  • bekliyoruz da ne yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben manyaklar gibi bekliyorum şahsen
  • rating ler nasıl ?
  • Hadi oyunu beklerken caniniz SIKILMASIN,yeni videolar geldi..

..::SPOILER::.. olabilir,oyunun ilk 23 Dakikasi,sonra vay ben görmedim demeyin

Bu da oyunun yeni Challenge modunun tanitimi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 7 Ağustos 2012; 15:14:31 >

• Yok arkadaş hiçbir videosunu izlemedim, bossları merak ediyorum oyunda görmek istiyorum
  • oyun adı vermeden..
    diger oyunlarıda serileride kötülemeden....
    hep 1 2 3..revulation .generation diye giden oyunlara her şey yolunda giderken
    son yapımda
    lvl ve item sistemine baglanması beni ürkütmüyor da degil:
  • Gercekten bu oyunuda videolar gorseller vs ile oynamis kadar olduk artik , bu kadar fazla ayrinti verilmeside bence oyundaki heyecani biraz sonduruyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.