Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyRiM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyRiM

arkadaşlar lb + a vb. skilleri nasıl aktif duruma getiriyorduk

aşşağı ok tuşuyla

lb tuşuna atayamadım o şekilde skill leri

aşşağı ok'a bas çıkacak özellikler sonra birine gelip lb+a yap diğerlerine de lb+b lb+y lb+x verebiliyorsun

Bu arada bulmacalardan sıkıldıysan al sana aksiyon demiş adamlar,earth bölümünde bulmaca yok 1000+ düşman öldürüyoruz rahat

Şu uriel'e de yazmak lazım

Darksiders - II -ANAKONU-

bknz. Azraile yazmak

İlk oyunda azrailli bölümdeyim azrail erkek

Uriel'in azrail olduğunu nerden çıkardın Wiedźmin,uriel melek ve de cennet meleklerlerinin lideri gibi birşey (heaven's forces lideri),ilk oyunda da karşımıza çıkıyor bol bol,hatta sonunnda bile uriel ile geçiyor fazla spoiler vermiyim.

Azrail de bir melek fakat bu melek azrail değil

Azrail olacak yüz de yok bunda çıtır birşey bu melek gibi canım

Oyunda farkliymis normalde uriel=azrail dir incilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her taşa tutunulsa bulmacaların ne anlamı kalacak death'e yeni özellikler veriliyor 2 kişi olma gibi,senin dediğin gibi olsaydı bulmacalar olmazdı saçma bir yorum olmuş.
  • Direk 2. oyuna başlıcam. Biri bana 1. oyunu özet geçebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Direk 2. oyuna başlıcam. Biri bana 1. oyunu özet geçebilir mi ?

mahşerin 4 atlısı var. ilk oyunda savaşı kontrol ediyorsun bu warı kandırıyorlar sonrada cezalandırıyorlar death'ta kardeşini kurtarmak için başlıyo
  • 6-7 saat bu oyunu oynamış biri olarak diyorum ki oyun gerçekten güzel ve başarılı bir yapım. Tabi ki bazı eksikleri var. Benim en çok gözüme batan kamera sorunu oldu. Grafikler de günümüz oyunlarından bir adım geride ama inanın grafikler göze batmıyor, oyunun atmosferi çok iyi çünkü. Oynarken kimi oyunlardan bazı "şeyleri" aldıklarını anlıyorsunuz ama bu kesinlikle kötü gelmiyor. Yani birçok oyunun iyi yönlerini başarıyla harmanlamışlar. Bir de yukarıdaki arkadaş da belirtmiş tahtalar arasında 5-6 metre uzaklık olduğunda bile süper tırmanan kahramanımız bazen 1-2 metreden çıkamıyor :) Neyse uzun lafın kısası oyun kıtlığı yaşadığımız şu dönemlerde kaçırılmaması gereken bir oyun..
  • Her oyunun eksiklikleri vardır, ama bu kadar büyük haritalar, sizi milyon tane silah ve upgrade ile boğuşturan açık dünya bir Hack and slash oyunu daha yok, kolay kolay da gelmez. Bana göre bu tür içinde oynadığım tüm oyunlardan daha iyi bir yapım. Grafikleri biraz daha iyi olsaydı eğer yılın oyunu olmaya aday bile olabilirdi ama ordan kaybediyor malesef grafikler uzaktan çok güzel görünse de yakınlaşınca detay yoksunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Direk 2. oyuna başlıcam. Biri bana 1. oyunu özet geçebilir mi ?

mahşerin 4 atlısı var. ilk oyunda savaşı kontrol ediyorsun bu warı kandırıyorlar sonrada cezalandırıyorlar death'ta kardeşini kurtarmak için başlıyo

Çok kısa ve net oldu ama tamamen özet gerçekten

Edit: Grafikler konusunda bende @MiQelangelo katılıyorum hatta grafiklere puan versem en fazla 7/10 verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 17 Ağustos 2012; 15:47:32 >
  • Ya ben oynuyorum cok da basarili benim acimdan fakat, spoiler var mobil oldugum icin buraya yaziyorum , ama su Tree of Life bizi icine cektiginde bir video giriyor Death'in olayini ozetliyor sanirim bu bir yeri korumak icin kendi irkini mi ne oldurmus nephilim yapmis galiba orayi bana tam aciklayabilir misiniz kafam karisti ve cok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donma sorunu yaşayan hiç yok mu yav,hep aynı yerde donuyor,orijinal oyunda da var mı böyle bir sıkıntı,uptade gelir çünkü
  • quote:

Donma sorunu yaşayan hiç yok mu yav,hep aynı yerde donuyor,orijinal oyunda da var mı böyle bir sıkıntı,uptade gelir çünkü

Oyunu bitirenler olduğuna göre, bence senin oyunda sorun olabailir.

IGN oyuna 7.5 verdi! saçmalık. İncelemeyi izleyenlerden sadece 3 gün içinde 2500 dislike almış olması neye işaret ediyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 18 Ağustos 2012; 0:34:55 >

• quote:

Donma sorunu yaşayan hiç yok mu yav,hep aynı yerde donuyor,orijinal oyunda da var mı böyle bir sıkıntı,uptade gelir çünkü

donma degilde bug oluşuyor kullanıcı yararından yana..(acayip bi cümle oldu buda)
    sutunun arkasında kaldı orayı acık bırakmıslar suya dalıyor gidiş yok yukarı da çıkış yok.sıkıstı adam..
    bazende boslar havada kalıyor seni bulamıyor saydır dur..
    aşşagıda düşmüyorlar...
    glitch de yaparlar yakında bu oyuna geçmiş oyunda vardı hallow lord halberd.. bunda cheat code yok..
    bi fantezi olurdu...

• Oyundan sanırım ign zaten hep saçmalıyor herkes dislike vermiş ben de verdim minimum 8.5 benden 9 aldı rahat.
  • Ben pc'de başladım çok feci güzel geldi bana.O atmosferi falan iyi vermişler arasahneler.Death sesi ayrı karizma.Tek beğenmediğim nokta o kadar güzel atmosfer arasına develeri cüceleri sokmaları oldu ama neyse birde bana 14 tane dlc paketi geldi beleşten bakalım 5 level istiyor ben tırmıkları kullanıyorum daha zevkli
  • Büyük ihtimalle grafiğe bakarak verilmiştir o puan. Şu tip oyunlarda da grafik arayanları anlamıyorum doğrusu..
  • Bayramdan sonra ilk isim, Darksiders 2'ye başlamak olacak bir türlü kısmet olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera biraz sorun olabiliyor bazı yerlerde ama onun dışında oyun gayet güzel...Bulmacalar olsun, platform olsun, aksiyon olsun, hele mekan ve karakter tasarımları olsun...İlk oyunun üstüne koymuşlar...
    7.5 not ise komedi...

Silah ve zırh çeşitliliği güzel..
  • Bölümsonucanavari ne zaman yapar acaba incelemesini?
  • Ne güzel oynuyordum bunu donuyor arkadaş yenisini alacağım bayrama denk geldi tam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

Bölümsonucanavari ne zaman yapar acaba incelemesini?

Kanımca resmi çıkış tarihinden 1-2 hafta sonra yapılır bsc darksiders 2 incelemesi. Doğrusu merak ediyorum nasıl puanlıycaklar.
  • Arakdaşlar spoiler olacak ama bir yerde şu anahtar ile çalıştırdığımız adamlardan biri sıkıştı o olmadan da geçemiorum ne yaptıysam yerindne çıkmıyor bir türlü geri bölümede alamadım bir yardımcı olurmusunuz varmı bu işin bir yolu yada bölümü geriye almanın bir çaresi :S
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.